آی پی امداد
abtahi

پشتيباني و رفع اشکال پروگرامر هاي شرکت طراحان نوين مدار TNM

Service Manual

D e b u g g e R
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-06-19
13,889
177,873
iRanTK.iR
با سلام
پروگرمر من 2000+ قطعه های بالای 2 مگ را شناسایی نمی کند با 2 مگ مشکلی ندارد ولی ای سی مانند 25q32 را هم شناسایی نمی کند یک ریپورت از این ای سی گذاشتم البته قبلا هیچ مشکلی نداشت پس از اپدیت به 8.88 این مشکل پدیدار شد الان روی لاپ تاپ که ورژن قبلی هست هم مشکل دارد ممنون میشوم راهنمایی کنید.
با تشکر

سلام

داخل فايل ريپورت ReadSigST25XX: ffffff همينطور که ميبينيد ffffff هست .

بايد يک شماره به جاي اين f ها باشه و فکر مي کنم براي 25Q16 بايد 1C3016 به جاي f ها قرار بگيره تا آي سي شناسايي بشه

من آخرين نسخه رو دارم و الان يک آي سي هشت مگ روي TNM5000 تست کردم و مشکلي نبود ، TNM2000 نداشتم که تست کنم / يا حق

toloosoft

کاربر
2010-06-03
46
133
سلام خدمت مدیران عزیز
بنده یک پروگرامر 2000 دارم که برای پروگرم کردن ای سی های اکثرا 27c256 و 27c512 مورد استفاده قرار میدم!البته ممکنه بسته به نوع کار ای سی های ورژن دیگه و مدلهای دیگه هم باشه ولی اکثرا این دو مورد هست

الان مشکل من اینه به دلیل تعویض کامپیوتر شرکت اخرین ورژن این دستگاه رو گرفتم و برنامه و درایور دستگاه رو به 8.88 ارتقا دادم الان مشکلم اینه ای سی های 27c256 رو میخونه ولی 27c512 رو نمیخونه و به صورت FF FF FF نشون میده انگار اصلا ای سی دی درون دستگاه نیست!!!
ای از لحاظ برنامه داشتن و... اوکی هست از لحاظ نوع قرار دادن روی پروگرامر هم به شکل صحیح و دقیقا همونطور که خود پروگرامر نشون میده گذاشته شده!
من این مشکل رو یک بار دیگه قبلا حدود 1 سال پیش داشتم که پروگرامر رو به ورژن روز اون موقع ارتقا دادم برای کار کردن دی محیط ویندوز 7 که بعد از اپگرید سخت افزاری کلا دیگه هیچ ای سی رو نخوند که با ارسال به شرکت در تهران بدون هزینه و با اعلام اینکه دستگاه مشکل خاصی نداشته برام ارسال کردن!

من در دستگاه رو باز کردم تعدادی جامپر داخلش هست فکر میکنم بابت اپگرید کامل سخت افزاری احیانا اتصالی بین این جامپرها نباید داد؟

ممنون میشم مدیران عزیز جواب بنده رو در اسرع وقت بدن چون الان چندتا دستگاه دارم که نیاز به پروگرام دارن و 2 روزی هست پروگرامرم رفته هوا!!!

"علیرضا"

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: NICHICON

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
سلام - دوستان ایپرام ATMEL H00404B با چه شماره مشابه است.
در پروگرامر TNM5000

شماره کد است احتمالا AT24C04 است اگر نبود باید با سعی وخطا شماره را پیدا کنید

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
از نسخه 8.81 (نسخه نصبی ) استفاده کنید
آپگرید سخت افزاری نیست ، جامپرها را دستکاری نکنید.

سلام خدمت مدیران عزیز
بنده یک پروگرامر 2000 دارم که برای پروگرم کردن ای سی های اکثرا 27c256 و 27c512 مورد استفاده قرار میدم!البته ممکنه بسته به نوع کار ای سی های ورژن دیگه و مدلهای دیگه هم باشه ولی اکثرا این دو مورد هست

الان مشکل من اینه به دلیل تعویض کامپیوتر شرکت اخرین ورژن این دستگاه رو گرفتم و برنامه و درایور دستگاه رو به 8.88 ارتقا دادم الان مشکلم اینه ای سی های 27c256 رو میخونه ولی 27c512 رو نمیخونه و به صورت FF FF FF نشون میده انگار اصلا ای سی دی درون دستگاه نیست!!!
ای از لحاظ برنامه داشتن و... اوکی هست از لحاظ نوع قرار دادن روی پروگرامر هم به شکل صحیح و دقیقا همونطور که خود پروگرامر نشون میده گذاشته شده!
من این مشکل رو یک بار دیگه قبلا حدود 1 سال پیش داشتم که پروگرامر رو به ورژن روز اون موقع ارتقا دادم برای کار کردن دی محیط ویندوز 7 که بعد از اپگرید سخت افزاری کلا دیگه هیچ ای سی رو نخوند که با ارسال به شرکت در تهران بدون هزینه و با اعلام اینکه دستگاه مشکل خاصی نداشته برام ارسال کردن!

من در دستگاه رو باز کردم تعدادی جامپر داخلش هست فکر میکنم بابت اپگرید کامل سخت افزاری احیانا اتصالی بین این جامپرها نباید داد؟

ممنون میشم مدیران عزیز جواب بنده رو در اسرع وقت بدن چون الان چندتا دستگاه دارم که نیاز به پروگرام دارن و 2 روزی هست پروگرامرم رفته هوا!!!

"علیرضا"

toloosoft

کاربر
2010-06-03
46
133
از نسخه 8.81 (نسخه نصبی ) استفاده کنید
آپگرید سخت افزاری نیست ، جامپرها را دستکاری نکنید.

سلام
بابت جواب ممنون
یک بار برنامه رو پاک کردم و 2 باره فقط فایل 8.81 رو نصب کردم مشکل حل شد

بازم ممنون
ولی میشه بگید اون جامپرها برای چیه؟یه دونه تکی وسط برد هست و 4 عدد گوشه برد!؟
فقط محض اطلاعات عمومی بدونیم؟
"علیرضا"

vahidati

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-08-16
905
3,986
سلام دوستان من مادربردی دارم که مدلش asus p8z77-ws هست و فایل بایوس رو که از سایت دانلود می کنی پسوندش cap هست و وقتی پرگرام می کنی جواب نمیده و لی موقی که بایوس خودش رو پرگرام می کنی جواب میده باید چیکارش کرد

NICHICON

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
VIP PLUS
vip
vip افتخاری
کاربر
2012-03-01
1,502
12,118
به نام خدا
دوستان من توسط پروگرمر 2000 میخوام اطلاعات ای سی sn8p2501bpb