پاسخ : آموزش تقویت امواج وایمکس WiFi ایرانسل - مبین نت و ... ( برای اولین بار در سایت های ایرانی )
ببخشید اگر دیر جواب دادم
-----------------------------------
به این جمله توجه کنید
رادیوهای WiFi که با استانداردهای ۸۰۲٫۱۱b و ۸۰۲٫۱۱g کار میکنند در ۲٫۴GHz امواج را ارسال میکنند، در صورتیکه آنهایی که از استاندارد ۸۰۲٫۱۱a تبعیت میکنند در ۵GHz امواج را ارسال مینمایند
-------------------------
این یعنی تقریبا همه دستگاه های ( موبایل و لپ تاپ) دارای وایرلس لینک 2.4 هستند
من سخت افزارم قوی نیست ولی اگر بخواهیم امواج یک آنتن یا همون مودم خودمون را تقویت کنیم چند روش داریم
-------------------------------
یک یکی از پست ها نوشته بود با یک قوطی نوشابه شبیه یک آنتن پارابولیک درست کرده بود ( خیلی جالب بود و روش واقعا مناسب برای جهت دادن به سیگنال هاست)
امید وارم این چند عکس گویای مطالب باشند
-----------------------------------------------------------------------------------
خوب یک مساله دیگه هم هست اینه که امواج وای فای اطراف شما روی روتر شما تاثیر گزار هستند
امواج وایرلس دارای کانال هستند یعنی میشه تنظیم کرد فلان کانال باشه
تداخل کانال با وایرلس همسایه شما باعث کم شدن (یا منحرف شدن ) امواج وایرلس شما میشه
----------------------------------------------------------------------------------------------------
افزودن آنتن امنی
Omni با آنتن هایی میگن که امواج را 360 درجه هدایت میکنن
مثل آنتن های کوچک پیچی روی روتر وایرلس های خانگی شما
بر حسب اندازه میشه تشخیص داد قدرت این آنتن امنی چقدر هست ( آنتن بالای فکر کنم 1.5 متر غیر قانونی هست ) ولی در منزل میشه استفاده کرد
نکته(میشه روی روتر وایرلس خودتون آنتن قدرتمند تر نصب کرد ولی به قدرت خروجی مودم هم باید توجه کنید)
-----------------------------------------------------------------------
میشه از یک مودم دیگه به عنوان ریپیتر(تکرار کننده) استفاده نمود
رپیتر یعنی SSID یا همون روتر name و پسورد و پرتکل رمز و همه چیز دو مودم یکی باشه
مثلا یکیشو میزاریم توی خونمون و یکی دیگه خونه همسایه
وقتی مسیر را طی میکنیم همراه با دستگاه گیرنده( مثلا موبایل) هر وقت سیگنال یکی ظعیف شد و به محدوده سیگنال بعدی وارد شدیم
بدون اینکه اینترنت ما قطع بشه از مودم دیگه دیتا دریافت میکنه
----------------------------------------------------------------
روش های دیگه را در پست های بعدی عرض میکنم
مثل نصب نانو استیشن 2 برای فاصله ای زیاد
و تنظیم دیستانس برای مودم
پیکو استیشن چجور قدرتی داره و نصب آنتن امنی
-----------------------------------------------------------------
اگر در اطلاعای که نوشتم خطایی وجود داره خوشحال میشم بهم بگید چون اطلاعات من علمی نیستن و فقط تجربی هست
متشکر از همه