آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

jani38

کاربر
2012-01-13
60
101
دوست عزیز هر شرکتی بخواد وسیله ای تولید کنه کلی تحقیق میکنه روی قطعاتش که با هزینه کم به بهترین بازده برسه پس حتما دلیلی داره از lm4040استفاده شده نه lm385 دیتاشیت بخوانی متوجه میشی . شما این همه هزینه کردی پس این 2هزار تومان روش اگر در دسترس نیست میتونی از فروشگاه جوان الکترونیک انلاین بخری برات بفرسته الان چک کردم داره 2200تومان برو توی قسمت جستجو بزن 4040میاد اسم کاملش LM4040CIZ-2.5 هست موفق باشی

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
40
تهران-مشهد
سلام.
وظیفه کانکتورهای 4 و 5 چیه؟؟
پایه 1 کانکتور5 وصل میشه به منفی هدفن
پایه 2 کانکتور5 وصل میشه به مثبت هدفن
پایه 3 کانکتور5 بدون استفاده و آزاد هست
--------------------------------------------
پایه 1 کانکتور 4 وصل میشه به پایه 16 ال سی دی
پایه 2 کانکتور 4 وصل میشه به پایه 15 ال سی دی

nk.z

کاربر
2010-08-02
11
16
نا كجا آباد
scientist66 گفت:
سلام دوست عزيز اگر زحمتي نيست مداري را كه به گفته خودتان روي ان كار كرديد برايم ميل كنيد.
سلام دوست عزيز گقته بودم دارم رو قسمت dsp كار ميكنم . مدار خاصي هم نداره . .. اگه مدار ميخواي قسمتي كه مربوط به igbt مشكلي در حال حاضر نداره ميشه باهاش كار كرد . فقط بايد بتوني رو vout .ic7 كار كني كه با adc امكان پذيره .. .
در ضمن اين مبحث و شروع كردم تا سطح علمي خودم و دوستان بالا بره چون واقعا تجربه خوبيه لاعقل من كه تجارب خيلي خوبي كسب كردم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: aliavr

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
40
تهران-مشهد
خود ماینر اگر با قطعات نظامی ساخته بشه نیازی به دست کاری نداره و خیلی خوب هم عمل میکنه در حدی که هزینه می کنید

nk.z

کاربر
2010-08-02
11
16
نا كجا آباد
من كه نگفتم مشكل داره فقط از لحاظ تفكيك مشكل دارهشما كه تعريفشو ميكني رو چه فلزهايي تست كردي و تو چه نوع خاكهايي .در ضمن تمام فلزيابهايي كه از سيستم القاي پالس استفاده ميكنند يك جور هستند و فقط در ايزولاسيون ، چگونگي خواندن ولتاژ ميرايي ،متد استفاده شده براي تفكيك وبالانس دستگاه فرق ميكنند

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mr MeTaL

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
40
تهران-مشهد
آها- آره مهندس دقیقا همینطوره.منم حرف شما رو قبول دارم که تفکیک تقریبا یک چیز الکی هست و فقط میشه رو 30درصد روش حساب کرد. در همه دست گاه ها.

soghra65

کاربر
2011-11-18
9
17
بنده با naserziaeei موافقم.من 2سال پیش ماینر را ساختم و تا همین الان از همین دستگاه نون در میارم چوت خداروشکر مشتری واسه اجاره زیاد شدن.
ماینر واقعا دستگاه خوبی هست به شرط اینکه به قطعات درجه یک نظامی ساخته بشه و تمام اصول درش رعایت بشه.من با کمک آقای فری که مدیر اینجا بودند ساختم و هنوز هم قبول دارم که ماینر یکی از قویترین فلزیاب های جهان هست.
در مورد این دستگاه هم اطلاعات زیادی دارم.هر کس سوالی یا مشکلی داشت درخدمتم

hoosein.mt

کاربر
2012-04-23
2
4
سلام به همگی.من ماینر 4 را با قطعات نظامی ساختم و خیلی خوب کار میکنه.حالا یک آموزش کار باهاش به زبان فارسی میخوام.البته کار باهاش خیلی راحته اما میخوام حرفه ای کار کنم چون میخوام بدم اجاره دستگاه رو.کسی داره بهم بده؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yeknaz3

rezassd

کاربر
2012-03-15
22
27
آيا اين فلزيابها ردياب وزارت اطلاعات رودارن چون ردياب وزارت اطلاعات تو همه فلزيابهايي كه تو ايران ميفروشن هست .چون اگرازكسي فلزياب بگيرن جريمش ميكنن ولي آزاد داره فروخته ميشود چون همشون ردياب داره مگر اينكه خودت وارد كرده باشي درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yeknaz3
بالا