تشکرمهندس فقط اگرنقشه قطعات روی برد روهم میذاشتید برای ماهایی که سررشته نداریم خیلی خوب میشد
W whos کاربر 2020-12-05 7 2 33 2020-12-05 #41 تشکرمهندس فقط اگرنقشه قطعات روی برد روهم میذاشتید برای ماهایی که سررشته نداریم خیلی خوب میشد
ب بهنام ممممممم کاربر 2024-06-30 1 0 اردبیل 2024-10-25 #42 سلام.اگر اینو سفارش بدیم خودتون بسازید ارسال کنید هزینش چقدر میشه.فقط یدونه 35 ولت لازم دارم.ممنون
bahramikhah VIP+ افتخاری کاربر 2008-09-15 472 1,163 55 کبودراهنگ همدان سه شنبه ساعت 10:47 #43 Blacksound گفت: با سلام و خسته نباشید و تشکر از نقشه مدار سوییچینگ.اگه میشه نقشه یه سوییچینگ با ولتاژ متقارن هفتاد و متقارن پانزده و یک پنج ولتی با توان۲۵۰۰وات برامون بزارید برا راه اندازی امپلی های بالای هفتصد وات حرفه ای میخوام میتونید نقشه بزارید با تشکر کلیک کنید تا گسترش یابد... با سلام، بهتره از نوع آماده بازاری تهیه کنید، پاور دست ساز مشکلات خودشه داره
Blacksound گفت: با سلام و خسته نباشید و تشکر از نقشه مدار سوییچینگ.اگه میشه نقشه یه سوییچینگ با ولتاژ متقارن هفتاد و متقارن پانزده و یک پنج ولتی با توان۲۵۰۰وات برامون بزارید برا راه اندازی امپلی های بالای هفتصد وات حرفه ای میخوام میتونید نقشه بزارید با تشکر کلیک کنید تا گسترش یابد... با سلام، بهتره از نوع آماده بازاری تهیه کنید، پاور دست ساز مشکلات خودشه داره
bahramikhah VIP+ افتخاری کاربر 2008-09-15 472 1,163 55 کبودراهنگ همدان سه شنبه ساعت 10:49 #44 بهنام ممممممم گفت: سلام.اگر اینو سفارش بدیم خودتون بسازید ارسال کنید هزینش چقدر میشه.فقط یدونه 35 ولت لازم دارم.ممنون کلیک کنید تا گسترش یابد... با سلام ، یه مدته سرم خیلی شلوغ بود، شما تعداد ولتاژ خروجی و آمپر مورد نیازتان چقدره تا مدار مناسبشو طراحی نموده و آمادش کنم
بهنام ممممممم گفت: سلام.اگر اینو سفارش بدیم خودتون بسازید ارسال کنید هزینش چقدر میشه.فقط یدونه 35 ولت لازم دارم.ممنون کلیک کنید تا گسترش یابد... با سلام ، یه مدته سرم خیلی شلوغ بود، شما تعداد ولتاژ خروجی و آمپر مورد نیازتان چقدره تا مدار مناسبشو طراحی نموده و آمادش کنم