- 2012-03-18
- 10,107
- 80,118
پاسخ : ساده ترین و دقیق ترین منبع تغذیه با تحلیل و عیب یابی
درود
در چند پست قبل مفصلا توضیح دادم نباید ولتاژ زینز ۶ ولتی کمتر از ۶ ولت بشه
زینر ۵ ولتی و مقاومت سری ۲ کیلو برای ولتمتر پنلی کوچک پیش بینی شده ، اما اگه از نمایشگری استفاده میکنی که جریان قابل توجهی نیاز داره و یا از ترانسی با ولتاژ پایین تر استفاده میکنید باید از مقاومت سری کوچکتری حدود ۳۳۰ یا ۲۲۰ اهم استفاده کنید تا مشکل نمایشگر رفع بشه و اگه باز هم کم میاره از رگلاتور استفاده کن.
سپاس
سلام و عرض ادب خدمت استاد محترم
خوب هستید
استاد من دوتا ترانس ۱۲ ولت گرفتم که باهاش منبع دوبل بسازم برا خودم که هم ترانزیستورا کمتر داغ کنه هم با سری کردن ۳۰ ولتو داشته باشم که وقتی ترانس ۱۲ ولتیو میزنم به برد ماژول ولت امپر همش چشمک میزنه اصلا روشن نمیشه هی روشن خاموش میشه در حدی نیست که بگم چشمک هم میزنه یعنی خیلی خیلی ضعیف روشن میشه یک صدم ثانیه روشنه دو صدم خاموش اینطوریه
گفتم شاید ایراد از خازن ۱۰هزار میکرو هست که اونم ۲۲۰۰ میکرو انداختم باز همین بود اما با ترانس ۱۸ و ۲۴ ولت این مشکلو ندارم اصلا میشه راهنمایی کنید استاد
سپاس
درود
در چند پست قبل مفصلا توضیح دادم نباید ولتاژ زینز ۶ ولتی کمتر از ۶ ولت بشه
زینر ۵ ولتی و مقاومت سری ۲ کیلو برای ولتمتر پنلی کوچک پیش بینی شده ، اما اگه از نمایشگری استفاده میکنی که جریان قابل توجهی نیاز داره و یا از ترانسی با ولتاژ پایین تر استفاده میکنید باید از مقاومت سری کوچکتری حدود ۳۳۰ یا ۲۲۰ اهم استفاده کنید تا مشکل نمایشگر رفع بشه و اگه باز هم کم میاره از رگلاتور استفاده کن.
سپاس
آخرین ویرایش: