آی پی امداد
abtahi

آموزش تعمیرات یخچال و فریزر صفر تا صد

z3r0x

کاربر vip
vip
کاربر
2017-08-21
219
1,615
ایلام - دهلران
درود بر آقای کیهان که با وجود خستگی کار حوصله به خرج داده و بدون منت دانش و تجربیات خود را در اختیار ما قرار مید
متشکرم
والا زورم میاد ایرانی در جهان خار و ذلیل بمونه، میرم سایتهای کشورهای دیگه و منابع عالی و دست اول تهیه میکنم . بعضا خرید دلاری انجام میدم و میزارم که همه استفاده کنند. خیلی از موارد هم تجربیات عملی پس از سالها کار یا پس از تست کردن مطالب خواندنی است که اخیرا مورد دوم بیشتر شده علی الخصوص در حوزه تلویزیونهای هوشمند.
حالا فارِغ از داستانهای پشت پرده، ما روی سن ارمغان و نمایش زیبایی از آموزش خواهیم داشت. یواش یواش

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: AsgharAAA

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
30
15
ایران
www.armaniset.ir
سپاس بابت شروع آموزش شما اما یدفعه سر از کلاس حل تمرین دراوردید وآموزشگاه! یکی از نقاط ضعف خیلی از مربی های آموزشی در مبحث تعمیر برد که باهاش برخورد داشتم از برد پکیج تا لوازم برودتی خانگی این بود که مدرس نمیتونست یه بحث رو به آخر برسانه وبا کوچکترین بهانه ای میزد به دشت کربلا وبیچاره دانشجو که دهانش بازمونده با اون جدیت در شروع مبحث واون پایان بحث که مدرس یجوری سروتهشو بهم میرسوند وهی برمیگشت به اول بحث عین سی دی هایی که هدش گیر میکنه،ما منتظر ادامه بحث آموزش هستیم با باصبرانه🙏

z3r0x

کاربر vip
vip
کاربر
2017-08-21
219
1,615
ایلام - دهلران
سپاس بابت شروع آموزش شما اما یدفعه سر از کلاس حل تمرین دراوردید وآموزشگاه! یکی از نقاط ضعف خیلی از مربی های آموزشی در مبحث تعمیر برد که باهاش برخورد داشتم از برد پکیج تا لوازم برودتی خانگی این بود که مدرس نمیتونست یه بحث رو به آخر برسانه وبا کوچکترین بهانه ای میزد به دشت کربلا وبیچاره دانشجو که دهانش بازمونده با اون جدیت در شروع مبحث واون پایان بحث که مدرس یجوری سروتهشو بهم میرسوند وهی برمیگشت به اول بحث عین سی دی هایی که هدش گیر میکنه،ما منتظر ادامه بحث آموزش هستیم با باصبرانه🙏
🤣 چشم عزیزم، اتفاقا خودم حواسم بود بهش، منتها دارم آموزشگاه میزنم و در حال تجهیز و انشالله افتتاح هستم، در اولین فرصت بمبارون اطلاعاتتون میکنم عزیییییز

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
30
15
ایران
www.armaniset.ir
تجهیز وافتتاح فیزیکی یه داستانه اما غیر حضوری رو ببرید رو برنامه اسپات پلیر خودتانو راحت کنید بخاطر بحث کپی رایت ،فقط فیلمها رو قبلش با اسلوب وچهار چوب خوبی تهیه کنید دوباره کاری نشه بیخودی حجم بالا فیلم نگیرید که آپلودش هزینه بر وبی اثر هست بنا بدلایلی مثلا فیلم گرفتن ناشیانه وحجیم با گوشی های موبایل الکی رزولوشن بالا.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: AsgharAAA
بالا