- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
درود
ازآنجاکه ولتمترهای متناوب موجود فقط قادر به اندازه گیری ولتاژهایی هستند که فرکانس ۵۰ یا ۶۰ هرتز داشته باشند.
و در بقیه فرکانس ها ولتاژ های عجیب و غیرواقعی اعلام میکنه که ناگزیر به استفاده از اسیلوسکوپ هستیم لذا با توجه
به اینکه :
اولا همگان قادر به تهیه اسیلوسکوپ نیستند و
ثانیا استفاده از اسیلوسکوپ موجب اتلاف وقت قابل توجه میشه.
بنابرین لازم است تمهیدی جهت رفع این نیاز اندیشه کنیم که من اینکارو کردم و همیشه از روش خودم استفاده کردم که
تصور میکنم در خلال یکی از تاپیک ها مطرح کردم
اما ازآنجاکه بسادگی قابل استخراج و مطالعه نیست لذا بدینوسیله در تاپیک مستقل حاضر و بصورت سوال مطرح میکنم تا
اولا سوژه و بهانه ای برای فعالیت علاقمندان باشه.
ثانیا ممکنه در جریان پیگیری موضوع و طی بررسی:: پیشنهادات علاقمندان ، روش بهتری حاصل بشه .
بنابرین سوال اینه:
چگونه هر ولتاژ متناوبی ( با هر فرکانسی) را بسادگی با ولتمتر اندازه گیری کنیم.
سپاس
ازآنجاکه ولتمترهای متناوب موجود فقط قادر به اندازه گیری ولتاژهایی هستند که فرکانس ۵۰ یا ۶۰ هرتز داشته باشند.
و در بقیه فرکانس ها ولتاژ های عجیب و غیرواقعی اعلام میکنه که ناگزیر به استفاده از اسیلوسکوپ هستیم لذا با توجه
به اینکه :
اولا همگان قادر به تهیه اسیلوسکوپ نیستند و
ثانیا استفاده از اسیلوسکوپ موجب اتلاف وقت قابل توجه میشه.
بنابرین لازم است تمهیدی جهت رفع این نیاز اندیشه کنیم که من اینکارو کردم و همیشه از روش خودم استفاده کردم که
تصور میکنم در خلال یکی از تاپیک ها مطرح کردم
اما ازآنجاکه بسادگی قابل استخراج و مطالعه نیست لذا بدینوسیله در تاپیک مستقل حاضر و بصورت سوال مطرح میکنم تا
اولا سوژه و بهانه ای برای فعالیت علاقمندان باشه.
ثانیا ممکنه در جریان پیگیری موضوع و طی بررسی:: پیشنهادات علاقمندان ، روش بهتری حاصل بشه .
بنابرین سوال اینه:
چگونه هر ولتاژ متناوبی ( با هر فرکانسی) را بسادگی با ولتمتر اندازه گیری کنیم.
سپاس
آخرین ویرایش: