بله
دو نقطه ورودی کوپلر متصل کردم با کادر زرد نشون دادم
یه ترانس 1ونیم تا 12 ولت دارم که روی 4 ولت تنظیم کردم وبا یه مقاومت 500 اهمی به دو سر ورودی متصل کردم که اتفاقی نیفتاد نه روی ولتلژ ونه روی لامپ
استاد کوپلر هم اگه مشکلی داره دو سه تا دارم نو و دست نخورده
چرا از توضیح دادن دریغ میکنی
متصل کردم یعنی فقط در یک حالت آزمایش کردی یا مثبت باطری را جابجا هم کردی ؟
پایه های کوپلر سالم را برای خودت شماره گذاری کن و در 8 حالت زیر خارج از مدار آزمایش کن ( کوپلر برد سر جاش باشه کاری باهاش نداریم ) روی کوپلر سالمی که داری باید انجام بدی (خارج از مدار )
مثلا 1 و 2 و 3 و 4 ( خیلی مهمه و نباید دیگه پایه 1 و 2 و غیره را که خودت مشخص کردی اشتباه و فراموش کنی )
حالا باید در 8 حالت زیر تست کنی تا حالتی که مقاومتش کم میشه پیدا کنی
حالت 1 = پایه های یکطرف ( 1 و 2 ) را به اهم متر متصل کن مثلا 1 به سیم مشکی و 2 به قرمز
حالا باطری و مقاومت سری 500 اهم یا ( 1 کیلو ) را به 3 و 4 متصل کن مثلا 3 به مثبت و 4 به مقاومت
و ببین مقاومتش که اهم متر نشون میده کم میشه؟ اگه نشد حالت بعد را انجام بده
حالت 2 = شبیه حالت 1 فقط مثبت و منفی باطری را جابجا کن و و ببین مقاومتش که اهم متر نشون میده کم میشه یا نه ؟
حالت 3= شبیه حالت 1 فقط جای سیم مشکی و قرمز اهم متر را با هم عوض کن و ببین مقاومتش که اهم متر نشون میده کم میشه یا نه ؟
حالت 4= شبیه حالت 3 فقط مثبت باطری و پایه مقاومت را جابجا کن
حالا حالتهای 5 و 6 و 7 و 8 باید اهم متر به طرف دیگر کوپلر یعنی به 3 و4 متصل بشه و باطری به 1 و2 متصل و در هر حالت مانند 4 حالت فوق تست کنی فقط جای اهم متر و باطری جابجا میشه ( باطری اون طرف و اهم متر اینطرف میاد)
بطور کلی در یکی از 8 حالت مختلف فوق باید اهم متر مقاومت کمی نشون بده
اگه شانسی هم پایه های کوپلر را به اهم متر و باطری و مقاومت متصل کنی در یک حالت مقاومت کم نشون میده که باید این حالت را پیدا کنی ( باید اهم متر یکطرف باشه یعنی اگه یک سیم اهم متر یکطرف است ، سیم دیگر اهم متر را نباید به طرف دیگر کوپلر متصل کنی )
حالا در همین حالت که پیدا کردی و مقاومت کم میشه ببین کدوم پایه به مثبت باطری متصل شده که مقاومت کوپلر کم میشه (مثلا فرض کنیم اگر پایه 2 به مثبت باطری متصل بشه مقاومتش کم میشه )
بعد ببین کوپلری که روی برد لحیم شده کدوم پایه اش همین پایه مثلا 2 است ( در پشت برد مشخص کن و علامت بزن ببینم)
یعنی پایه ای که به مثبت باطری متصل میشه و مقاومت کوپلر کم میشه مثلا پایه 2 است باید ببینی کدوم پایه کوپلر روی برد پایه 2 است
اگه نفهمیدی بگو توضیح بدم باید امشب تموم بشه چون دیگه وقتمو زیاد گرفته
ضمنا از راهنمایی پست 306 ممنونم
سپاس