- 2020-07-30
- 1,231
- 3,289
- 32
مقاومت به کدوم قطعه رفته؟از مقدار مقاومت ها اطلاع نداشتید ؟
مقاومت به کدوم قطعه رفته؟از مقدار مقاومت ها اطلاع نداشتید ؟
توی مسیر سبز رنگ با رنگ قرمز نشونش دادممقاومت به کدوم قطعه رفته؟
مقدار مقاومت 0.14- 0.18 اهم هست...اگر 0.18 پیدا نکردی 0.2 اهم 2w بزارتوی مسیر سبز رنگ با رنگ قرمز نشونش دادم
سلام دوست عزیز : طبق تجربه که من دارم وقتی پاور گرین برد مشکی که سری اقتصادی این شرکت هست کار به سوختن این نوع قطعات برسه یا تعمیر نمیشن یا دوباره مرجوع میشن . اجرت تعمیر پایینی هم داره - باز هم تصمیم گیرنده نهایی خودتون هستین - موفق باشیدسلام دوستان . این پاور دستم رسیده این قطعه روش از بین رفته
کد روی قطعه LB1 هستش . گوشه راست قطعه هم نوشه 31A
کسی میدونه چه قطعه ای هست و چی باید جایگزین کنم ؟
یه دنیا ممنون . 0.56 دو وات خریدم براشمقدار مقاومت 0.14- 0.18 اهم هست...اگر 0.18 پیدا نکردی 0.2 اهم 2w بزار
سلام . پاور مال خودمه . یعنی معیوب خریدمش . سعی میکنم درستش کنم و در همین مسیر سعی کردن معمولا نکات خیلی جالبی پیش میاد که تجربه های خیلی خوبی میشن برامسلام دوست عزیز : طبق تجربه که من دارم وقتی پاور گرین برد مشکی که سری اقتصادی این شرکت هست کار به سوختن این نوع قطعات برسه یا تعمیر نمیشن یا دوباره مرجوع میشن . اجرت تعمیر پایینی هم داره - باز هم تصمیم گیرنده نهایی خودتون هستین - موفق باشید
من کلا اشتباه خوندم :| چرا 0.8 خوندم نمیدونممقدار مقاومت 0.14- 0.18 اهم هست...اگر 0.18 پیدا نکردی 0.2 اهم 2w بزار
مقاومت با توجه به کد رنگیش 0.8 هست ولی چون pfc داره و مقاومت سنس جریان هست معمولا تو اکثر پاورا 0.14 0.18 و 0.2 هست شما همین چیزی که متداول هست بزار و میتونی 0.8 هم بزاری ولی موقع فول بار شرایط مشخص میشهمن کلا اشتباه خوندم :| چرا 0.8 خوندم نمیدونم
هرچند مقاومت 0.56 و 0.39 خریدم ولی ترجیح دادم 0.18 هم باز بصورت یک سفارش دیگه خرید کنممقاومت با توجه به کد رنگیش 0.8 هست ولی چون pfc داره و مقاومت سنس جریان هست معمولا تو اکثر پاورا 0.14 0.18 و 0.2 هست شما همین چیزی که متداول هست بزار و میتونی 0.8 هم بزاری ولی موقع فول بار شرایط مشخص میشه
درود،تمام مسیرها و پایه ها رو کشیدم روی عکس
مقدار مقاومت های R89 و R87 و R88 رو میدونید شما؟ همگی سوختن و شماره شونم رفته تقریبا
دیود 28 هم که به گیت ماسفت استندبای متصل بوده با کد D1 سوخته . سرچ کردم یک جا زنر بود یک جا 1n4148 ) نفهمیدم چیه
و همچنین مقدار این مقاومت که عکسشو میزارم
مقاومتهای 5 خط رو همیشه اشتباه میکنم