عکس از سیم های سر آزاد هم بزار ولی فعلا این کارا رو بکنسلام و ارادت اگه دوستان در مورد سیم کشی فریزر مدل 805 یخساران کمک کنن ممنون میشم چون کل سیم کشی باز کردن و الانم برای وصل سیم ها به هم دچار مشکل هستم از پشت فریزر 3 تا رنگ سیم اومده داخل فریزر آبی و قهوه ای و مشکی حالا من داخل فریزر 2تا سیم فن 2 تا سیم اواپراتور2تا سیم هیتر چسبی زیر اواپراتورو و 4رشته سیم هم از ترمودیسکو ترموفیوز سرشون آزاده ...حالا سنسور دیفراست مستقیم فیشش به برد میخوره اون هیچ حالا اگر محبت کنین طریقه وصل این سیم ها به همدیگه رو بهم بگین ممنونتون میشم دوتا سیم منظورم دو رشته سیم دیگه از هر کدوم الان سرشون آزاده و یادمه یه بار سیم هارو یکی بهم وصل کرده بود که فریزر درش باز میشد روشن میشد ووقتی درشو میبستن کامل مدار و موتور خاموش میشد و اینم من فکر به کلید برق لامپ که لای دره گفتم شاید سیم اونو جابه جا بسته باشن بازم نظر اساتید برام مهمه
۱. یک سر سیم ترموفیوز میره به سر المنت ( پس این از یک سر المنت و ترموفیوز)
۲. یک سر دیگه ترموفیوز رو به ترمودیسک وصل کن ( این از سیمهای ترموفیوز و حال یک سر دیگه ترمودیسک خالیه)
۳. او سر دیگر ترمودیسک وصل میشه به فاز یا نول فرقی نمیکنه
۴. اون سر دیگر المنت هم وصل میشه به فاز دیگر یا نول دیگر ( یعنی اون سر مخالف برق AC که وصل کردید به ترمودیسک) البته باید دستور این فاز یا نول را برد ارسال کند که چون عکس برد رو نفرستادید نمیتونم دقیقتر بگم
در مورد سیم های فن
۱. یکیش میشه فاز یا نول ( وقتی میگیم فاز یا نول یعنی شما باید مدار رو برای نصب اصولی تر و جلوگیری از اتصال کوتاه بررسی کنید و بدین صورت عمل میکنیم که بر روی برد شما باید مشترک رله تحریک فن یا موتور یا المنت بسته به المانی که میخواهید وصل کنید را بررسی کنید که آیا آن پایه وسطی رله تحریک همان المان که در این مورد فن { یا موتور هست چون در چنین مدلهای قدیمی معمولا فن اواپراتور با دستور موتور تحریک میشود و موتور و فن با هم بکار و از کار میوفتند } است به کدام سیم فاز یا نول متصل است؟ پس از مشخص کردن اینکه بعد از تحریک رله، رله فاز یا نول را وصل میکند شما میتوانید بفهمید که آن سر سیم همان المان باید نول باشد یا فاز مثلا در المنت ها اگر رله فاز را وصل میکند و فاز به سر المنت می آید در نتیجه آن سر سیم ثابت که باید در مدار بصورت همیشگی وصل باشد میشود سیم نول.)
۲. آن سر سیم دیگر فن یا دستورش از برد می آید که باید ببینید، یا اینکه دستور همزمان با دستور موتور وصل میشود که در این صورت باید این سر سیم فن با سیمی که به سر اورلود موتور میرود مشترک شود که فکر کنم در مورد برد شما سیم مشکی رنگ میشود
خوب این از ۴ سیم ترموفیوز و ترمودیسک - دو سیم فن که توضیح دادم و دو سیم المنت هم که گفتم
سیم های موتور
یک رله برای موتور بر روی برد نصب است که فکر کنم سیم مشکی از همان ۳ سیم مشکی قهوه ای و آبی باشد
سیم های قهوه ای و آبی برق اصلی که بر روی برد می آیند هستند و سیم آبی نیز با موتور مشترک است
دیگه چی ؟ 😘