آی پی امداد
abtahi

کاهش دلخواه ولتاژ ترانس بدون باز کردن هسته

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
بازم کار خودتو کردی
گفتم اشکالی نداره و نگفتم 1370 اهم را سر جاش بگذار
دوباره خارج نکن و کاری که میگم انجام بده و به توصیه پارسالم توجه نکن آخرین پست را اجرا کن

عزیزم مشکل همچنان باقی است یعنی چی؟
یعنی لامپ روشنه
یعنی لامپ خاموشه و ولتاژ نمیده
یعنی لامپ روشنه و ولتاژ نمیده
یعنی ولتاژ کمه
یعنی دل میزنه
من چطور بفهمم مشکل همچنان باقی است کدوم حالته
برای اینکه خسته نشی و یک حالتی که می بینی توضیح ندی اجبارا من همه حالتها را گفتم حالا زحمت بکش انتخاب کن و بگو کدوم حالته
عزیزم زبونم مو درآورد اینقدر تکرار کردم که توضیح بده وضعیت حاضر چیه

پتانسیومتر را اتصال کوتاه کن اگه لامپ خاموش نشد 1370 اهم را هم اتصال کوتاه کن ( یعنی هر دو اتصال کوتاه البته اگه خاموش نشد هر دو را اتصال کوتاه کن )

قبلا که با باطری تست کرده بودی مثبت باطری را به کدوم پایه کوپلر متصل کرده بودی که لامپ خاموش شد ؟

سپاس
سلام
استاد دوسر پتانسیومتر و 1370 اهم رو هم اتصال کوتاه کردم نور لامپ هیچ تغییری نمیکنه (دل دل میزنه) ولتاژ هم حدود 2 تا 3و نیمه

باطری رو هم والا یادم نمیاد که مثبتش رو به کدوم پایه میزدم که خاموش میشد

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
سلام
استاد دوسر پتانسیومتر و 1370 اهم رو هم اتصال کوتاه کردم نور لامپ هیچ تغییری نمیکنه (دل دل میزنه) ولتاژ هم حدود 2 تا 3و نیمه

باطری رو هم والا یادم نمیاد که مثبتش رو به کدوم پایه میزدم که خاموش میشد

خودم گزارش اونموقع شما را نگاه کردم

باوجودیکه در تصویر هم نشون دادم که باطری را به کجا متصل کنی اما اصلا توجه نکرده بودی و بجای ورودی کوپلر به خروجی کوپلر متصل کرده بودی و در پست 222 گفتی:
زمانی که مثبت 4 ولت به پایه 2 (جی ان دی ) آیسی متصل میشه لامپ خاموش میشه و بلعکس خیر

و منم متوجه نشدم چون دیگه فکر این نبودم که به تصویری که با زحمت درست میکنم که اشتباه نکنی هم توجه نمیکنی و کار خودتو میکنی

حالا جون هر کسی که دوست داری به تصویر نگاه کن و مطابق تصویر زیر باطری آبی را با یک مقاومت 500 اهم سری کن و به دو پایه ورودی کوپلر مطابق تصویر متصل کن ( نه به خروجی کوپلر ) مطابق تصویر زیر
دو پایه کوپلر که به 1 و 2 ای سی متصله خروجی کوپلره و مبادا دوباره باطری را به خروجی کوپلر ( 1و 2 آی سی) متصل کنی که آی سی میسوزه ترا بخدا گوش کن هلاک شدم

حالا ببین مثبت باطری به کدوم پایه ورودی کوپلر متصل بشه لامپ خاموش میشه؟
ابتکار نزن و به هیچ عنوان به جای دیگه متصل نکن

قبلا از توجهت خیلی ممنونم
attachment.php

آخرین ویرایش:

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
خودم گزارش اونموقع شما را نگاه کردم

باوجودیکه در تصویر هم نشون دادم که باطری را به کجا متصل کنی اما اصلا توجه نکرده بودی و بجای ورودی کوپلر به خروجی کوپلر متصل کرده بودی و در پست 222 گفتی:

و منم متوجه نشدم چون دیگه فکر این نبودم که به تصویری که با زحمت درست میکنم که اشتباه نکنی هم توجه نمیکنی و کار خودتو میکنی

