با عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما
بنده درقسمت الکترونیک تخصص ندارم و تازه وارد سایت سایت شدم، ولی چند هفته ای هست که دنبال یک منبع تغذیه مناسب با چند خروجی مختلف میگردم و خیلی جاها سر زدم و از خیلیا سوال پرسیدم ولی به نتیجه چندانی نرسیدم تا اینکه از دوستان این سایتو معرفی کردن و گفتن که اینجا متخصص منبع تغذیه زیاده... لطفا راهنمایی بفرمایین تا مشکل من حل شه زودتر خیلی ممنون میشم
یک منبع تغذیه سبک و کم حجم میخوام برای یک دستگاه کوچیکی که توش پمپ آب و فن و چراغ و رطوبت سنج و مه ساز داره.
از اونجا که فضا محدوده نمیتونم برای هرکدوم یک ترانس بگیرم و هزینه میره بالا! هم اینکه کلی سیم و ترانس بیرون میمونه و زیاد جالب نمیشه
ولتاژ هایی که لازم دارم 24 الی 30 ولت، 1 امپر برای مه ساز
12 ولت برای پمپ اب که توش ارمیچر کوچیک هست
12 ولت برای فن که از همون فن های کامپیوتر 5x5 هستش
و 9 ولت هم برای برد اردیونو که رطوبت سنج بهش وصل هستش
چراغ هم میتونم بصورت مجزا به پریز وصل کنم، مشکلم فقط تو همین چهار مورده که جمعا میشه 57-62 ولت و حدودا 2 امپر.
میشه سوئیچینگ برای این طراحی کرد با خروجی های مختلف برای هر دستگاه؟ یا یک سوئیچینگ 60 ولت ساخت و رگولاتور های 24 ولتی و 12 ولتی و 9 ولتی تو خروجیش گذاشت و چند خروجی ثابت بزاریم برای هر قطعه؟
خیلی ممنون میشم بهترین راه حلو بگین و اگرم سوئیچینگ بشه چندخروجی مجزا و ثابت داشت که چه بهتر... شماتیک و pcb اون رو بفرستین ممنون میشم.