آی پی امداد
abtahi

کویل در فلزیاب PI قسمت اول

mee

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2008-12-10
245
1,621
sari
سلا دوست عزیز اقای behrouz_t
برای پیچیدن کویل فاکتور اهم بسیار مهم است که داده شده است در ضمن بغییر از ان فاکتور مقدار را هم که دارید . پس مشکل شما کجاست ؟
بله به هر شکلی می توانید کویل بپیچید تخت یا ... ولی پیشنهاد می کنم برای شروع و ازمایش دستگاه از کویل دایره ای معمولی با قطر کم استفاده کنید و پس از پایان کار و تنظیمات نهایی به دستگاه تان کویل های متفاوت ولی با اهم و مقدار ثابت وصل کنید
با سپاس

آخرین ویرایش:

dorrtaj

کاربر
2008-02-03
32
37
اقا محمد حدودا چندمترسيم براي پيچيدن لوپ لازمه؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: d.rmardin

lachinani

کاربر
2009-05-09
92
250
دوست عزیز به سوال شما هم از طریق من و هم محمد جان برای کویل معمولی و مسطح جواب داده شده است مطالب تایپک را در صفحات و بخش یک و دو دنبال کنید

dorrtaj

کاربر
2008-02-03
32
37
دوست عزیز به سوال شما هم از طریق من و هم محمد جان برای کویل معمولی و مسطح جواب داده شده است مطالب تایپک را در صفحات و بخش یک و دو دنبال کنید
من اينجابراي اولين باره كه ديدم اسم ازسيم لاكي برده شده . تاالان همش اسم ازسيم افشان بود. حالا من جايي نديدم كه چند مترسيم لاكي احتياجه؟ اگه هست لينكش روبدين. درضمن من ازعكسهايي كه توي فروم ماينرديدم اقاي نورمن ازسيم افشان استفاده كرده.

dorrtaj

کاربر
2008-02-03
32
37
من توي اين تاپيك هرچي گشتم روش عملي نه براي لوپ پيدا كردم ونه براي سلف.
عجيبه اينجاتادلتون بخواد ازمطالب علمي پره ولي خبري ازعملي بودن نيست.
اونوقت دوست عزيزمون لاچيناني ميگن كه چندين بارتوضيح داده شده.

• Like

mee

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2008-12-10
245
1,621
sari
طول کویل

سلام به همه
پیدا کردن میزان طول سیم برای پیچیدن کویل بسیار راحت است کافیست از طریق جدول اهمی سیم ها اهم بر متر سیم مورد نظر را پیدا کرده و سپس در یک جدول تناسب مقدار طول سیم را بدست اورید
جدول اهمی سیم ها را در این انجمن قبلا اپلود کردم و دارای درصد خطای بسیار کمی است اگر بتوانی از شرکت سیم لاکی فارس سیم تهیه کنید دیگر مطمئنا این جدول کاملا با سیم شما تطبیق دارد.
مثال :
فرضیات : نوع سیم 0.25 میلیمتر . اهم در 100 سانتیمتر 0.581 اهم . نوع کویل 2.5 اهم دایره ای
محاسبات بر طبق جدول تناسب : 0.581 / (2.5 * 100 )
جواب 430.2 سانتیمتر
دوست گرامی کسانی که تا کنون برای ساختن کویل از سیم افشان استفاده می کردند کاملا در اشتباه بودند دلایل ان نیز در تاپیک ها ذکر شده است
عکس های زیر چند نمونه از کویل های ساخته شده توسط خودم است البته قابل ذکر است که این کویل ها زیاد با وسواس و دقت پیچیده نشده اند بدلیل اینکه این کویل ها را فقط برای ازمایش دستگاه ساختم تا بهترین کویل را انتخاب کنم و در اخر کار کویلی با دقت و وسواس زیاد ساختم
با سپاس فراوان Mohammad

پیوست‌ها

• 28.3 کیلوبایت بازدیدها: 488
  • 30.1 کیلوبایت بازدیدها: 479
  • 28.6 کیلوبایت بازدیدها: 484
  • 32.1 کیلوبایت بازدیدها: 500

dorrtaj

کاربر
2008-02-03
32
37
اقا محمد باتشكرازشما براي توضيحاتتون
فقط يه سوال چرا كويلهاي شما سيم پيچش دوتايي نيست؟ منظورم اينه كه نبايد از دوسيم پيچ داخلي وخارجي استفاده نمود؟

• Like

mee

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2008-12-10
245
1,621
sari
پاسخ

سلام
دوست گرامی می توانی از سیم پیچ mono استفاده کنی ولی در پیچیدن این سیم پیچ باید اهو و اندوکتانس را دقیق رعایت کنید.
در ضمن سیم پیچ stereo (( دوتایی )) راندمان بیشتری دارد من خودم برای ازمایش از سیم پیچ تکی استفاده کردم که بعد از پایان ازمایشات حتما از کویل دوتای استفاده می کنم
با تشکر

gallardo1

کاربر
2008-11-20
136
160
www.doctormob.com
دوست عزیز جناب mee به نظر شما بهترین راه شیلد کردن کویل چیه چون وقتی با دستگام بیرون کار میکنم اگر یکم سیم پیچ را بالا بایین کنم دستگاه بار هاش پر میشه حتی اگر در مسیر صاف هم یکم چاله باشه بازم حساسیت نشون میده شما راه حلی دارید اصلا با شیلد کردن این مشکل حل میشه

mee

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2008-12-10
245
1,621
sari
سلام
دوست من اقای gallardo1 من در دستگاه خودم چنین مشکلی ندارم . اصولا شیلد برای کویل زمانی استفاده می شود که فرکانس تزویج کویل بسیار پایین باشد (( بین 20 الی 100 هرتز )) چون فرکانس پایین است امواج و نویز ها به راحتی ر روی کویل تاثیر ی گذارند و خود کویل نیز مانند انتن عمل می کند به همین دلیل انها را شیلد می کنند
ولی زمانی که کویل در رنج فرکانسی بالا کار می کند (( بیشتر از 300 هرتز )) این مشکل به چشم نمی خورد .
قابل توجه است که فلزیاب های pi در محدوده vlf کار می کنند ولی خود این پهنای فرکانسی به مینیمم و ماکزیمم تقسیم می شود .
اگر کویل را درست پیچیده باشی بعید ی دانم که این مشکل از سمت کویل باشد . من چنتا فلزیاب تعمییر کردم که چنیین مشکلی را دارا بودند که همشان در قسمت گراندبالانس دجار نقص شده بودند
چون اگر فلزیابی از این سیستم ( گراند بالانس threshold ) استفده می کند باید طوری این قسمت درست شود که اثرات زناشی از زمین را حذف کند بخصوص زمان حرکت کویل به طرفین به هر حال من پیشنهاد می کنم رای رفع مشکلتان ابتدا کویل را به طور صحیح بپیچید و سپس قسمت گراندبالانس را چک کنید .
در اکثر فلزیاب های pi وظیفه بالانس زمین توسط قسمت معروف به انتگرال گیر انجام می شود به عکس زیر توجه کنید !
با سپاس mohammad

پیوست‌ها

بالا