- 2010-02-07
- 941
- 1,633
نوشته اصلی توسط sr313
سلام
پراگرامرم tnm5000 هست.
ای سی gigadevice gd25q64 بعد از اینکه erase رو میزنم . نرم افزار پیغام میده که پاک شده اما وقتی blank رو میزنم که مطمئن شوم اما با پیام اینکه ای سی خالی نیست مواجه میشم ، در صورت امکان یه راهنمایی کنید که مشکل از کجاست؟
سلام من با این مدل آیسی در tnm 2000+ خیلی مشکل داشتم اصلا هم حل نشد.فکر میکنم مدل های مختلف tnm با این مدل آیسی درست کار نمیکنن به علت اینکه با این آیسی زیاد کار داشتم مجبور شدم یه پروگرامر دیگه تهیه کنم. مشکل من این بود که از یه آیسی سالم بکاپ میگرفتم و وقتی اونو رایت میکردم رو یه آیسی دیگه اصلا کار نمیکرد و جالب اینجا بود که تو هیچ مرحله ای ارور نمیداد
برای یه پروژه، باید از آیسی pic16f873a استفاده میکردم. چون smd اونو داشتم، با هیتر آیسی رو روی فیبر تبدیل dip به smd نصب و پروگرام کردم. اما سیستم جواب نداد. چند بار مراحل پروگرام رو با دقت انجام دادم. مراحل پاک کردن، رایت و تطبیق با فایل هگز و اجرای فیوزبیت ها به درستی و بدون هیچ مشگلی انجام میشد؛ اما بازهم سیستم ران نمیشد. دست آخر به این نتیجه رسیدم که آیسی ایراد داره و به فکر خرید آیسی بودم. یه دفعه به سرم زد از اتصال درستِ پایه های آیسی روی بردِ تبدیل smd به dip مطمئن بشم. در کمال ناباوری دیدم دو سه تا از پایه ها، شبیه لحیم سرد شده بود و با فشار از روی برد جدا شد. دوباره کلیه پایه های آیسی smd رو روی فیبر مبدل لحیم کردم و پروگرام رو مجدد انجام دادم. به محض نصب آیسی، سیستم بدون هیچ مشکلی کار کرد.
این تجربه رو از این جهت عرض کردم که شاید اتصال پایه های آیسی با پروگرامر، یا پایه های زیف سوکت با پروگرامر درست نباشه و شبیه همون لحیم سردی که عرض کردم وجود داشته باشه. از این جهت بهتره یه چک تو این زمینه داشته باشید.
این تجربه رو از این جهت عرض کردم که شاید اتصال پایه های آیسی با پروگرامر، یا پایه های زیف سوکت با پروگرامر درست نباشه و شبیه همون لحیم سردی که عرض کردم وجود داشته باشه. از این جهت بهتره یه چک تو این زمینه داشته باشید.