استاد بدون اینکه کاری کرده باشم یک بار دیگه تغذیه رو به برق زدم فکر کنم فت مجدد سوخت
قبلا هم بارها این جوری شده بود مثلا مقاومت3/ اهمی رو که دو یا سه بار عوض میکردم فت میسوخت همچنین واسه خازن سرامیکی که 102 رو جایگذین کردیم دو سه بارکه خازن رو تغییر میدادیم فت میسوخت
الان لامپ پر نور روشن میشه دل هم نمیزنه و با اتصال کوتاه پایه 1و2 هم خاموش نمیشه
ولی جالبه فت رو که تست میکنم کوچکترین نشتی نداره
آیسی هم سالمه پایه وسط فت رو که ور میدارم 14 ولت بین پایه 5و7 موجوده
ضمنا استاد ترانس رو خیلی بعید میدونم اشتباه کرده باشم البته این سری سیم پیچ اولیه و تغذیه آیسی رو تعویض کردم
از نظر چشمی و لمسی که نمره سیمها یکی بودن ولی چون اندازه گیری دقیقی نداشتم شاید نمره سیمها یک یا دو درجه بالا وپایین شده باشه
خازن رو هم بعد از پیچیدن مجدد ترانس تعویض کرده بودم
استاد این تغذیه خیلی عجیب شده
بر فرض که ترانس مشکل داره من حداقل بعد از اینکه 6 " 7تا فت " ویا بیشتر سوزوندم دیگه از ناچاری ترانس رو باز کردم
ولتاژ دوبل رو که قبلا واسه ترانس درست کرده بودیم و ترانس آماده بوده (حتی ولتاژدوبل رو هم گرفته بودیم) حالا بعد اتصال نوک هویه و بعد از راه اندازی مجدد تغذیه " اومدم که دوبل رو مجدد راه اندازی کنم که این مشکل بوجود اومد وهمانطور که به عرض رسوندم فت، آیسی ،4148 و 2.2 اهمی سوختن
استاد به قول قدیمیا بعد یه عمر گدایی دیگه شب جمعه رو میشناختم
بعد ازحدود 400 پست ارسالی وایجاد این همه زحمت و زحمت واسه شما "دیگه تغذیه رو حفظ بودم ، لااقل عیب یابی و قطعات سوخته رو تشخیص میدادم
ولی بعد عیب یابی و ...
تعویض قطعات سوخته همچنین بر گردوندن ثانویه ترانس به حالت اول (یعنی فقط ورودی و خروجی ثانویه رو متصل به مدار کردم)
مجدد همون قطعات سوختن
مجدد برای عیب یابی 100 بار کل پستها رو مرور کردم و هی اجرا کردم " هی اجرا کردم . هی فت سوزوندم و باز اجرا کردم
ولی نشد که نشد
این بود که به ناچار ترانس رو باز کردم
که هیچ تاثیری هم ندیدم " دقیقا همون مشکلات که به عرض رسوندم "دیگه آخر اعلام تسلیم کردم و گفتم
نه پای رفتن دارم و نه یارای ایست
حالا این بار شما هم به ترانس مشکوک شدین
با این وجود به اندازه ای ایمان به فرمایشات عالی دارم که اگه اجازه بدین همین ترانس رو مجدد باز میکنم و سیمهای اصلی خودشو مجدد میبندم البته با دقتی بیشتر
عزیزم با این کارهایی که کردی عجیب نیست و خیلی هم طبیعیه که این مدار ساده فوق العاده پیچیده شده
عزیزم هر کاری حساب و کتاب داره لذا ممکنه من با حساب و کتاب نظری بدم و این دلیل درست بودن همین نظر بی حساب پارسال شما و نادست بودن نظر فعلی من نیست
اگر من این پاسخ را در هر تغذیه ای ببینم با دلایل علمی میفهمم ترانس خرابه
ولی شما باوجودیکه ابتدای راه هستی ، با این تمثیل که پس از یک عمر گدایی .... مدعی اطلاعات کامل هستی و اتفاقا در پست قبل عرض کردم همین موضوع در مورد افراد مبتدی موجب خسارات عجیب و غریب میشه
مطمئن باش اگه اطلاعات شما در این مدت کامل شده باشه اطلاعات من ناقص نشده و کمی کاملتر شده
ترانس تغذیه بسیار بسیار بندرت میسوزه و شما توجیهی برای تردید به ترانس نداشتی ولی الان دستکاری شده و احتمال خرابی آن فوق العاده زیاده
لذا اگر ترانس را دستکاری نکرده بودی هرگز به ترانس شک نمیکردم
ایراد اساسی شما اینه که بی مهابا و به وفور دستکاری میکنی و هر لحظه به احتمالات اضافه میکنی
و اگه ازت بپرسم با چه استدلالی 2/2 میکرو نصب کردی هیچ دلیل قانع کننده ای نداری باوجودیکه 47/ در موقعیتی نیست که بسوزه و لذا اگه نامناسب بود این تغذیه هیچوقت راه نمی افتاد
این ترانس دیگه بهیچ عنوان قابل اعتماد نیست بخصوص که مطمئنی درست پیچیدی و نمیتونی اصلاحش کنی البته نسوخته بلکه درست نپیچیدی
احتمالات ترانس یکی و دوتا نیست مثلا ممکنه در جهت معگوس پیچیده باشی
آخه عزیزم اگه بتونی استدلال درستی داشته باشی باید درستش میکردی
پس واضح ترین نتیجه اینه که خطای زیادی داری
باوجودیکه گفتم فقط کاری که میگم انجام بده ولی پست اخیر خودت را بخون ببین علیرغم تاکید شدید من چه آزمایشاتی انجام دادی و چه کارهایی کردی و معلوم نیست چه ایرادات دیگری اضافه کردی که مجددا باید تست بشه
عزیزم تعویض الکی موجب پیچیدگی تعمیر ساده ترین مدار میشه
پزشکی که یک خورجین دارو تجویز میکنه دکتر نیست هر چند میگه منم اون قرصی که فلان دکتر ماهر تجویز کرده بین صدها داروی داخل خورجین گذاشته بودم و ازآنجاکه با داروهای من سال نشدی پس با تجویز این پزشک هم خوب نمیشی
البته درست میگه و ممکنه صدها داروی شانسی یک مرض را معالجه کنه ولی یک میلیون مرض اضافه میکنه
لذا ازآنجاکه یکی پس از دیگری خرابی کل قطعات تغذیه را تشخیص داده بودی لذا بله بدیهی است که یکی از تشخیص های شما ترانس بوده ولی تشخیص شما دلیل سالم بودن ترانس فعلی نیست بلکه قبلا سالم بوده و الان توسط شما بسادگی قابل اصلاح نیست
البته با احتمال ناچیزی ممکنه ترانس سالم باشه و ایراد عجیب دیگری اضافه کرده باشی و از معایب دستکاری بیمورده که هیچ چیزی قابل اطمینان نیست و هر احتمالی ممکنه چون کل مدار از حالت اصلی خارج شده
ولی در هر صورت باید ترانسی پیدا کنی که سیم پیچ ها کاملا مشخص بشه و جایگزین کنی
حتی جای پایه ها باید رعایت بشه یعنی همون پایه ای که به 310 ولت متصله باید در این برد هم همون پایه به 310 متصل بشه نه پایه دیگر اولیه
همچنین بقیه سیم پیچ ها
سپاس