آی پی امداد
abtahi

پشتيباني و رفع اشکال پروگرامر هاي شرکت طراحان نوين مدار TNM

sohil62

کاربران vip(افتخاری)
کاربر
2009-11-15
279
2,841
اصفهان
با سلام وخسته نباشید
این ای سی اتمل به شماره attiny26l پروگرامر2000 میخونه وسیو هم میکنه ولی وقتی روی یک ای سی خام میزنه وروی دستگاه قرار میده جواب نمیده این ایسی داخل ایفون های تصویری قرار داره البته فایل اموزشی مربوط به ای سی های avr را کامل دیدم و فکر کنم از شانس بد ما طبق فیلم اموزشی این قفل کردند ایا راه برای از بین بردن قفل وجود داره یا من یه جای کار رو درست انجام نمیدم
مرسی

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
با سلام
99 درصد میکروها در محصولات تجاری قفل هستند و خواندن از آنها ممکن نیست.
بعد از خواندن بسته به نوع میکرو اعداد 0 یا ff یا اعداد متوالی 0 1 2 3 .. از میکرو قفل شده
خوانده میشود . روش نرم افزاری برای باز کردن قفل میکروهای امروزی وجود ندارد.
با تشکر

reza388

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2006-10-09
297
659
با سلام
آیا مدل 2000+ ای سی ناند HY27US08121B را ساپورت می کند چون در لیست نبود.
با تشکر

sync

کاربر
2007-12-02
177
518
بانه
با سلام
من هر کاری می کنم نمیشه از K9GAG08U0M با (کفی ناند وتمیز کردن اسی وزیفو -اداپتور ) کپی بگیرم ایسم سالمه

پرگرامم 2000
آیا نرم افزارش فرق میکنه ؟لطفا راهنمای کنید

ww9

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2008-06-17
49
159
با سلام
من هر کاری می کنم نمیشه از K9GAG08U0M با (کفی ناند وتمیز کردن اسی وزیفو -اداپتور ) کپی بگیرم ایسم سالمه

پرگرامم 2000
آیا نرم افزارش فرق میکنه ؟لطفا راهنمای کنید

باسلام دوست عزیز ایسی را درست روی ادابتور قرار ندادی انرا باید درست قرار بدی

alih6

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2006-10-04
16
14
باسلام خدمت شما دوستان واستادان گرامی خدمت شما عرض کنم مدت چند سال میشه که یه پروگرامر 2000 خریداری کردم وتا حالا مشکل خاصی باهاش نداشتم حالا چند وقتی میشه سیستمم رو عوض کردم و یه سیستم جدید خریدم روش ویندوز ویستا نصب کردم حالا هر کاری میکنم نصب نمیشه تمام پستها وسایتهایی رو که مربوط به این موضوع بود رو گشتم ولی فایده ایی نداره حالا به نظر شما من باید ویندوز رو عوض کنم یا روی ویستا هم میشه جالب اینجاست که روی سیستم قبلیم که دادمش به یکی از آشنا ها م قشنگ جواب میده ولی با این سیستم نه شده معضلی برام لطفا اگه ممکنه به صورت جامع توضیح دهید

TAMIN

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2009-07-07
301
2,928
باسلام خدمت شما دوستان واستادان گرامی خدمت شما عرض کنم مدت چند سال میشه که یه پروگرامر 2000 خریداری کردم وتا حالا مشکل خاصی باهاش نداشتم حالا چند وقتی میشه سیستمم رو عوض کردم و یه سیستم جدید خریدم روش ویندوز ویستا نصب کردم حالا هر کاری میکنم نصب نمیشه تمام پستها وسایتهایی رو که مربوط به این موضوع بود رو گشتم ولی فایده ایی نداره حالا به نظر شما من باید ویندوز رو عوض کنم یا روی ویستا هم میشه جالب اینجاست که روی سیستم قبلیم که دادمش به یکی از آشنا ها م قشنگ جواب میده ولی با این سیستم نه شده معضلی برام لطفا اگه ممکنه به صورت جامع توضیح دهید

ورژن اول را که به همراه دستگاه است نصب کنید در حالی که پروگرامر متصل نباشد . بعد از نصب کابل را وصل کنید تا پروگرامر شناسایی شود
ممکن است نیاز شود مسیر درایور را دستی تنظیم کنید . بعد از نصب کامل از آخرین ورژن نرم افزار استفاده کنید . بدون مشکل در ویستا و 7 کار میکند

tofighsob

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-05-15
934
520
ایران
www.kadooskala.ir
سلام
من میخوام یک پروگرامر بخرم نمیدونم چی بخرم 2000 یا 5000 و غیره
میخوام باهاش کامپیوتر و لپ تاپ و پخش ماشین و صوتی .تصویری و رسیور رو فلش کنم