این آی سی رو دارم بررسی میکنم
پیوستها
-
593.6 کیلوبایت بازدیدها: 12
فکر نکنم این قطعه باشه . بخش استند بای آی سی نداره و تنها آسی ای که میبینم همین شش پایه هستش و احتمالا pwm این بخش باشهدیتا شیت کد LB1 شش پایه
تمام مسیرها و پایه ها رو کشیدم روی عکسبرای شناسایی آیسی و جایگزینی آیسی معادل پایه های آیسی مربوطه رو با مسیریابی پیدا کنی که هر کدوم به چه پایه ای رفته و نماد و نام پایه چیست بعد از پیدا کردن پایه های آیسی با جستجو در بخش آیسی های مربوطه میتوان آیسی معادل را پیدا کرد
سلامتمام مسیرها و پایه ها رو کشیدم روی عکس
مقدار مقاومت های R89 و R87 و R88 رو میدونید شما؟ همگی سوختن و شماره شونم رفته تقریبا
دیود 28 هم که به گیت ماسفت استندبای متصل بوده با کد D1 سوخته . سرچ کردم یک جا زنر بود یک جا 1n4148 ) نفهمیدم چیه
و همچنین مقدار این مقاومت که عکسشو میزارم
مقاومتهای 5 خط رو همیشه اشتباه میکنم
سرچ کردم متاسفانه چیزی پیدا نشدسلام
پارت نامبر برد را در گوگل سرچ کنید شاید نقشه اش موجود باشد.
شماره برد را بفرستیدسرچ کردم متاسفانه چیزی پیدا نشد
با تحلیل مدار بر طبق عکس مربوطه با قلم گیری رنگی آیسی PWM مربوطه میتواند از این خانواده باشد:تمام مسیرها و پایه ها رو کشیدم روی عکس
مقدار مقاومت های R89 و R87 و R88 رو میدونید شما؟ همگی سوختن و شماره شونم رفته تقریبا
دیود 28 هم که به گیت ماسفت استندبای متصل بوده با کد D1 سوخته . سرچ کردم یک جا زنر بود یک جا 1n4148 ) نفهمیدم چیه
و همچنین مقدار این مقاومت که عکسشو میزارم
مقاومتهای 5 خط رو همیشه اشتباه میکنم
شماره برد را بفرستید
خیلی ممنونم وقت گذاشتید و سرچ کردید. بگردم ببینم چی میتونم پیدا کنم توی بازار . نتیجه رو چند روز دیگه اعلام میکنمبا تحلیل مدار بر طبق عکس مربوطه با قلم گیری رنگی آیسی PWM مربوطه میتواند از این خانواده باشد:
5AARBQ, 5AARCH, 5AARXN, 5AARYM, 5AARZF, 5AARZG, 5AARZH, & etc JtP 37R, KGP 37R, LIP 37R, LWP 37R & etc
زنر استندبای رو 15 یا 18 ولت بندازید
مقاومت مربوطه 5 رنگ به کدام قطعه و به کدام پایه قطعه مربوطه رفته است؟