حالا جون هر کسی که دوست داری به تصویر نگاه کن و مطابق تصویر زیر باطری آبی را با یک مقاومت 500 اهم سری کن و به دو پایه ورودی کوپلر مطابق تصویر متصل کن ( نه به خروجی کوپلر ) مطابق تصویر زیر

ببین مثبت باطری به کدوم پایه ورودی کوپلر متصل بشه لامپ خاموش میشه؟

قبلا از توجهت خیلی ممنونم
178.jpg

استاد باز از اون حرفا گفتیا............ عرق شرم مارو در میاری

استاد متصل کردم لامپ و ولتاژ باز هم تغییری نکرد جای مثبت و منفی رو هم عوض کردم باز هم نشد نه لامپ ونه ولتاژ

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
استاد باز از اون حرفا گفتیا............ عرق شرم مارو در میاری

استاد متصل کردم لامپ و ولتاژ باز هم تغییری نکرد جای مثبت و منفی رو هم عوض کردم باز هم نشد نه لامپ ونه ولتاژ

متصل کردم یعنی چی ؟
به کجا متصل کردی
اگه میخوای بگی همون جایی که گفتی متصل کردم نگو بلکه با جمله بندی خودت و با جمله متفاوت بگو به کدوم نقطه متصل کردی که خطا را بفهمم
میخوای دوباره همه حالتها را بگم انتخاب کنی؟
مثلا بگو مثبت باطری را به پایه ای متصل کردم که این پایه مثلا به مقاومت 1370 متصله
و سر مقاومت 500 اهمی که با باطری سری شده به پایه دیگر کوپلر متصل کردم که این پایه کوپلر مثلا به 431 متصله

میخوای حالتهای دیگه را هم بگم انتخاب کنی؟

ضمنا آیا کوپلر سالم دیگه داری ؟
اگه سالم نداری آیا کوپلر مشکوک داری ؟
فقط جواب بده هیچ کاری نکن

سپاس

آخرین ویرایش:

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
متصل کردم یعنی چی ؟
به کجا متصل کردی
اگه میخواب بگی همون جایی که گفتی متصل کردم نگو بلکه بگو با جمله بندی خودت و با جمله متفاوت بگو به کدوم نقطه متصل کردی که خطا را بفهمم
میخوای دوباره همه حالتها را بگم انتخاب کنی؟

آیا کوپلر سالم دیگه داری
اگه سالم نداری آیا کوپلر مشکوک داری ؟
فقط جواب بده هیچ کاری نکن

سپاس
بله
دو نقطه ورودی کوپلر متصل کردم با کادر زرد نشون دادم

یه ترانس 1ونیم تا 12 ولت دارم که روی 4 ولت تنظیم کردم وبا یه مقاومت 500 اهمی به دو سر ورودی متصل کردم که اتفاقی نیفتاد نه روی ولتلژ ونه روی لامپ

استاد کوپلر هم اگه مشکلی داره دو سه تا دارم نو و دست نخورده

89225782016940072890.jpg

آخرین ویرایش:

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
استاد احتمالا دیگه " این به دلیل همون کد"" پی ""آیسی 3842 باید باشه که نتونستم پیداش کنم
و اینجا داره خودشو نشون میده

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
بله
دو نقطه ورودی کوپلر متصل کردم با کادر زرد نشون دادم

یه ترانس 1ونیم تا 12 ولت دارم که روی 4 ولت تنظیم کردم وبا یه مقاومت 500 اهمی به دو سر ورودی متصل کردم که اتفاقی نیفتاد نه روی ولتلژ ونه روی لامپ

استاد کوپلر هم اگه مشکلی داره دو سه تا دارم نو و دست نخورده

چرا از توضیح دادن دریغ میکنی
متصل کردم یعنی فقط در یک حالت آزمایش کردی یا مثبت باطری را جابجا هم کردی ؟

پایه های کوپلر سالم را برای خودت شماره گذاری کن و در 8 حالت زیر خارج از مدار آزمایش کن ( کوپلر برد سر جاش باشه کاری باهاش نداریم ) روی کوپلر سالمی که داری باید انجام بدی (خارج از مدار )

