- 2020-07-30
- 1,231
- 3,291
- 32
دورود
سپاس
اتفاقاٌ بهترین روش ممکن را در پیش گرفتم که برحق است اینجا انجمن مهندسی کشور نخواد نخواد چیزی کنکاش و کاوش بشه کجا بشه؟دوست بزرگوار جسارتا این چه روشی هست که شما پیش گرفتید!
اصلاٌ چنین چیزی نیست همه کاربران بنده را میشناسند کارنامه سفید و درخشانی در طول فعالیت در این سایت را دارم و خواهم داشتباور کنید این روش کاری ، بابت شناساسی خودتون به جامعه تعمیرکاران درست نیست خاطره بدی در ذهن بجا میزاره
دقیقاٌ دارم زحمت میکشم به اصل قضیه پی ببرماگر تصمیم دارید علم و مهارت خودتون به دیگران معرفی کنید باید تلاش کنید و زحمت بکشید
بنده تا بحال چنین ادعایی رو نکردمیک شبه نمیتونید ره صد ساله را طی کنید
بنده کسی رو تهمت نزدم ولی رفتار و برخورد نادرست باید اذهان شود بنده اولین نفر نیستم گویا چندین مورد مثل بنده نسبت به این شخص به ظاهر استاد اتفاق افتاده استاینکه با تخریب و اهانت و کوچک شماردن دیگران بخواهیم سعی در اثبات بزرگی خودمون کنیم خیلی زننده هست و تاثیر بدی در ذهن خواننده بجا میگذاره
هیچ تهمتی نزدم مگر اینکه شما دارید به بنده کار نکرده را تهمت و افترا می زنید ولاغیرواقعا عجیبه
در این تاپیک به دو نفر تهمت زدید
این کاربر عزیز واقعا چقدر با معرفت و افتاده و با متانت بودن که با نهایت تواضع پاسخ دادن
چه برخوردی ؟ چه چیز نا روا و بدی گفتم فقط دایره ای مفاهیم کاغذی را به بوته چالش کشیدم همین!هر شخص دیگه ای اگر جای ایشون میبود قطعا برخورد شدیدی نسبت به پاسخ شما میکردن
چون مدیریت این دسترسی رو داره عنوان تاپیک رو نگهانی تغییر بده و آب از آب تکون نخوره وکسی متوجه نشه مجبور بودم اینکار رو انجام بدم کلام بنده سندیت پیدا کنهاینکه اسکرین شات از فعالیت و آواتار ایشون بگیرید و بگید فلان کاربر سطح علمی پایینی داره
در حد وسع علمی- فنی- تجربه -نتیجه خودم بلهو با این روش بخواهید اثبات کنید خودتون خیلی با سواد هستید
تلاش زیادی کردم به این سطح رسیدماون هم بدون کوچکترین تلاشی واقعا خیلی زننده هست
سندش تلاشم در همین سایت و انجمن های پیرامون موجوده حاضرهالبته ممکنه واقعا مهارت و سواد قابل توجهی هم داشته باشید که لازمه اش این هست که برای معرفی خودتون تلاش کنید
شما در جریان نبودید گویا کلی مشکلات و چالش های این سایت توسط بنده حل و فصل شدهمشکلات دیگر تعمیرکان را حل کنید
دقیقاٌ دارم همین کار رو میکنم شما بیدار نیستیدر مباحث تعمیراتی و مشکلات فنی تاپیک ها مشارکت کنید و گره از کار کاربران باز کنید
حک شده شما خبر نداریدمرور زمان و خروجی مثبت در فعالیت های شما به مرور در ذهن دیگران حک میشه که بعله شما مهارت رو علم بالایی دارید
دقیقاٌ دارم همین رو بنده عنوان میکنم سواد کاغذی به درد کار و کاسبی نخواهد خورد باید به مرحله عمل برسدو قابل اعتماد هستید و این روش، تنها راهی هست در کل انجمن ها و حتی کل شبگه های اجتماعی و فضای مجازی بهترین پاسخ را میده
حتی سواد کاغذی و مدرک هم هیچگونه مهارتی در امور فنی حساب نمیشه
اشخاص زیادی داریم که مدارک عالیه بالایی دارن ولی فقط روی کاغذ هست
باشد بنده حتی اساتید دانشگاهیم رو به چالش کشیدم آقای کمالی که سهل استو هیچ مهارت فنی ندارن
استاد غزال جدای اینکه مهارت فنی بسیار بالایی دارن
از سواد دانشی بالایی هم برخوردار هستن و استاد دانشگاه میباشند
باید برای معرفی خودتون تلاش کنید نه اینکه بخواهید از روش تهمت و تخریب این و اون مهارت خودتون به دیگران تنفهیم کنید
بنده کسی رو تخریب نکرده ام فقط به چالش کشیدم و این موضوع را کاملاٌ بر حق میدانماین روش صحیح نیست مهندس جان
استاد غزال یک شبه و بدون زحمت استاد غزال نشدن که شما بتونی یک شبه ایشون را تخریب کنی
یاحق
سپاس
آخرین ویرایش: