آی پی امداد
abtahi

کمک برای عیب یابی لطفا(قطع برق موس و کیبورد و خاموش شدن کیس)

pcuser

کاربر
2025-04-09
2
0
tehran
با سلام خدمت دوستان عزیز من یه کامپیوتر دارم که موقع استفاده ازش بعد مثلا یک رب بیست دقیقه بیشتر و کمتر به یک باره میبنی برق کیبورد و موس قطع میشه(چراغاشون خاموش میشن) و از کار میفتن بعد این کامپیوتر یا باید رستارت کنم یا خودش خاموش میشه که موقع بالا اومدن مثل همین نوع خاموش شدنش تا الان با دو حالت بالا میاد:
حالت اولی روشن میشه اما صدای بوق ممتد میده ( که میدونم برای رمه) اما خب از رم باشه دوباره بعد یکم بعد فکر نکنم بالا بیاد باز اونم بدون اینکه کار خاصی انجام بدم.
حالت دوم خاموش میشه و موقع روشن کردن هیچ صدایی هم نمیده و دوباره سریع بدون هیچ بوقی همش خاموش میشه و روشن میشه.
تو هر دو حالت بعد خاموش کردن و گذشتن یه نیم ساعت و بیشتر کمتر میرم سراغ کامپیوتر دوباره بالا میاد.

لازم به ذکره من تازگی های یک ssd نصب کردم روی این سیستم قدیمیم که بعد اون اینطوری شده البته این ssd حد اقل دو سال روی بدنه کیس نصب کرده بودم اما وصلش نکرده بودم.
الان هم زمان یک hdd و یک ssd روی کامپیوتر وصله ویندوز رو ssd اما مثلا میرم تو درایو hdd کلیک میکنم باز میکنم میشنوم که قشنگ اون موقع hdd میچرخه و فعال میشه.
ویندوز هم جدیدا زدم و آپدیت کردم.
ممکنه از پاور باشه و قدرتش نرسه مثلا؟ پاور دست کم 230W هست اما کیسو باز نکردم نگاه کنم لازم باشه این کارو میکنم(اما خب استفاده گرافیکی و پرفورمنس بالاییم از سیستم نمیکشم و اینجوری میشه مثلا حتی تو وب گردی و ... پس فکر نمیکنم از این هم باشه)
مشخصات سیستم به شرح زیر می باشد:
cpu:intel pentium g2030
memory: 4gb dde3
graphics: nvidia geforce gt 520
mainboard: gigabayte p61a-a3
تقریبا همه حالت هارو به دقت توضیح دادم ممنون میشم که کمک کنید عزیزان

آخرین ویرایش:

sajjad-d

کاربر vip
vip
کاربر
2008-07-21
398
1,045
اصفهان
این عیب میتونه از پاور معیوب باشه و یا اینکه یکی از هارد ها درست دیتکت نمیشه و توی عملکرد سیستم اختلال ایجاد میکنه
پاور و کابل های متصل به هارد ها را چک کن

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: pcuser

pcuser

کاربر
2025-04-09
2
0
tehran
این عیب میتونه از پاور معیوب باشه و یا اینکه یکی از هارد ها درست دیتکت نمیشه و توی عملکرد سیستم اختلال ایجاد میکنه
پاور و کابل های متصل به هارد ها را چک کن
سلام آقا سجاد ممنون از جواب و توجهی که داشتی
همین الان دوباره این اتفاق افتاد و کامپیوتر برق کیبرد و موسش قطع شد اینبار هندزفری که به سیستم وصل بود هم تو گوشم بود و آهنگ گوش میکردم که آهنگ کلا شبیه نوار خش شد صداش و همش نویز شد اونم قطع شد.
ریستارت کردم باز هم همش هی خاموش و روشن میشد پشت سر هم - یکبار هم حتی رستارت کردم صدای بوق ممتد رو داد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اما در کل باز هرچقدر خاموش روشن کردم همون حالت که سریع روشن و خاموش میشد شد.
اومدم اسلات رم رو عوض کردم باز درست نشد هارد هارو در آوردم یکی گذاشتم باز درست نشد همش یهو روشن میشد پاور و فن گرافیک یه چرخ سریع میزد درجا خاموش میشد باز.
اینبار اومدم کابل 24 پین مادربرد خواستم در بیارم و فشار دادم یکم داخل یه تقی خورد از سمت راست گفتم روشن کنم که دیدم روشن شد.
اگه باز خاموش نشه انشا الله مشکل از همین بوده و اگه نبودم و نیومدم دوباره بدونید درست شده به سلامتی ودوستانی که این مشکل براشون یه موقع پیش اومد حتما این مورد لحاظ کنن که خوب 24 پینشون متصل شده باشه تا اتصالی نکنه اینجوری.
ویرایش: 5 دقیقه از ارسال متنم نگذشته بود یه لحظه موس وایساد و صفحه انجمن هم کرش خورد گفتم الان باز قطع شد لا اقل قطع نشد 😂

آخرین ویرایش:

sajjad-d

کاربر vip
vip
کاربر
2008-07-21
398
1,045
اصفهان
سوکت 24 پین و 4 پین پاور از روی مادربرد در بیار چک کن ببین تغییر رنگ به علت جریان کشی بالا نداشته باشن
ولتاژ سیم بنفش و مشکی بدون اینکه به مادربرد وصل باشه اندازه بگیر باید 5 ولت باشه

بالا