سیسکو عزیز حرفاتو تو کل تایپک ها یه بار دیگه بخون همشون ساز مخالفه تو با همه مخالفت نشون میدی فرق نداره کی و چی میگه من متاسفم که خودمم عادت کردم مثه بچه ها با شما کل بندازم گیرم به سوالات شمام جواب دادم برد ماینر زیاد میشه؟؟ متاسفم که من به ماینر ایراد گرفتم نمیدونسم شما شبا با این اسباب بازی خوابت میبره .تو هم اگه گفتی چرا پالسها از پایه 15 مگا 8خارج میشه . اخه این سوال ها چی؟ما باید پالسی بفرستیم که بتونه شرایط رو برای قطع و وصل کلید الکترونیکی فراهم کنه حالا با هرچی که میخوای بفرس. تو بحث میکرو هم این نکته مهمه که همون میکرو که پالس میفرسه همونم از خروجی دریافت کنه تا همزمانی رعایت بشه الباقی جنبه پرداخت نداره .از اینکه برداشت شما از برنامه نویسی اینه متاسفم برنامه جهت احقاق یک امری نوشته میشود تا نیازی رو براورده کنه حالا مهم نیس با چند خط گر چه هر چی کمتر باشه بهتره اما شما فقط به خطوط برنامه کار داری . انتخاب نوع کلید هم بستگی به شرایط مدار داره اینکه چه جریانی قراره ازش عبور کنه ولت دو سرش چقدر میفته توان نامی اون با شرایط مدار میخونه یانه که همه اینا توابعی از مقادیر اندوکتانس کویل مقاومتهای موازی و داخلی و پهنای پالس اعمالی هستند من باید روت دست نوازش بکشم اقای سیسکو .