آی پی امداد
abtahi

آموزش تعمیرات یخچال و فریزر صفر تا صد

z3r0x

کاربر vip
vip
کاربر
2017-08-21
212
1,582
ایلام - دهلران
یخچال بلومبرگ. قاب داشت باز نکردم احتمالا داشته ک قبلا یخ نمیزده. یا دما این ترموستات متفاوت که تایم روشن موندش زیاد مورد قابل توجه اینه ک از طبقه دوم به پایین یخ میزنه
خوب بالاخره اگر بخواهید یک کار رو به اتمام برسونید باید واقعا درگیرش بشید، و اگر بخواهید در فوروم و انجمن به شما کمکی بشه باید اطلاعات بیشتری در اختیار دوستان قرار بدید که هر دو روش نیاز به صرف وقت داره که اونم برمیگرده به تصمیم شما که میخواهید درستش کنید یا نه؟
برای راه حل شما که یک یخچال بدون برد و فقط ترموستاتی هست گزینه های زیادی وجود ندارد یا مشکل شما کمبود گاز است که باعث میشه فقط از پایین یخ بزنه، یا نا هماهنگی مدل ترموستات تعویضی است و یا اینکه باید جای سر ترموستات رو به مکان سرد تری انتقال دهید که البته فقط در صورتیکه گزینه های قبلی رو رد کرده باشید و بدونید مشکل از کمبود گاز، ضعیفی موتور، کثیفی صافی، و ترموستات نباشه میتونید کلک رشتی آخری رو بهش بزنید 😘

z3r0x

کاربر vip
vip
کاربر
2017-08-21
212
1,582
ایلام - دهلران
من رفتم و جستجوی این مدل ۸۵۰ یخساران رو دیدم و نقشه هم داشت که انگاری فقط با ترموستات کار میکنه و المنت هم داره، لطفا اگر مدلی که ذکر کردم دقیقا همینه و اگر همین شرایط یعنی فقط ترموستاتی هست و المنت دارد، لطفا تایید کنید تا شرح کامل سیم کشی اون رو براتون بگم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: K-E-M

K-E-M

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-12-09
353
667
مبحث از مسیر خودش خارج شد کاش کسانی که مشکل داشتن برای مشکل خودشان تاپیک جدید میزدن

b_cral

کاربر vip
کاربر
2007-03-01
94
105
آذربایجان
من رفتم و جستجوی این مدل ۸۵۰ یخساران رو دیدم و نقشه هم داشت که انگاری فقط با ترموستات کار میکنه و المنت هم داره، لطفا اگر مدلی که ذکر کردم دقیقا همینه و اگر همین شرایط یعنی فقط ترموستاتی هست و المنت دارد، لطفا تایید کنید تا شرح کامل سیم کشی اون رو براتون بگم
بله دقیقا همونه

z3r0x

کاربر vip
vip
کاربر
2017-08-21
212
1,582
ایلام - دهلران
بله دقیقا همونه
با سلام
میشه و لطف کنید کنید و برید مطلبی که در ابتدا فرستادید رو ملاحظه کنید چون من حدود یک ساعت برای گرد آوری مطلب برای کمک به شما صرف کردم ولی آخر سر دیدم شما گفتید که برخی سیمها به برد وصل میشه و این درحالیه که بنده تاکید کردم که اگر حتما همون مدل یعنی ترموستاتی خالی هست و شما تایید کردید ولی حالا خودم دوباره رفتم صحبت شما رو دارم میخونم میبینم که از برد صحبت کردید؟
آخه چرا دوستان؟
چرا کاری میکنید که کسی دیگه تمایل به وقت گذاشتن برای پاسخ گویی به دوستای دیگر خودش نداشته باشه؟
چرا حتی خودمون نمیخایم نسبت به هم بهتر باشیم؟
حالا آخرش من نمیدونم مشکلی که شما باهاش مواجه هستید دقیقا با کدوم مدل فریزر هست؟ چرا حداقل عکس از برد نگذاشتید؟
شاید شما کار رو تحویل داده باشید ولی از لحاظ انجمن این یک مبحث آموزشی هست و هنوز بازه پس لطفا دقیقتر و با ملاحظه تر باشید چون ما دشمن شما که نیستیم بلکه ما یک انجمن تشکیل دادیم که به همدیگر کمک کنیم میفهمید کمک ..
آدم دلسرد میشه به مولا

b_cral

کاربر vip
کاربر
2007-03-01
94
105
آذربایجان
با سلام
میشه و لطف کنید کنید و برید مطلبی که در ابتدا فرستادید رو ملاحظه کنید چون من حدود یک ساعت برای گرد آوری مطلب برای کمک به شما صرف کردم ولی آخر سر دیدم شما گفتید که برخی سیمها به برد وصل میشه و این درحالیه که بنده تاکید کردم که اگر حتما همون مدل یعنی ترموستاتی خالی هست و شما تایید کردید ولی حالا خودم دوباره رفتم صحبت شما رو دارم میخونم میبینم که از برد صحبت کردید؟
آخه چرا دوستان؟
چرا کاری میکنید که کسی دیگه تمایل به وقت گذاشتن برای پاسخ گویی به دوستای دیگر خودش نداشته باشه؟
چرا حتی خودمون نمیخایم نسبت به هم بهتر باشیم؟
حالا آخرش من نمیدونم مشکلی که شما باهاش مواجه هستید دقیقا با کدوم مدل فریزر هست؟ چرا حداقل عکس از برد نگذاشتید؟
شاید شما کار رو تحویل داده باشید ولی از لحاظ انجمن این یک مبحث آموزشی هست و هنوز بازه پس لطفا دقیقتر و با ملاحظه تر باشید چون ما دشمن شما که نیستیم بلکه ما یک انجمن تشکیل دادیم که به همدیگر کمک کنیم میفهمید کمک ..
آدم دلسرد میشه به مولا
اولا ممنونم که همینکه لطف میکنین جواب میدین من مشکلم سرجاشه و همون اول گفتم فریزر مدل 8005 یا 805 هست فریزر خالی اینم عکس برد و پنل که باز کردم و عکس میزارم خدمت شما

پیوست‌ها

• 174.9 کیلوبایت بازدیدها: 9
  • 168.9 کیلوبایت بازدیدها: 8

z3r0x

کاربر vip
vip
کاربر
2017-08-21
212
1,582
ایلام - دهلران
اولا ممنونم که همینکه لطف میکنین جواب میدین من مشکلم سرجاشه و همون اول گفتم فریزر مدل 8005 یا 805 هست فریزر خالی اینم عکس برد و پنل که باز کردم و عکس میزارم خدمت شما
با سلام مجدد
عزیز یه عکس از برد هم از رو هم از زیر بدون قاب برام بزار لطفا

آخرین ویرایش:
بالا