آی پی امداد
abtahi

کمک برای تعمیر اب گرمکن گازی

mahmoud1357

کاربر
2012-01-25
1
3
سلام . به احتمال زیاد ورودی گاز گرفته شده . باز کردنش هم کار ساده ایه . با یک چوب کبریت سوراخ انتهایی شمعک رو پاک کن . احتمالا ابگرمکن روی اجاق گاز قرار داره و یا جائیه که در معرض چربی و روغن حاصل از سرخ کردن غذا هست .

ahmd

کاربر
2008-12-23
9
9
با سلام به دوستان اگرحسگر روي ابگرمكن ديواري بوتان مدل جديد خراب باشد.وباعث خاموش شدن كامل ابگرمكن شود قطع كنيم وان را مستقيم كنيم اشكال دارد .با تشكر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: babae

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
با سلام به دوستان اگرحسگر روي ابگرمكن ديواري بوتان مدل جديد خراب باشد.وباعث خاموش شدن كامل ابگرمكن شود قطع كنيم وان را مستقيم كنيم اشكال دارد .با تشكر

به عبارتی شما سیستم ایمنی دستگاه را حذف کردید
اون سنسور برای جلوگیری از بالا رفتن دمای مبدل تعبییه شده

موفق باشید

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
سلام . به احتمال زیاد ورودی گاز گرفته شده . باز کردنش هم کار ساده ایه . با یک چوب کبریت سوراخ انتهایی شمعک رو پاک کن . احتمالا ابگرمکن روی اجاق گاز قرار داره و یا جائیه که در معرض چربی و روغن حاصل از سرخ کردن غذا هست .

احتمال گرفتگی در قسمت نازل نیز وجود دارد

شما ابتدا شمعک و نازل را از سیستم باز کنید و با آب گرم شستشو دهید

مشکل حل میشود

موفق باشید

• Like

meigoon

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
VIP PLUS
vip افتخاری
کاربر
2009-11-09
653
3,530
سلامجمیعا خسته نباشید من ابگرمکن دیواری بوتان b3118 دارم حدود چهار ساله کار میکنه مشکل فعلی اینه که خوب گرم نمیکنه اب ولرم است شم فنی من هم خوب است خواهشا مرحله به مرحله راهنمایی کنید چه بلایی سرش بیارم تا .......؟
اگر با استفاده از میله های تنظیمی که در دستگاه برای استفاده شما گذاشته شده شعله را حداکثر و فشار آب را حداقل کنید و مشکل برطرف نشود در مسیر ورودی آب به رادیاتور قسمت گرم کننده (داخل کاسه پمپ) یک قطعه ای است که آب از داخل آن هدایت میشود و به داخل رادیاتور برای عبور از مقابل شعله هدایت میشود که به این قطعه شیپوری می گویند اگر این قطعه مقدار بسیار کمی خورده شده باشد سرعت و حجم گردش آب از مقابل شعله بیشتر شده و آب ولرم می ماند شما میتوانید با یک پیچ گوشتی دو سو شیپوری را باز کرده و با نمونه سالم عوض کنید

• Like

meigoon

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
VIP PLUS
vip افتخاری
کاربر
2009-11-09
653
3,530
سلام - دوست عزیزآبگرمکن دیواری دارم - فشارآب خوب هست ولی شدت گرمای آب مطلوب نیست درضمن پیچ تنظیم گرمایی آب هم تاآخرچرخانده ام . لطفا راهنمایی فرمائید
اگر با استفاده از میله های تنظیمی که در دستگاه برای استفاده شما گذاشته شده شعله را حداکثر و فشار آب را حداقل کنید و مشکل برطرف نشود در مسیر ورودی آب به رادیاتور قسمت گرم کننده (داخل کاسه پمپ) یک قطعه ای است که آب از داخل آن هدایت میشود و به داخل رادیاتور برای عبور از مقابل شعله هدایت میشود که به این قطعه شیپوری می گویند اگر این قطعه مقدار بسیار کمی خورده شده باشد سرعت و حجم گردش آب از مقابل شعله بیشتر شده و آب ولرم می ماند شما میتوانید با یک پیچ گوشتی دو سو شیپوری را باز کرده و با نمونه سالم عوض کنید

• Like

meigoon

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
VIP PLUS
vip افتخاری
کاربر
2009-11-09
653
3,530
سلام
ببخشید توی پاسخ پست زدم
من یه آبگرم کن گازی بوتان دارم قدیمیه با پیلوت دائم روشن.
وقتی آب رو باز میکردم روشن نمی شد بازش کردم دیافراگمش پاره شده بود تعویض کردم. اون میله ی زرد رنگ داخل شیر رو هم تمیز کردم و گریس زدم.الان1. وقتی آب رو می بندیم کاملا خاموش نمیشه 2. دو سه دقیقه که روشن میمونه یهو خاموش میشه. لطفا راهنمایی کنید. باتشکر
سلام به نظرم پاسخ شما در پست 63 از همین تاپیک داده شده باشد

• Like

ahmd

کاربر
2008-12-23
9
9
پاسخ : روش پاک کردن رسوبات آبگرمکن دیواری گازی بوتان !!!

باسلام دوست عزيز شما ميتوانيد با مراجع به فروشندگان لوازم گاز سوز اسيدي كه مخصوص اين كار است را تهيه نمايد واقدام به رسوب گيري ابگرمكن خود نمائيد.

آخرین ویرایش:
  • Like

ahmd

کاربر
2008-12-23
9
9
با تشكر فراوان از جنابعالي.لطفا درمورد بالارفتن دماي مبدل ابگرمكن توضيح بيشتري بدهيد .موافق باشيد.

• Like

ahmd

کاربر
2008-12-23
9
9
[Iبا سلام .ايا ميشود درصورت ضعيف بودن فشار اب فنر دريچه اي اب را تعويز نمود

آخرین ویرایش:
بالا