آی پی امداد
abtahi

پشتيباني و رفع اشکال پروگرامر هاي شرکت طراحان نوين مدار TNM

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
مشکل از دستگاه یا تبدیل یا آ ی سی است. با این قطعه تست شده است.

sozuki

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2006-10-04
148
200
مشکلم با tnmلودر قدیمی حل شد
برنامه تی ان ام کلا پاک کردم از سیستم
برنامه قبلی خواستم نصب کنم نمیشد نصب بکنی البته نصب میشد وقتی برنامه باز میکردی میگفت ورژن قدیمی هست و باید برنامه جدید نصب بکنی به هرحال لودر قدیمی بدون پروگرامز باز کردم و 2000تی ان ام انتخاب کردم و پروگرامر با سیستم وصل کردم شتاسایی شد و ایسی که شناسایی میکردم حدود 6ایسی برام اتومات در میوردen29-m29-a29که هرکدوم انتخاب میکردم فرقی نمیکرد به خوبی پروگرام و ویریفای شد
با تشکر

adell

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2006-10-13
93
44
یک icفلش ازروی دستگاه x-95 usb mega برداشتم که شماره اش اینه ;
cfeon
E32-100hip
که این شماره توسط tnm 2000 شناخته نمی شودلطفا راهنمایی کنید

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
تعداد پایه آی سی ؟
اگر 8 پایه باریک است 24C32
اگر پهن است GD25E32 /M25E32
اگر کار نکرد فایل ریپورت قطعه را ارسال کنید

cfeon
E32-100hip

MAHMOODI

موسس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیرکل
2006-10-02
9,722
41,397
هرمزگان
www.irantk.ir
cfeon
E32-100hip
سلام عادل جان
قطعه همان 25VF032B هست که احتمالا ای سی خراب هست شما دستی این شماره را انتخاب کن و تست کن

MAHMOODI

موسس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیرکل
2006-10-02
9,722
41,397
هرمزگان
www.irantk.ir
مشکلم با tnmلودر قدیمی حل شد
برنامه تی ان ام کلا پاک کردم از سیستم
برنامه قبلی خواستم نصب کنم نمیشد نصب بکنی البته نصب میشد وقتی برنامه باز میکردی میگفت ورژن قدیمی هست و باید برنامه جدید نصب بکنی به هرحال لودر قدیمی بدون پروگرامز باز کردم و 2000تی ان ام انتخاب کردم و پروگرامر با سیستم وصل کردم شتاسایی شد و ایسی که شناسایی میکردم حدود 6ایسی برام اتومات در میوردen29-m29-a29که هرکدوم انتخاب میکردم فرقی نمیکرد به خوبی پروگرام و ویریفای شد
با تشکر
محمد جان من باز با ورژن جدید و پروگرامر 2000 تست کردم و مشکلی نداشت
عجیبه برای شما این مشکل را داره یعنی شما برنامه قدیمی را در حالت demo بازکردید و ای سی براحتی با نسخه قدیمی پروگرام شد؟
بهتره از ای سی که داری یک عدد را برای تیم پشتیبانی شرکت ارسال کنی تا چک کنند و یا یک عدد را برای من بفرست تا چک کنم ببینم مشکل از دستگاهت هست و یا نرم افزار جدید با ای سی های شما سازگار نیست

adell

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2006-10-13
93
44
ای سی 8 پایه باریک است امااین شماره هایی که شما دادین تو لیست ای سی های موجود وجود ندارد اما من با شماره sst25vf032b تونستم پاک کنم و پروگرام کنم اما توی ویر فی ارور میده

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: NICHICON

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
GD25E32B
در نسخه آخر موجود است با آن تست کنید

ای سی 8 پایه باریک است امااین شماره هایی که شما دادین تو لیست ای سی های موجود وجود ندارد اما من با شماره sst25vf032b تونستم پاک کنم و پروگرام کنم اما توی ویر فی ارور میده

imanfc

کاربر
2012-01-04
345
1,003
با سلام خدمت اساتید
اولا عذرخواهی می کنم که این سوال رو مطرح کردم چون خیلی مبتدیه ، اما شرمنده من تازه کارم در خصوص پروگرامر tnm 2000 چند تا ابهام داشتم دوما اینکه سایت اطلاعات مفیدی داده اما بازم چند تا سوال برام پیش اومده
Untitled.jpg
در مورد این صفحه از برنامه در مورد شناخته آیسی ها و اینکه ما چه آیسی ها رو می تونیم پروگرام کنیم
و برای پروگرام کردن یک آیسی باید محتویات اون آیسی رو پاک کنیم ؟ و برنامه ای جدیدی که قرار تو آیسی بریزیم از کجا باید گیر بیاریم
بازم شرمنده الان سه چهار روز که می خوام این سوال رو مطرح کنم اما روم نشد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: NICHICON

MAHMOODI

موسس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیرکل
2006-10-02
9,722
41,397
هرمزگان
www.irantk.ir
سلام دوست عزیز
معمولا بیشتر ای سی های فلش وقتی روی دیتکت کلیک کنید ای سی را میشناسه و دیگه نیازی نیست از این صفحه که عکس گذاشتید ای سی را دستی انتخاب کنید
و اگر دیدید ای سی را بدرستی روی سوکت قرار داده اید و باز قادر به شناسایی خودکار نبود میتونید از این صفحه که عکس قرار دادید نوع ای سی و شماره ان را انتخاب کنید
توصیه میشود قبل از پروگرام کردن ای سی ان را پاک کنید و بعد فایل سالم را منتقل کنید
و فایل ها را میتوانید از روی یک ای سی سالم بخونید و ذخیره کنید و یا از سایت های معتبر بر روی اینترنت دانلود کنید

بالا