درسته دوست عزيز من اين پيغام رو براي شما گذاشتم ولي ذو روزه مشكل رو حل كردم و مثل بعضيها دو سال در جا نزدم . دستگاه تنظيمش با كويله . يه مشكل ديگه هم كه ماينر داره گرفتن نويزهاي بدنه كريستالهاست كه باعث هنگ كردن دستگاه ميشه . من قصد كل كل ندارم فقط دارم تجربياتم رو ميگم . من تمام اين 96 صفحه رو با دقت خوندم و حتي از تجربيات خود شما هم استفاده كردم آقاي گالاردو . يه مسئله ديگه كه خيلي مهمه حساسيت ماينر به بعضي فلزاته . من با اين دستگاه يه سيني روي رو با قطر 50 سانت توي نيم متر به زور زدم ولي يه سيني استيل به فطر 25 سانت رو توي 80/2 زدم . اينا همه با كويل 28 سانت كه به صورت تخت پيچيده شده و پالس پاور 3 . دوستي كه ميگفت كويل تخت 10 درصد فرق داره ولي خيلي بيشتر تاثير داره . من تازه ماينر رو ساختم و يك هفته اي هم راش انداختم ولي حداقل 5 سال رو مدار فلزيابها كار كردم . قصد بي ادبي به هيچ كس رو هم ندارم ولي بعضيها زود از كوره در ميرن كه ضعف دارن . من ماينر مال پدرم نيست تعصبش رو بكشم حقيقت اينه كه جواب ميده .ببین پسر جون بهتره بری یه نگاه به تاریخ عضویت من و پست هام بندازی و اینجا چرت نگی چون اگه مجبور بشم حاظرم برم دستگاهم هر جور شده بگیرم و فیلم تستش را هم بزارم تو هم بزار و ببین کی راست میگه . چون امثال تو هستن که میان اینجا یا حرفاشون فروم را به گند میکشن و اخرس هم کلکل میشه و .... مدیریت این جا را تخته میکنه
این پیام خصوصی را تو چند روز پیش برام فرستادی درسته مگه نه :violent-smiley-093::violent-smiley-093::violent-smiley-093::violent-smiley-093:
private message: سوال در مورد ماينر409-20-2010, 17:00 bahman_am![]()
کاربر جدید
تشکر از دیگران: 3
![]()
سوال در مورد ماينر4![]()
سلام .
خسته نباشيد .
من به تازگي ماينر 4 رو ساختم و دقيقا با مشكلاتي كه شما داشتيد برخورد كردم . بعد از تبليغات بعضي وقتها صفحه سفيد ميشه و گاهي ميره تو حالت دمو .
شما با اين مشكل چكار كرديد ؟ ممنون
حالا من باید دستگاهم را بدم تو برام تنظیم کنی.... :busted_red::busted_red::busted_red::violent-smiley-093::violent-smiley-093:
4 تا پست زدی فکر کردی چی سازنده فلزیابی بهتره بری چهار تا بیسواد را گیر بیاری نه ما را :busted_red::busted_red:
این قدر خرج ماینرتون کنین تا جونتون در اد به شما ها نصیحت هم نیومده
به حر حال من که نیازی دیگه به ساخت دستگاه ندارم و هرز چند گاهی میام اینجا به دوستان قدیمی یه سری میزنم
از مدیریت هم بابت این جور حرف زدن حرف زدنم عذر میخواهم چون با بعضیا باید اندازه فهمشون صحبت کرد
سلام . من كويل رو همونطور كه توي تصوير بالا ميبينيد تخت پيچيدم و شد 3 اهم . يه 32 دور و يه 22 دور سيم نيم به قطر 28 سانتي متر و 11 سانتي متر . بدنه كريستالها هم با مغزي سيم شيلد به هم وصل كردم (توي تصوير نيست) و شيلد رو به منفي مدار وصل كردم . اينطوري سيستم هنگ نميكنه قاطي هم نميكنه . قطعات هم هموني كه توي مدار اصلي هست تهيه كردم .سلام اقاي bahman_am ديگه اين حرف ها رو تموم كنيد اقاي گالاردو هم تقصيري نداره چون روي ماينر زياد كار كرده و خرج كرده به جواب نرسيده به جاي اين حرفها شما بگيد كه چه تغييراتي انجام داديد كه به اين برد رسيديد.
سلام . من تا يك ساعت هم مداوم كار كردم ثبات دستگاهم به هم نميريزه شايد مشكل شما از نويز كريستال يا رادياتور نامناسب bup باشه . امروز من باهاش بيرون كار كردم دستگاه رو آروم بايد حركت داد خط بالا يكسره تغيير ميكنه ولي خط پاييني تا به فلز نخوره تكون نميخوره . در حدود 5 متر كه راه ميرم دوباره بايد بالانس كنم كه البته به نظر من مربوط به تغييرات زمين ميشه و مشكلي نيست. امروز دستاوردم يه جلد سانديس توي باغ در عمق 40 سانتي بود(باغ چند سال پيش شخم خورده بود) . چند سال مونده بود و غوغا ميكرد دو خط ميچسبيدن آخر . يه دونه ميخ آهني هم تو 20 سانتي پيدا كردم . قدرتش رو با ميخ نو از همون جنس مقايسه كردم قابل مقايسه نبود .
درسته استيل باستاني نيست ولي به نظر من يه جنس قديمي رو فوق العاده پرقدرتتر از استيل بزنه .
به نظر من استفاده از 555 نظامي با اين هزينه بالا ضرورتي نداره . چون فقط براي راه اندازي اسپيكر كاربرد داره .