آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

feri6867

کاربر
2011-10-20
14
22
سلام بر تمامی دوستان عزیز لازم است در اینجا مطلبی رو ذکر کنم تا کسانی که تصمیم بر ساخت ماینر 4 رو دارن آگاه باشن .ماینر فلز یابی حرفه ای است و فایل های هگز آن دمو (نمایشی) میباشد و هیچ گونه حساسیتی به طلا ندارد.خودم این دستگاه رو ساختم و از ساختن اون نتیجه ای نگرفتم.فایل های هگز اصلی هم وجود نداره الکی پولتون رو حروم نکنید
.فقط جهت آگاهی:49000000:

ata.asl

کاربر
2012-02-06
1
0
سلام خدمت اساتید گرامی.
من میخام یک عدد از این دستگاه رو بخرم.وقت درست کردنش رو ندارم.
اگر سالم باشه و توی تست درست جواب بده به قیمت خوب میخرم.از دوستان عزیز کی داره و چند؟

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
40
تهران-مشهد
.فقط آپ امپ ها و تراکو پاور ها رو ازش خریدم گذاشتم رو دستگام درست شد.مشکل از قلابی بودن قطعات بود.یک لوپ یک در یک هم داد بهم که آماده بود. حالا اگه کسی راه درست کردن لوپ35سانتی هم بلد هست بگه که می خوام اونم درست کنم.
آقا مهرداد شما هم بی جهت به کسی نگو کلاه بردار.شاید خودت الکنرونیک بلد نیستی یه جا اشتباه کردی.چرا گردنه فروشنده میندازی؟ من که ازش گرفتم دستگام درست شد که.بنده خدا بیشتر از 10بار هم بهش زنگ زدم راهنمایی خواستم جواب داد

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
40
تهران-مشهد
دست عزیز دمو آمدن دستگاه شما به خاطر قطعات مشکل دار و قلابی است مه فایل هگز.همانطور که مدیر بخش آقای فری و مهندس mee هم فرمودند ماینر فایل دمو ندارد و فایل ارائه شده اصلی است.دستگاه من هم همینطور بود.دوباره نساختم ولی تماس گرفتم مشهد پاساژ مهتاب آقای صالحی فقط آپ امپ ها و تراکو پاورها را مجدد خریدم دستگاهم درست شد و الان هم میخوام یک لوپ دیگه هم بسازم.

سلام بر تمامی دوستان عزیز لازم است در اینجا مطلبی رو ذکر کنم تا کسانی که تصمیم بر ساخت ماینر 4 رو دارن آگاه باشن .ماینر فلز یابی حرفه ای است و فایل های هگز آن دمو (نمایشی) میباشد و هیچ گونه حساسیتی به طلا ندارد.خودم این دستگاه رو ساختم و از ساختن اون نتیجه ای نگرفتم.فایل های هگز اصلی هم وجود نداره الکی پولتون رو حروم نکنید
.فقط جهت آگاهی:49000000:

mehrdad1369

کاربر
2012-01-14
10
8
دوستان من جای شما بودم قطعات اصلیمو برای ادمای مثل صالحی نمی فرستادم چون اصلشو با چینی عوض می کنه من تو پاساژ دیدم سر جه موردهای کلاه گذاشته

mehrad3

کاربر
2011-06-02
1
0
سلام دوستان عزیزفکر کنم تکراری ترین جمله این بخش این باشه: من هم ماینر4 رو ساختم!ماینر4 من ظاهرأ سالمه. صدای گز گز لوپ رو میشنوم اما به هیچ چیزی حساسیت نداره. ممکنه لطفأ راهنماییم کنید؟؟؟؟؟

jani38

کاربر
2012-01-13
60
101
هر کس میگه ماینر 4 ساخته و جواب گرفته یک فیلم ازش بزاره بعد من فیلم از یک فلزیاب که با 15هزار تومان منتاژ شده رو میزارم تا کسی ماینر4 منتاژ کرده ببینه چه کلای سرش رفته تشکر

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
40
تهران-مشهد
مهرداد جان من در حدی ه هزینه کردم راضی هستم.نمیگم که بهترین دستگاه دنیاست که.آخه معلومه مثلا زوند 80 میلیونی بهتری.اما هزینه ای که من کردم کجا و 80 میلیون کجا؟ در حدی که هزینه کردم به نظرم عالیه.و دوست دارم و علاقمند شدم دستگاه دیگه ای هم بسازم و دارم تحقیق میکنم ببینم چیز دیگه ای هم هست یا نه.

بالا