آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

mahditala

کاربر vip
کاربر
2008-03-16
185
367
سلام
من ماينر رو واسه بار دوم با قطعات نظامي ساختم ولي دستگام ثبات نداره بدنه كريستال ها رو هم به هم وصل كردم،برد رو هم شستم سيم پيچ رو هم شيلد كردم نميدونم ديگه چكار كنم لطفا كمك كنيد

farman.

کاربر
2009-05-08
18
15
تستهایی که شرکتها میدن تو چه نوع خاکی انجام میشه بعضیها میگن خاک سرند شده هستش اگه این طور باشه تو محیط طبیعی فکر نکنم کارایی خوبی داشته باشن اینطوره؟

farman.

کاربر
2009-05-08
18
15
اره spirit.fm68 جان ساخت شرکت dti هستش سال 2007 هم جزء فلز یابهای خوب بودش ولی مهم اینه که یک نفر که با دستگاه کار کرده تاییدش کنه اون هم تو ایران خوب دیگه باید تا اونجا که میتونیم باید خوب تحقیق کنیم هر چند باز هم میگم تا 70 درصد کلاه سرمون میره من تو چند سایت دیگه هم عضو هستم با همین اسم و سوالاتم رو اونجا هم مطرح میکنم این طوری بهتره امیدوارم همه موفق بشن و کمتر کسی گول بخوره

spirit.fm68

کاربر
2012-02-23
83
114
درسته اق فرمان منم میشناسمت تا خودت ندیدی 10 نفر هم جمع بشن سرت و هی بگن اینخوبه اون خوبه باور نکن.. فقط یه نصیحت بهت میکنم به منم میگفتن شعاعزن بخر تا خیلی راحت و حتا از راهدور گنجتو بیابی این انتنهای ناکردار تو تست خیلی خوب جواب میدن اما وقتی میبری سرزمین دیگه واویلا 3 تومن دادم تا شاید پولدار شم اما بعد دو ماه الافی با خفت و خواری دادم 2 تومن رفت... من تا بحال تصویری نداشتم اما یه بار از روور یوسی که یکی پول میگرفت میاورد سرزمین...بهش رودست زدم...تو از دومتر کمتر یه تشت مسیرو نتونست دتکت کنه... و هر کی خریده هیچکار مفیدی نتونسته با اینتصویریا بکنه... تمرکزتو فقط روپالسیا بزار...البته این بوقیا هم یه خطاهای کوچکی دارن اما با تمرین و کسب تجربه میتونی اون خطاهارو رفع کنی.. ایشالا که یه دستگاه توپ گیرت بیاد..

sx555

کاربر
2010-04-02
18
38
سلام و 100 سلام به دوستان گل علاقه مند به فلز یاب هر کی بار اول میاد تو این تایبک از حرفای نامید کننده بدش میاد .به هر حال 2009 منو اینجا میشناختن حالا حرف اخر .میکرو AVR Dیک میکرو دانشجویی هست که در مدارات صنعتی جواب نمیده این فقط یکی از 100 اشکال ماینره دستگاهی که بردازندش AVR باشه وای به حال قسمت انالوگش

این حرف شما تا اندازه ای درست است در محیط های صنعتی نمی شود از این نوع میکرو استفاده کرد بدلیل نویز پذیری بیشتر ان که این هم راه داره و میشه با انجام

راهکارهایی از نویز جلوگیری کرد و حالا من از شما سوالی دارم ایا محیط فلزیاب یک محیط صنعتی است!!!! ؟؟

nk.z

کاربر
2010-08-02
11
16
نا كجا آباد
 با سلام به همه اساتید خبره  
یه سوال داشتم کسی میدونه d2,d3که با کوئل موازی شده ، رو مدار چه تاثیری داره لطفا با توضیحات کافی و جزء به جزء
با تشکر..........

saeidfarah

کاربر
2012-06-14
3
8
سلام
من ماینر را ساختم با قطعات درجه یک اصلی یک سینی قدیمی که پدربزرگم در روستا کشف کرده بود را در 2.4 متری تشخیص میدهد. آیا این مقدار خوب است؟

saeidfarah

کاربر
2012-06-14
3
8
دلتا پالس هم ساختم.کی میگه اسنقدر عمق میزنه؟ با هزار بدبختی 1متر زد. بدش هم شما اگه نقشه ای بهتر از ماینر داری بده تا ما بسازیم. بهتر از دستگاه های آماده بیخودی اینهمه شرکتهاست که بالاتر از 3میلیون تومان میفروشند و همون 1متر هم نمیزنه.
بدش هم تو این فروم کسی به نظر من ماهر تر از آقای مهندس MEE نبود تو این چند روزی که اومدم و اگر ماین دایور و ماینر ارزش نداشتند ایشان این همه روش کار نمیکردند.
در کل اگه چیز بهتری از ماینر سراغ دارید بگذارید چون من هم دنبال داشتن یک دستگاه خوب هستم تا ببرم جایی که میخوام دستگاه بزنم و هر چه ارزانتر بهتر. یک ماینر ساختم نمیگم بهترین دستگاه جهان هست اما اندازه ای که پول هزینه کردم 10برابرش بهم جواب داد. با این حرف شما پس یعنی تمام قطعات فروش های تهران متقلب هستند چون قطعات ماینر را هم دارند!!!!
در ضمن شما از کدوم دستگاه عکس و فیلم دیدی که این دومیش باشه و مگه مردم دیوانه اند که بشینند فیلم برای شما تهیه کنند و با این حجم بالا بزارند تو سایت برای شما؟ شما از همون دلتا پالس که میگی اندازه همین ماینر زده یک فیلم بزار من قول میدم نهایتا 24ساعت بعدش از ماینرم واست فیلم بگیرم بزارم.دیگه چی؟

میدونید چرا از ماینر جواب درستی نگرفتید؟
1-بعد از لحیم کاری کف برد رو درست نشستید
2-از چسب حرارتی برای نگه داشتن سیم ها استفاده کردید
3-سیم رابط لوپ بیشتر از 120سانت گذاشتید!!!
4-اهم لوپ بیشتر از 2.8 اهم شده
5-جعبه فلزی استفاده کردید
6-فیوزبیت ها رو درست تنظیم نکردید
7-و مهمترین عامل اینکه قطعات قلابی گرفتید.من دیدم یکی گفته بود dc to dc تو سایت اصلیش زده دونه ای 68 دلار ولی تو ایران میدن دونه ای 50هزار تومان. به نظرم درست گفته.با عقل جور در میاد؟معلومه که توش یک 7805 گذاشتند و شبیه تراکو به شما میدند و میگن ببین داره 5ولت میده!!! اما دیگه نمیای بگب آخه بابا جان این باید ولتاژ ایزوله بده چه ربطی به 5ولت داره؟و وقتی زمین ورودیش رو میگیری میبینی به زمین خروجی وصله!!!این یعنی ایزوله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این یعنی یک7805 رو کردن تو یک قوطی و روش نوشتن تراکو پاور و بهت میدن50000تومان که واسه خودشون در میاد 1000تومان. بعد شما کل قطعات ماینر رو میخرید 20000تومان بعد میگیر چراکار نمیکنه و چقدر بده!!!

آخرین ویرایش:
بالا