سلام به احتمال قوی مشکل شما اگه ولتاژ های کنورتور درست باشند از خازنهای smd کریستالها است شما باید از خازن عدسی 22pf استفاده کنید چک کنید باز اگه مشکلی داشتید بگید
سلام با تشکر من مشکل روشن شدن lcd بر طرف شد ولی در پایه 5 کنورتور من 24 ولت برق هست و زمانی که دستگاه روشن هست فقط نوشته به آلمانی باطری کم است و شارژ کنید و من شارژ هم کردم و در con10 پین 7 و 8 را جامپر کردم و ماکسیمم عدد ال سی دی من تا 376 میامد و تنظیمش کردم ولی بازم همون پیغام آلمانی رو میزنه لطفا راهنماییم کنید با تشکر از دوستان
سلام safye
ممنونم از مطالب کاملت ولی مشکل اصلی اینجاست که من ماینر رو درست کردم ولی مشکل داره
یهو قاطی میکنه.هی نمودار میپره.میره بالا میاد پایین و دکل خود سره
منو رو تنظیم کردم ولی باز هم جواب نداد.بدش وقتی رویه فلزی میرم و اون رو فریز یا به قولی کال میکنم دوباره اون رو میزنه.تا جایی که ما میدونیم نباس فلزی رو که کال میکنی رو نزنه.چه کنیم؟همسایه ها یاری کنید
مرسی
کوچیکتون امید
سلام
من امروز با کمی دستکاریه ماینر 4 تونستم از فاصله 15 متری ماشینم رو بزنم.و در عمق 9متر یک تیر اهن 18 به طول 2 متر رو پیدا کنم.با کمی دستکاری می تونید به کیفیت عالی برسید.ولی این رو در نظربگیرید که به تمام قطعات دستگاه فشار میاد.
دوستداره شما
امید اتومیک