سلام و درود خدمت استاد و دوستان
با این روشی که فرمودید، میشه ولتاژ سمت داغ و ولتاژ بالای ترانس چاپر پاور کامپیوتر و منابع سوئیچینگ را اندازه گرفت؟
لطفا در خصوص اندازهگیری ولتاژ چاپر راهنمایی کنید. ممنونم
درود
اگر استنباط شما هم بدلیل عنوان تاپیک بوده دراینصورت باید برای بقیه امور هم بشرح زیر خود را اصلاح فرمایید.
عنوان تاپیک و تیتر مطالب ، باید حاوی بسیار خلاصهای از موضوع باشه و اگه تمامی شرایط و استثناء و کلیه اطلاعات در عنوان و تیتر موضوع اضافه بشه دراینصورت نیاز به متن نداره و فقط عنوان چند صفحهای موضوع کافیست.
لذا عناوین موضوعات ، بخش ناقص و ناچیز از موضوع را روایت میکنه .
مثلا اگر عنوان یک اختراع اینه « شلوار تک سایز برای هر سایزی اختراع شده »
حالا یکنفر با قد ۳ متر هیچوقت ادعا نمیکنه که چرا این شلوار برخلاف عنوان موضوع ، برای من مناسب نیست ؟
معلومه که عناوین ، فقط خلاصه ناچیزی از موضوعه و برای کسب اطلاعات دقیقتر باید به شرح مبسوط آن توجه کنید.
و اگه حتی در مشروح موضوع هم به نکته بدیهی اشاره نشده بود نباید استنباط غیرمعمولی توقع کنی.
مثلا بگویید من قصد داشتم مطابق ادعای عنوان تاپیک ، ولتاژ رعد و برق را اندازهگیری کنم که بابام دراومد و در بیمارستان بستری شدم.
چون هر ادعایی در محدوده معقول و مجاز مطرح میشه و برای ولتاژی که از فاصله دور هم ادمو خاکستر میکنه نباید شوخی و اقدامی کنی و بهش نزدیک بشی؟
بنابرین دیگه باید بدونی که هرگز با استناد به عنوان و خلاصه موضوعات تصمیم نگیری و باید بدانی که در تشریح موضوع ، حتی بدیهیات هم حذف میشه وگرنه باید چندین کتاب در مورد این تاپیک منتشر بشه تا اطلاعات دقیق و کامل را منعکس کنه.
یعنی هرگز در چنین موضوعی تاکید نمیشه که اگه ماکزیمم اندازهگیری ولتمتر شما 50 ولته ، نمیتونی ولتاژ 51 ولت یا بیشتر را اندازه گیری کنی ، چرا ؟
چون از بدیهیات است و باید خودت بدونی.
و در این تاپیک تاکید نشده که پروب ها رو به محل مورد نظر متصل کنید زیرا از بدیهیات است و لذا نمیتونی ادعا کنی چرا باوجودیکه در عنوان و حتی در متن و شرح موضوع هم تاکید نشده که پروب ها رو به کجا متصل کنم و منم به جایی متصل نکردم ولی چرا اندازهگیری نمیکنه؟
چون از بدیهیات است و اگه نمیدونی اساسا نباید قبل از کسب اطلاعات مقدماتی اقدامی کنی.
سپاس