سلام.بسیار ممنون .. خیلی خوب بود
خواهش میکنم ، وظیفه بود.
سلام.بسیار ممنون .. خیلی خوب بود
سلامسلام با تعویض خازنهای ۴۰۷ و مقاومت ۱۰۰ اهم کنار مچینگ کنار برد درست میشه
تا 11.5 مشکل نداره ...اگه خیلی حساس هستید ظرفیت خازن 12 ولت رو بیشتر کنیدسلام مهندس جان. از آموزش و اشتراک تجارب ارزنده تون کمال تشکر رو دارم.یک مشکل که واسه من زیاد پیش میاد بعد از رفع مشکلی که شما فرمودین و پاور راه اندازی میشه ولتاژ خروجی12ولت گاهی کاهش نیم ولتی دارم و با وصل لامپ ولتاژ باز هم کمی کمتر میشه(خازنهای خروجی رو هم چند بار با مارک های مخطلف تعویض کردم ).راهنمایی میفرمایید؟سپاس
سلام.سلام مهندس جان. از آموزش و اشتراک تجارب ارزنده تون کمال تشکر رو دارم.یک مشکل که واسه من زیاد پیش میاد بعد از رفع مشکلی که شما فرمودین و پاور راه اندازی میشه ولتاژ خروجی12ولت گاهی کاهش نیم ولتی دارم و با وصل لامپ ولتاژ باز هم کمی کمتر میشه(خازنهای خروجی رو هم چند بار با مارک های مخطلف تعویض کردم ).راهنمایی میفرمایید؟سپاس
سلام وادبتا 11.5 مشکل نداره ...اگه خیلی حساس هستید ظرفیت خازن 12 ولت رو بیشتر کنید
سلامسلام وادب
مهندس جان استاندارد تلرانس در پاور +- 0.3 ولت هست.در ضمن باید ولتها در سه حالت بدون بار.میان بار و فول لود اندازه گیری ودر رنج مورد نظر باشه و فقط در حالت بی باری مد نظر نیست
سلام ضمن تشکر فکرمیکنم درکنار این پست این عکس هم که برای تمام عزیزان میذارم همواره مفید باشه(مربوط به مشخصات و ولتاژهای مورد سنجش با تستر پاور گرین)سلام وادب
مهندس جان استاندارد تلرانس در پاور +- 0.3 ولت هست.در ضمن باید ولتها در سه حالت بدون بار.میان بار و فول لود اندازه گیری ودر رنج مورد نظر باشه و فقط در حالت بی باری مد نظر نیست