- 2012-03-18
- 10,107
- 80,115
پاسخ : ساده ترین و دقیق ترین منبع تغذیه با تحلیل و عیب یابی
درود
عزیز ارجمند همانطور که جناب poomm عزیز هم فرمودند و منم قبلا تاکید کردم روش اطلاع از جریاندهی و قدرت ترانس این نیست که ببینید با مقاومت کوچیک نزدیک به اتصال کوتاه چند آمپر از مقاومت عبور میکنه .
اگه تونستی جریانی از ترانس بگیری که ولتاژش افت ناچیزی داشته باشه اون جریان قابل قبوله
نه اینکه بابای ترانسو دربیاری که بجای مثلا ۲۰ ولت ۲ ولت بده و بگی ۹ آمپر داد.
قبلا هم سوال کردم و پاسخ ندادی
زمانیکه ۹ آمپر عبور میکنه در همان حالت ببین ولتاژ دو سر مقاومت چند ولته ؟
دقت کن ، چند ولته نه چند آمپره ؟
دوباره تاکید میکنم با مقاومتی که 9 آمپر میده آزمایش زیر را انجام بده
ولتمتر را به دو پایه همین مقاومت متصل کن و حالا مقاومت را به دو سیم ترانس متصل کن و ببین ولتمتر چند ولت نشون میده ؟
یکبار هم ولتمتر را بدون مقاومت به دو سیم ترانس متصل کن ببین ولتاژ بی باری چند ولته ؟
البته بعید بنظر میرسه این سوالو پاسخ بدی چون قبلا به کرات سوال کردم و پاسخ ندادی ،
۳ تصویر زیر که انتخاب و کپی کردم ترانس خوب و مناسبی هست و با روش تاپیکی که چند پست قبل معرفی کردم میتونی ولتاژ دلخواه را بدون باز کردن هسته به ترانس اضافه کنی .
آیا دست فروشی خلازیر رونق داشت یا دست فروش ها نبودن و از مغازه خریدی ؟
ترانس بزرگی که خریدی عالیه و از آلیاژ مناسبی هم برای هسته استفاده کرده.
ترانس خوب در بی باری هم کمی گرم میشه
اگه در بی باری پس از ۱۰ دقیقه خیلی خنک باشه و یا بشدت داغ بشه اشکال داره.
سپاس
احتمالا ترانس تلویزیون بلر ۲۴ اینچ است و دراینصورت باید ۲۴ ولت باشه
با سلام
رفتم خلازیر اینا رو پیدا کردم
چنتا کوچولو مچولو 12 ولت گرفتم احتمالا اخری پیچیده شدست 999درصد 36 ولته
وتشکر از راهنمایی پست 535 کلید نمیزارم
کدوم ترانس بکارتره نظرم اینکه اولیه حیفه دستکاریش کنم اخری رو باز کنم از دور سیم های خرو جیش باز کنم ولتاژش بیاد پایین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این بالایی خروجیش 12 ولته با سری کردن یه مقاومت 0.68در حالت 10a امپر متر 9 امپر نشون میده ممکنه 9 امپر باشه یا به علت کاهش ولتاژ امپر رو بالا نشون میده؟
درود
عزیز ارجمند همانطور که جناب poomm عزیز هم فرمودند و منم قبلا تاکید کردم روش اطلاع از جریاندهی و قدرت ترانس این نیست که ببینید با مقاومت کوچیک نزدیک به اتصال کوتاه چند آمپر از مقاومت عبور میکنه .
اگه تونستی جریانی از ترانس بگیری که ولتاژش افت ناچیزی داشته باشه اون جریان قابل قبوله
نه اینکه بابای ترانسو دربیاری که بجای مثلا ۲۰ ولت ۲ ولت بده و بگی ۹ آمپر داد.
قبلا هم سوال کردم و پاسخ ندادی
زمانیکه ۹ آمپر عبور میکنه در همان حالت ببین ولتاژ دو سر مقاومت چند ولته ؟
دقت کن ، چند ولته نه چند آمپره ؟
دوباره تاکید میکنم با مقاومتی که 9 آمپر میده آزمایش زیر را انجام بده
ولتمتر را به دو پایه همین مقاومت متصل کن و حالا مقاومت را به دو سیم ترانس متصل کن و ببین ولتمتر چند ولت نشون میده ؟
یکبار هم ولتمتر را بدون مقاومت به دو سیم ترانس متصل کن ببین ولتاژ بی باری چند ولته ؟
البته بعید بنظر میرسه این سوالو پاسخ بدی چون قبلا به کرات سوال کردم و پاسخ ندادی ،
۳ تصویر زیر که انتخاب و کپی کردم ترانس خوب و مناسبی هست و با روش تاپیکی که چند پست قبل معرفی کردم میتونی ولتاژ دلخواه را بدون باز کردن هسته به ترانس اضافه کنی .
آیا دست فروشی خلازیر رونق داشت یا دست فروش ها نبودن و از مغازه خریدی ؟
ترانس بزرگی که خریدی عالیه و از آلیاژ مناسبی هم برای هسته استفاده کرده.
ترانس خوب در بی باری هم کمی گرم میشه
اگه در بی باری پس از ۱۰ دقیقه خیلی خنک باشه و یا بشدت داغ بشه اشکال داره.
سپاس
احتمالا ترانس تلویزیون بلر ۲۴ اینچ است و دراینصورت باید ۲۴ ولت باشه
آخرین ویرایش: