درود
ضمن تقدیر از پاسخ شایسته شما
غالبا زمانیکه از درجه انصاف خارج شویم توقع داریم دیگران در خدمت ما باشند و گلایه میکنیم چرا دیگران اطلاعات خود را دراختیارم نمیگذارند
صرفنظر از اینکه همواره تا بیخ اطلاعاتم را تقدیم کرده ام اما بسبب وضعیت سنی بوده که احساس میکنم ممکنه با خودم ببرم وگرنه هیچگونه تکلیف شرعی و قانونی و انسانی ندارم که اطلاعات و تجربیاتم را حراج کنم.
اما ایشان از اینکه نهایتا اطلاعات موصوف را تقدیم میکنم تردیدی نداره و فقط از این موضوع شاکی شده که چرا منتظر بمونم و چرا فورا تقدیم نمیکنی چون خسته میشم منتظر بمونم .
اما تردید ندارم همین شخصی که توقع داره مردم در خدمت ایشون باشند و علوم خود را برایگان تقدیم کنند بابت علوم و تجربیاتی که در تعمیرگاه دراختیار مشتری قرار میده اجرت دریافت میکنه وگرنه ۳۰ سال دوام نمی آورد.
ضمنا همین بزرگواری که خدا را شکر میکنه که ایرانی توانایی نداره و اگه داشته باشه اطلاعاتی در اختیار دیگران نمیگذاره و قطعا باید خودش دریای بذل اطلاعات و تجربیات باشه و هر متقاضی را سیراب کرده باشه ، نحوه پاسخگویی و بذل اطلاعات وی را در پست ۱۳ تاپیک زیر و خطاب به سوال محترمانه مخاطب ملاحظه فرمایید
https://www.irantk.ir/threads/98680-رفع-مدار-پروتکت-منبع-تغذیه?p=574243&viewfull=1#post574243
لذا هیچ رفتار غیرمتعارفی بی حکمت نیست و درحالیکه با توضیحات مفصلی محرز و مسلم ساختم که این شیوه به نفع علاقمندان است و اگر قانع شوم که گزافه گفتم بدون فوت وقت روش خود را تغییر میدم و اینهمه عذاب و صرف وقت را تحمل نمیکنم و واضح است که اگه بدون پرسش و پاسخ مطلب مورد نظر را مطرح کنم بیش از هر کسی خودم سودد برده ام و وقت کمتری صرف کرده ام .
اما برای اجرای چنین شیوه ای من زیان بیشتری تحمل میکنم معذالک کسی که سود بیشتری میبره فریاد اعتراضش بیشتر بلند است.
بخت که برگردد اسب در طویله خر گردد.
سپاس