مثلا 1 و 2 و 3 و 4 ( خیلی مهمه و نباید دیگه پایه 1 و 2 و غیره را که خودت مشخص کردی اشتباه و فراموش کنی )

حالا باید در 8 حالت زیر تست کنی تا حالتی که مقاومتش کم میشه پیدا کنی

حالت 1 = پایه های یکطرف ( 1 و 2 ) را به اهم متر متصل کن مثلا 1 به سیم مشکی و 2 به قرمز

حالا باطری و مقاومت سری 500 اهم یا ( 1 کیلو ) را به 3 و 4 متصل کن مثلا 3 به مثبت و 4 به مقاومت
و ببین مقاومتش که اهم متر نشون میده کم میشه؟ اگه نشد حالت بعد را انجام بده

حالت 2 = شبیه حالت 1 فقط مثبت و منفی باطری را جابجا کن و و ببین مقاومتش که اهم متر نشون میده کم میشه یا نه ؟

حالت 3= شبیه حالت 1 فقط جای سیم مشکی و قرمز اهم متر را با هم عوض کن و ببین مقاومتش که اهم متر نشون میده کم میشه یا نه ؟

حالت 4= شبیه حالت 3 فقط مثبت باطری و پایه مقاومت را جابجا کن

حالا حالتهای 5 و 6 و 7 و 8 باید اهم متر به طرف دیگر کوپلر یعنی به 3 و4 متصل بشه و باطری به 1 و2 متصل و در هر حالت مانند 4 حالت فوق تست کنی فقط جای اهم متر و باطری جابجا میشه ( باطری اون طرف و اهم متر اینطرف میاد)

بطور کلی در یکی از 8 حالت مختلف فوق باید اهم متر مقاومت کمی نشون بده
اگه شانسی هم پایه های کوپلر را به اهم متر و باطری و مقاومت متصل کنی در یک حالت مقاومت کم نشون میده که باید این حالت را پیدا کنی ( باید اهم متر یکطرف باشه یعنی اگه یک سیم اهم متر یکطرف است ، سیم دیگر اهم متر را نباید به طرف دیگر کوپلر متصل کنی )

حالا در همین حالت که پیدا کردی و مقاومت کم میشه ببین کدوم پایه به مثبت باطری متصل شده که مقاومت کوپلر کم میشه (مثلا فرض کنیم اگر پایه 2 به مثبت باطری متصل بشه مقاومتش کم میشه )

بعد ببین کوپلری که روی برد لحیم شده کدوم پایه اش همین پایه مثلا 2 است ( در پشت برد مشخص کن و علامت بزن ببینم)
یعنی پایه ای که به مثبت باطری متصل میشه و مقاومت کوپلر کم میشه مثلا پایه 2 است باید ببینی کدوم پایه کوپلر روی برد پایه 2 است

اگه نفهمیدی بگو توضیح بدم باید امشب تموم بشه چون دیگه وقتمو زیاد گرفته

ضمنا از راهنمایی پست 306 ممنونم

سپاس

آخرین ویرایش:

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
چرا از توضیح دادن دریغ میکنی
متصل کردم یعنی فقط در یک حالت آزمایش کردی یا مثبت باطری را جابجا هم کردی ؟

پایه های کوپلر سالم را برای خودت شماره گذاری کن و در 8 حالت زیر خارج از مدار آزمایش کن ( کوپلر برد سر جاش باشه کاری باهاش نداریم )

مثلا 1 و 2 و 3 و 4 ( خیلی مهمه و نباید دیگه 1 و 2 و غیره را که خودت مشخص کردی اشتباه کنی )

باید در 8 حالت زیر تست کنی تا حالتی که مقاومتش کم میشه پیدا کنی

حالت 1 = پایه های یکطرف ( 1 و 2 ) را به اهم متر متصل کن مثلا 1 به سیم مشکی و 2 به قرمز

حالا باطری و مقاومت سری 500 اهم یا ( 1 کیلو ) را به 3 و 4 متصل کن مثلا 3 به مثبت و 4 به مقاومت
و ببین مقاومتش که اهم متر نشون میده کم میشه؟

