آی پی امداد
abtahi

پشتيباني و رفع اشکال پروگرامر هاي شرکت طراحان نوين مدار TNM

nabi395

VIP PLUS
VIP PLUS
vip افتخاری
کاربر
2008-03-12
84
192
توی قلب دوستان
نوشتن آی سی S29GL256 حداکثر در 5 دقیقه باید انجام شود و مشکلی وجود دارد. اگر از تمیزی پایه های قطعه و
تبدیل مطمئن هستید ممکن است خرابی در تبدیل باشد. ضمنا با آخرین نسخه تست کنید .
ممنون از توجه شما
پایه های قطعه را با تینر فوری خوب تمیز کردم . اتفاقا از اخرین نسخه که همان 742 است استفاده می کنم.ایا اگر تبدیل خراب باشد مشکلی در خواندن و پاک کردن نیز خواهد داشت یا فقط برای نوشتن البته در نوشتن نزدیک به یک ساعت طول می کشد ولی در verify خطای زیر را می دهد
Verify Error At Address 0 hex , Data is 0 Inserted Of 9.
لطفا راهنمایی فرمایید با تشکر

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
برای BRS64 آی سی AT24c64 را تست بگیرید و لطفا نتیجه را به ما اطلاع دهید.
برای سوکت 56 نیز در صورت قطع بودن پایه های آدرس ، خواندن انجام میشود ولی نوشتن نه.
تبدیل خود و آیسی و در صورت امکان پروگرامر را ارسال کنید.
با تشکر

yousef12

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-11-12
502
3,905
آذربایجان غربی
با عرض سلام -مشکل در پروگرام کردن آی سی های ناند در پروگرامر5000 با بعضی از فلشها 1ساعت وبرخی دیگر حدود 2 ساعت وقت میگیرد تا پروگرام به پایان برسد
مگر 5000 دارای سرعت بالا نیست . در ضمن فلشها 4گیگ بوده -در psp

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
با سلام
اگر در هنگام پروگرام آی سی ناند در روی صفحه ، نقطه ها و علامتهای ضربدر متوالی نمایش داده شود فلش مشکل دارد و یا پاک نشده است.
در این حالت سرعت پایین می آید.
در حالت سالم بودن قطعه توسط دکمه Config میتوانید سرعت پروگرام را افزایش دهید که در حالت پیش فرض 4 مگاهرتز است که میتوانید آنرا تا 8 مگاهرتز بالا ببرید یعنی حداکثر 8
میلیون بایت در ثانیه پروگرام میشود ولی برخی فلشهای ریمارک با این سرعت ، خطا در وریفای میدهند.
گزینه Program with Verify & retry نیز اگر تیکش برداشته شود سرعت 2 برابر دیگر افزایش مییابد ولی ضریب اطمینان کمی پایین مآید.
خود فلش هم مهم است بعضی فلشها بیشتر از 4 مگابایت در ثانیه دیتا قبول نمی کنند.
اگر ایمیج (فایلی که رید گرفته اید ) از دستگاه آکبند برداشته شود زمان پروگرام شما به کمتر از یک دقیقه کاهش میابد چون تنها بوت دستگاه کپی میشود و فایلهای موجود کپی نمیشوند.

ahmadzahedi5

کاربر
2012-04-14
4
25
با سلام خدمت مسئولین سایت ونماینده شرکت tnmچندروز قبل بخاطر فلش زدن با پروگرامر2000 دوتاای سی استارست 550 48پایهm29w160et برای اولین بار به مشکل جدیدی برخوردم اول قطعه رانمیشناخت دوم مرحله چک خال بودن خطامیداد ومیبایست کلی قطع وصل کنم تا برنامه منتقل شود ودوتاای سی خراب شد وفلش نشد مجبورشدم بدهم بدست صاحبشان روزبعد برنامه را ازسیستم پاک کردم وازسی دی دوباره نصب کردم و برای بروز رسانی برنامه 845راریختم وپروگرامر راچک کردم والان دیگرخطایی نمیدهد فکرکنم برنامه848مشکل دارد بااین حال اگر شما مشکلی در پایه 48پایه ویا جایی دیگر میدانید لطف کنید

mehdifull

مدیر بخش تعمیر پخش های ماشین و ستاپ باکس
مدیر تالار
2007-10-28
3,352
50,608
شوش شهر دانیال نبی (ع)
با سلام بنده دو عدد اي سي فلش دارم كه يكي شون اصلا نمياد بالا مالk9k9 full hd هستش mx25L6406e
و يكي ديگه ماله دستگاه sr-m1 new هستش به شماره en25f80 كه رو دستگاه سالمه اما پروگرامر نميشناسش
حالا خواستم بدونم مشكل از اي سي هاست يا ازپروگرامر چون تازه اپديتش كردم
نسخه نرم افزار پروگرامرم 8.46
tnm2000+

avazeghoo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2006-10-03
1,196
1,008
منم با MX29LV160 همین مشکل روداشتم که فکر کردم آی سی ها خرابن و چند تا رو شکوندم بعد فهمیدم ایراد از برنامه پروگرامره

بالا