آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

i.a.s

کاربر
2008-10-12
64
53
سلام دوستان من ماینرم کار میکنه ولی یه اشکالی که داره اینکه آقا پدرام تو اموزش ماینر 4 گفتند که روی السیدی 3 تا عدد هستش که عدد اولی تمام فلزات را نشون میده و عدد دومی فلزات بی ارزش را نشون میده و عدد سومی فلزات باارزش را نشون میده ولی تو ماینر من عدد دومی یا همون عدد وسطی فلزات با ارزش را نشون میده و عدد سومی فلزات بی ارزش را نشون میده خلاصه بگم که عدد دومی جاشو با عدد سومی عوض کرده (لطفا بگید که ایراد دستگاه من از کجاست )

ممنون از زحماتتون

areef

کاربر
2009-07-03
11
14
سلام دوستان ماینر من کویل را میشناسه ولی بعضی مواقع نمیشناسه و من آیسی atmega8 را فشار میدم البته وقتی که به مدار وصله واون موقع کویل را میشناسه اگه امکان داره بگید که اشکال من از کجاست که من مجبور نباشم با ایسی atmega8 ور برم

ممنون

ahoo

کاربر
2009-05-16
13
2
با سلام به دوستان مشکل دستکاه من کاملا حل شد0 حالا میخواهم یک لوپ 1*1 متر را بسازم آیا باید از سیم rg58 به طول 4 متر به دور لوله بچرخانم یا طور دیگر؟؟؟؟؟
در ضمن اگر برای ساخت لوپ 28 سانتی متری از سیم 25/0 افشان روکشدار مسی یانقره ای استفاده کنم مقدار اهم آن 5/2 میشود اگر نشد میتوانم به صورت موازی دو لا یپیچم؟؟؟؟؟؟؟؟
البته سیم لاک 5/0 بعد ازیچیدن حدود 5 الی 6 اهم میشود و این یک مشکل است لطفا بهترین حالت سیم را بفرمایید. با تشکر فراوان

john lewis

کاربر vip
کاربر
2009-01-17
93
174
از دوستان كسي نيست كه عكسي واضحي از طرز نصب پايه هاي ال سي دي خودشو رو بزاره ؟

john lewis

کاربر vip
کاربر
2009-01-17
93
174
سلام دوستان بعد از تلاش و كمك برخي از دوستان ماينر مام را افتاد اما با يه مشكل ديگه روبرو شديم كه در يكي از پست ها نوشته بودن مشكل از فيوز بيت ها ست از دوستاني كه دستگاهشون را افتاده خواهش ميكنم به مام كمك كنن تا مام تلاشمون بي ثمر نمونه مشكل اينه: زماني كه ماينر رو روشن ميكنيم اين صفه ميادش:

و بعد از چند ثانيه اين صفه مياد و تا آخر مي مونه و تغييري نميكه و هيچ كدوم از كليد هاي صفه كليد عمل نميكنه اينم تصوير دوم:

بنظر شما دوستان مشكل ميتونه از كجا باشه؟ هر چن در پست هاي قبلي به فيوز بيت ها اشاره شده بود هر چقدرم كه فيوز بيت ها ميسوزونيم بازم جواب نميده تا الانم 8 تا آ سي ATMEGA32 رو زديم داغون كرديم خواهشا يكي از دوستان كمكمون كنه

آخرین ویرایش:

ahoo

کاربر
2009-05-16
13
2
با سلام خدمت دوست عزیز
برای ساخت کویل 28سانتی از چه سیمی استفاده کردی تا اهم آن 5 / 2 شود؟
در ضمن آیا برای لوپ 1*1 متراز سیم 58 rg استفاده کردی اهم آن در 4مترسیم چند میشود؟
تشکر میکنم اگر کمک کنید؟

stefani55

کاربر
2009-03-03
95
111
آيا آي سي hcpl3120 شمام داغ ميكنه؟

سلام دوست عزیز ایسی 3120 نباید داغ کنه یا تو مدارت اتصال کوتاه داری یا اینکه ایسی رو سوزوندی یک عکس از پشت مدارت بزار در ضمن شما مشکل فیوزبیت نداری برای فیوز فقط bodlevel , boden رو تیک بزن همین

آخرین ویرایش:
بالا