حالت 2 = شبیه حالت 1 فقط مثبت و منفی باطری را جابجا کن و و ببین مقاومتش که اهم متر نشون میده کم میشه یا نه ؟

حالت 3= شبیه حالت 1 فقط جای سیم مشکی و قرمز اهم متر را با هم عوض کن و ببین مقاومتش که اهم متر نشون میده کم میشه یا نه ؟

حالت 4= شبیه حالت 3 فقط مثبت باطری و پایه مقاومت را جابجا کن

حالت 5= حالا حالتهای 5 و 6 و 7 و 8 باید اهم متر به طرف دیگر کوپلر یعنی به 3 و4 متصل بشه و باطری به 1 و2 متصل و در هر حالت مانند 4 حالت فوق تست کنی

بطوریکه در یکی از 8 حالت مختلف فوق باید اهم متر مقاومت کمی نشون بده
اگه شانسی هم پایه های کوپلر را به اهم متر و باطری و مقاومت متصل کنی در یک حالت مقاومت کم نشون میده که باید این حالت را پیدا کنی

حالا در همین حالت ببین کدوم پایه به مثبت باطری متصل شده که مقاومت کوپلر کم میشه (مثلا اگر پایه 2 به مثبت باطری متصل بشه مقاومتش کم میشه )

بعد ببین کوپلری که روی برد لحیم شده کدوم پایه اش همین پایه مثلا 2 است ( در پشت برد مشخص کن و علامت بزن ببینم)
یعنی پایه ای که به مثبت باطری متصل میشه و مقاومت کوپلر کم میشه مثلا پایه 2 است باید ببینی کدوم پایه کوپلر روی برد پایه 2 است

اگه نفهمیدی بگو توضیح بدم باید امشب تموم بشه چون دیگه وقتمو زیاد گرفته

ضمنا از راهنمایی پست 306 ممنونم

سپاس
استاد مخم یه کمی هنگ کرده چندین بار خوندم تازه الان دوزاریم افتاد که جریان چیه
فقط حدودا 15 تا 20 دقیقه زمان احتیاج دارم "
از طرفی هم خسته شدم
اگه مقدوره که واسه یه روز دیگه یا یه هفته ویا یه ماه دیگه هم باشه منتظر میمونم
البته دوس دارم زودتر راه بیفته ولی همین که هوامو داری کفایته

اگر هم نه تا 20 دقیقه دیگه جواب میدم

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
استاد مخم یه کمی هنگ کرده چندین بار خوندم تازه الان دوزاریم افتاد که جریان چیه
فقط حدودا 15 تا 20 دقیقه زمان احتیاج دارم "
از طرفی هم خسته شدم
اگه مقدوره که واسه یه روز دیگه یا یه هفته ویا یه ماه دیگه هم باشه منتظر میمونم
البته دوس دارم زودتر راه بیفته ولی همین که هوامو داری کفایته

اگر هم نه تا 20 دقیقه دیگه جواب میدم

یا امشب یا هیچوقت
اشکال نداره یکساعت دیگه جواب بده ولی امشب جواب بده
من هزار جور گرفتاری دارم ولی باید بجای شما پاسخ های مختلف را تایپ کم که شما یکی را انتخاب کنی تا یک حالت را تایپ نکنی
من در تصویر مشخص میکنم و با جمله بندی مختلف هم توضیح میدم ولی بازم هر کاری دوست داری میکنی و اونوقت میخوای وقت تلف نشه

آخه چه کسی باور میکنه که در تصویر هم مشخص کردم کار دیگه کردی و منو فرستادی ترکستان

از 300 پست حداقل 250 پست ناشی از بی توجهی شماست
عزیزم درست بخون و درست و کامل پاسخ بده تا ببینی فورا درست میشه

جالبه که میگی پست ها رو چند بار با دقت زیاد ویرایش هم میکنی ولی هر چی میگم بابا نمی فهمم 19.95 چیه ، معذالک در چند پست بر صحت و اهمیت عدد 19.95 تاکید هم میکنی و عاقبت میگی 189.95 را از ذهنت خارج کن الکی بود و با این وضع میخوای به روزهای بعد موکول کنی که غوز بالا غوز بشه

سپاس

آخرین ویرایش:
بالا