آی پی امداد
abtahi

پشتيباني و رفع اشکال پروگرامر هاي شرکت طراحان نوين مدار TNM

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,034
Azerbayjan Maragheh
دوست عزیز این بخش پشتیبانی و رفع اشکالات پروگرامر های TNM هست .
مطمئن باشید اگر این فایل را دوستان داشتند برای شما اپلود میکردند

میدونم دوست عزیز همه دوستان که جواب میدن و راهنمایی می کنن همش از روی لطفته
ولی بی توجهی هم در این سایت بخصوص بخش مادربرد خیلی زیاده
بعضی از دوستان من نگاه می کنم می بینم خیلی وقت هست که سوال ساده ای رو پرسیده ان و همینجور بی حواب مونده
من میگم چرا سایت به این خوبی باید اینقدر ساکت و بدون فعالیت بمونه و یا در مورد همین سوال من
من فقط سایت یا جایی رو سوال کرده بودم که بتونم فایل مورد نظرمو دانلود کنم ولی جوابی نشیندم
در حالیکه سوال زیاد مشکلی نبود میتونستن بگن از خود سایت msi میتونی دانلود کنی
من از خود سایت سازنده مادربرد سوال کردم در عرض چند دقیقه فایلو برام فرستادند واقعا کارشون و رفتارشون برام قابل تحسین بود
چون تازه شروع کارم با tnm بود زیاد آشنایی با اینکه از کجا فایل تهیه کنم نداشتم
و این زحمتو حداقل خود شرکت باید متقبل بشود و حتی بنظر من باید مجموعه ای از فایلهای موجود را داشته باشد و هزینه زحمتشو هم دریافت کند
بهمانصورت که در مورد نصب و آموزش خود دستگاه واقعا بشکل جالبی راهنمایی کرده و آموزش داده اند و من بدون کمک کسی کارمو شروع کردم
موفق و موید باشید

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
با سلام
جناب سایه
انواع دستگاه هایی که دارای آی سی قابل برنامه ریزی و دارای فایل یا دامپ هستند شامل انواع کامپیوتر ولپتاپ و LCD و پرینتر تا
انواع لوازم صوتی و تصویری و بردهای صنعتی و قطعات الکترونیک خودرو و انواع وسایل خانگی و ... می باشند که هریک ده ها سازنده و
هریک از سازنده ها دهها مدل دارند و مجموع این فایلها بدون اغراق به صدها هزار میرسند.
فکر نمی کنید که عملی نیست که سازنده پروگرامر ، این فایلها را تامین کند و یا راجع به آنها اطلاعات داشته باشد؟

در مورد EN25D80 اگر شناسایی خودکار انرا پیدا کرده است در اکثر موارد فلشهای سریال مشابه اند و فرقی نمیکنند.
در لیست ما EN25X80 نیست W25X80 , EN25F80,EN25Q80,En25B80,EN25T80 در لیست هستند
لطف فرموده مشخص کنید با کدامیک شناسای شده تا در نسخه بعدی به نام خودش اضافه شود.

با تشکر

آخرین ویرایش:

Service Manual

D e b u g g e R
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-06-19
13,867
177,818
iRanTK.iR
با سلام من یک پروگرامر tnm 2000 دارم اپدیت جدید هم انجام دادم ادابپور tsop56 v,رو گرفتم میخوام ایسی S29GL256P90TFCR2 رو رد کنم ولی تو لیست نیست

سلام

اين شماره را تست کنيد :

S29GL256P90TFI-O1

اگر جواب نداد طبق آموزش اين تاپيک فايل ريپورت را ارسال کنيد :

http://www.irantk.ir/irantk17411

TAMIN

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2009-07-07
301
2,928
سلام
آیسی M27W201 در لیست وجود نداشت و شناسایی خودکار هم نشد . آیسی M27W401 در لیست وجود دارد
آیا میتوان از این شماره برای خواندن اطلاعات و رایت روی آیسی استفاده کرد ؟(مربوط به برد سامسونگ 32 اینچ)

yousef12

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-11-12
502
3,905
آذربایجان غربی
سلام
آیسی M27W201 در لیست وجود نداشت و شناسایی خودکار هم نشد . آیسی M27W401 در لیست وجود دارد
آیا میتوان از این شماره برای خواندن اطلاعات و رایت روی آیسی استفاده کرد ؟(مربوط به برد سامسونگ 32 اینچ)
دوست من توپروگرامر من هردو شماره موجود هست با آپدیت ورژن8.14

TAMIN

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2009-07-07
301
2,928
دوست من توپروگرامر من هردو شماره موجود هست با آپدیت ورژن8.14

سلام دوست گرامی
در لیست آیسیهای نرم افزار بنده موجود نیست . همان ورژن 8.14
حتی در ورژن 8.16 که الان دانلود کردم این شماره وجود ندارد