آی پی امداد
abtahi

کمک برای تعمیر اب گرمکن گازی

soleimanian

کاربر
2010-01-21
1
4
سلام به همه اساتید محترم.
شعله پیلوت آبگرمکن دیواری 3118 منزل ما کوچیک شده که باعث انفجار هنگام روشن شدن مشعل اصلی میشه و گاهی اوقات پیلوت کامل خاموش میشه. از اساتید محترم تقاضا دارم در صورت امکان راهنمایی کنید که چطور شعله شمعک رو کمی زیاد کنم. با تشکر

mansoor.ah

کاربر
2011-11-13
5
14
با سلام تشکر
و کسب اجازه از دیگر دوستان
دو ست عزیز اگه قسمت برنجی که به نام پمپ نامیده میشود را از قسمت المنیومی که رگلاتور است جدا کرده اید
باز هم به همان شکل باز کرده و لاستیک مشکی (دیافراگم ) و پیاله پلاستیکی را در صورت مقدور بودن تعویض کنید
در قسمت وسط رگلاتور یه میل استیل میباشد که ان را بیرون بکشید و تمیز کنید و با گریس چرب کرده دوباره جا بزنید و یه ژیگلور برنجی رنگم روی همین میل جا میرود
وسط پیاله پلاستکی یک سوراخ میباشد که یک واشر لاستیکی (اورنگی) دارد توجه کنید که اورنگی سالم باشد و روی همین سوراخم خوب چرب کنید و به ارامی در رگلاتور جا بزنید و فشار دهید
بعد میل سوپاپ پلاستکی را چرب کرده و در سوراخ پیاله جا بزنید و یه مقدار باهاش بازی کنید (بالا پایین ) تا خوب روان شود
و لاستیک مشکی رنگ (دیافراگم) را جا زده
در کف قسمت برنجی هم یک سوپاپ به نام شیپوری وجود دارد که توجه کنید کثیف ویا گیر نکرده باشد واگر خیلی کثیف بود به مدت 10 دقیقه در جوهر نمک قرار دهید بعد شستشو کنید
و در پایان قسمت برنجی را هم به ارامی جا زده و ببندید
در پایان اگر میبینید کار شما نیست بهتره ببریدش واسه یه سرویس کار چون خطر ناکه.
آقا آرمین دستت درد نکنه. درست شد.:thumbsup::32000000:

meigoon

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
VIP PLUS
vip افتخاری
کاربر
2009-11-09
653
3,530
پاسخ : روش پاک کردن رسوبات آبگرمکن دیواری گازی بوتان !!!

سلام به همگی. واقعا سایت پر محتواییه. من تازه عضو شدم و یه سوال داشتم:
آبگرمکنمون دیواریه بوتان است و فکر کنم سری b212 باشه یعنی قدیمیه.مال 10 سال پیشه. حالا بنده سرویسش کردم ولی یه مشکل پیش اومده و اونم اینم که وقتی هنوز شیر آب رو باز نکردم شعله بزرگه با شعله نسبتن کم روشنه. واقعا نمیدونم مشکل از کجاست. یعنی شعله بدونه باز کردن شیر آب روشنه البته با شعله کم.
حالا یعنی مشکل از کجاست؟؟؟
سلام
من هم تخصص زیادی در این موارد ندارم ولی یادم هست زمانی یکی از سرویسکاران آبگرمکن که آشنا هست برای سرویس دستگاه من کار می کرد می گفت که اگر موقع سرویس دو نیمه کاسه پمپ (همون قطعه کاسه ای برنجی که شیرهای کنترل و آب و گاز به آن میروند) درست روی هم جا نیفتند و یا اورینگ و لوازم داخل آن خوب نباشند آبگرمکن خود به خود و بدون باز کردن شیر شعله دارد امیدوارم
شنیده های من راهگشا باشد

mansoor.ah

کاربر
2011-11-13
5
14
پاسخ : روش پاک کردن رسوبات آبگرمکن دیواری گازی بوتان !!!

سلام
من هم تخصص زیادی در این موارد ندارم ولی یادم هست زمانی یکی از سرویسکاران آبگرمکن که آشنا هست برای سرویس دستگاه من کار می کرد می گفت که اگر موقع سرویس دو نیمه کاسه پمپ (همون قطعه کاسه ای برنجی که شیرهای کنترل و آب و گاز به آن میروند) درست روی هم جا نیفتند و یا اورینگ و لوازم داخل آن خوب نباشند آبگرمکن خود به خود و بدون باز کردن شیر شعله دارد امیدوارم
شنیده های من راهگشا باشد
سلام. دقیقا مشکل منم همین بود. رگلاتور روی پمپ جا نیافتاده بود.:32000000:

ahmd

کاربر
2008-12-23
9
9
باسلام. ابگرمكن مخزني دارم نو گرفته ام.بعداز ده دقيقه خاموش ميشه حتي شمعك ) لطفا راهنماي كنيد . متشكرم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: babae

yeksadodah

کاربر
2007-07-08
1
1
سلامجمیعا خسته نباشید من ابگرمکن دیواری بوتان b3118 دارم حدود چهار ساله کار میکنه مشکل فعلی اینه که خوب گرم نمیکنه اب ولرم است شم فنی من هم خوب است خواهشا مرحله به مرحله راهنمایی کنید چه بلایی سرش بیارم تا .......؟

• Like

gholami842

کاربر
2011-10-19
2
5
سلام - دوست عزیزآبگرمکن دیواری دارم - فشارآب خوب هست ولی شدت گرمای آب مطلوب نیست درضمن پیچ تنظیم گرمایی آب هم تاآخرچرخانده ام . لطفا راهنمایی فرمائید
  • Like

motori

کاربر
2010-02-21
1
1
سلام
برای جرم گیری باید حتما از چنته استفاده کرد یا جوهر نمک هم میشه؟ دوستی گفته بود با پمپ کولر آسید را به طور مدتر بسته داخل مخزن بچرخه .
چند دقیقه باید باشه ؟ نکنه مخزن سوراخ بشه ؟؟؟
لطفا مرا راهنمایی کنید

• Like

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,139
74,197
48
ایران
سلام
برای پاک کردن داخل مخزن از جوهر نمک استفاده کنید ابتدا مخزن رو برعکس کنید اینکار باید در فضای باز با رعایت نکات ایمنی :زدن ماسک پوشیدن دست کش پلاستیکی تا اسید دستت رو نسوزونه
حدود دو دقیقه اسید داخل مخزن باشه کافیه البته بستگی به جرم داخل مخزن داره وجوهر نمک را خیلی آرام بریزید اگه عجله کنید می پاشه بیرون موفق باشید

• Like

josephx86

کاربر
2011-05-16
27
103
سلام
ببخشید توی پاسخ پست زدم
من یه آبگرم کن گازی بوتان دارم قدیمیه با پیلوت دائم روشن.
وقتی آب رو باز میکردم روشن نمی شد بازش کردم دیافراگمش پاره شده بود تعویض کردم. اون میله ی زرد رنگ داخل شیر رو هم تمیز کردم و گریس زدم.الان1. وقتی آب رو می بندیم کاملا خاموش نمیشه 2. دو سه دقیقه که روشن میمونه یهو خاموش میشه. لطفا راهنمایی کنید. باتشکر

بالا