پاسخ : ساده ترین و دقیق ترین منبع تغذیه با تحلیل و عیب یابی
درود بر استاد غزال عزیز
استاد پیش تر در پستی که نقل قول کردم از حضرتعالی، در بند سوم فرمایشتون نوشتید افزایش خازن بزرگ،. سئوال بنده این هست که چطور این کار رو انجام بدم؟ آیا خازنی با همون مقدار ظرفیت رو موازی با خازن اول نصب کنم یا باید سری کنم دو خازن رو؟ ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید
درود بر شما
آفرین
بسیار عالی بود
اما ضمن تقدیر متقابل و تبریک توفیق و تحسین زحمات ارزنده حضرت عالی ، نکات زیر قابل تامل است.
۱- کاش ترانس داخل باکس نصب میشد و دراینصورت حمل و استفاده از تغذیه راحت تر بود وتهیه ولتاژ فن هم راحت تر و بدون تولید گرما میسر میگردید .
اگر هر ۳ ترانزیستور روی یک رادیاتور نصب میشد بنظر میرسه فضای کافی برای جاسازی ترانس مهیا میشد و اگر فضای کافی نداره بخش ناچیزی از ترانس میتونه خارج از باکس قرار بگیره خصوصا طرفین قاب که با برش بخشی از یکطرف قاب حاصل میشه.
۲- ترانس شما در ولتاژهای بالا قادر به تامین جریان بالا نیست.
۳- برای آمپر بالا در ولتاژهای بالا ، افزایش خازن بزرگ ، ضعف ترانس را جبران میکنه
۴- مطابق نقشه موازی کردن ترانزیستورها که بپیوست نیز تقدیم گردید ، امیتر هر ۳ ترانزیستور قدرت نیاز به مقاومت داره وگرنه عمده فشار به یک ترانزیستور وارد میشه.
ازآنجاکه بابت نصب ترانس داخل قاب ، نیاز به فضای مربوطه داری و با توجه به بدنه قاب فلزی که رادیاتور مطلوبی محسوب میشه لذا کافیه هر ۳ ترانزیستور را با طلق یا ورق عایق روی بدنه فلزی نصب کنی
و یا هر ۳ ترانزیستور را روی رادیاتور کوچکی نصب و رادیاتور را با ورق عایق روی بدنه فلزی نصب و محکم کنید و از خمیر سیلیکون هم استفاده کنید .
بهتر است قاب فلزی به هیچ نقطه ای از تغذیه از جمله به گراند هم متصل نباشه زیرا در جریان استفاده از تغذیه موجب اتصالات ناخواسته و خسارت میشه.
از حسن سلیقه شما سپاسگزارم
مشاهده فایلپیوست 156509
درود بر استاد غزال عزیز
استاد پیش تر در پستی که نقل قول کردم از حضرتعالی، در بند سوم فرمایشتون نوشتید افزایش خازن بزرگ،. سئوال بنده این هست که چطور این کار رو انجام بدم؟ آیا خازنی با همون مقدار ظرفیت رو موازی با خازن اول نصب کنم یا باید سری کنم دو خازن رو؟ ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید