آی پی امداد
abtahi

پشتيباني و رفع اشکال پروگرامر هاي شرکت طراحان نوين مدار TNM

amiza87a

کاربر
2009-09-22
8
4
سلام ممنون از راهنماییتون . امکان داره روش استفاده از طریق ای اس پی رو برای میکروهای پیک بفرمایید(تی ان ام 5000+)
بازم تشکر میکنم از وقتی که میذارید سپاس

آخرین ویرایش:

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
سلام
شماره قطعه با پسوند ISP را ازلیست انتخاب کنید. مطابق راهنمایی بنمایش درآمده از روی برگه اطلاعاتی آی سی کابل برنامه ریزی را متصل کنید و سپس تغذیه برد
که آی سی روی آن نصب است را وصل کنید
سلام ممنون از راهنماییتون . امکان داره روش استفاده از طریق ای اس پی رو برای میکروهای پیک بفرمایید(تی ان ام 5000+)
بازم تشکر میکنم از وقتی که میذارید سپاس

amiza87a

کاربر
2009-09-22
8
4
سلام علیکم ببخشید در مورد روش آی اس پی مرجعی برای مطالعه موجود هستتا به ریزو بم این روش کامل اشنا بشوم ممنونم از لطفتون

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757

amiza87a

کاربر
2009-09-22
8
4
سلام
متا سفانه هنگام بلند کردن پایه میکرو پین RB7 مربوط به میکرو pic16f886شکسته شد راهی به غیر برون انداختن دارم؟

برای استفاده از روش ای اس پی فقط از کابل همراه دستگاه باید استفاده کرد یا مداری که همراه دستگاه هست هم باید به کارگیری بشه؟(مدار 6 خروجی دارهGND & PO4 & &PO% TX & RX)

برای اتصال بین کابل و میکرو باید از رشته سیمهای نازک همراه دستگاه استفاده بشه؟
ببخشید قالب سایت عربی شده و دنیا تیره و ار چطوری درستش کنم ممنونم

۲۰۱۶۰۵۱۸_۰۸۵۳۵۹.jpg

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: abady

amiza87a

کاربر
2009-09-22
8
4
سلام علیکم در تصویر زیر پورتها مربوط ۲۰۱۶۰۵۱۹_۰۰۴۶۴۲-1.jpg۲۰۱۶۰۵۱۹_۰۰۴۶۴۲-1.jpgبه میکرو میباشدو برای پروگرام کردن قابل استفاده است ممنونم

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
پاسخ : رد: پشتيباني و رفع اشکال پروگرامر هاي شرکت طراحان نوين مدار TNM

سلام
بدنه آی سی را با تیغ کمی بتراشید شاید بتوانید به باقیمانده پین لحیم کنید
فقط کابل 10 رشته سفید لازم است
از منوی راهنما/ دفترچه راهنما/ راهنمای کابل سریال پایه ها را ببینید

سلام
متا سفانه هنگام بلند کردن پایه میکرو پین RB7 مربوط به میکرو pic16f886شکسته شد راهی به غیر برون انداختن دارم؟

برای استفاده از روش ای اس پی فقط از کابل همراه دستگاه باید استفاده کرد یا مداری که همراه دستگاه هست هم باید به کارگیری بشه؟(مدار 6 خروجی دارهGND & PO4 & &PO% TX & RX)

برای اتصال بین کابل و میکرو باید از رشته سیمهای نازک همراه دستگاه استفاده بشه؟
ببخشید قالب سایت عربی شده و دنیا تیره و ار چطوری درستش کنم ممنونم

مشاهده فایل‌پیوست 134260

davodx2

کاربر
2012-08-18
224
712
با سلام.من در رابطه با تعمیر یک پخش jvcبه مشکلی برخوردم این پخش کاملا خاموش بود ایسی فلش به شماره 25q16 با پروگرام tnm شناخته نشد ایسی. مذکور سوخته بود.از نمونه سالم این پخش فایلذفلش را کپی گرفتم و بر روی ایسی 25t16 کپی کردم. ولی روی پخش جواب نداد. ایسی پخش سالم را روی پخش خراب نصب میکنم بدون مشکل کار میکند.حالا مشکل از شماره ایسی است یاسین ایسی راهکار خاصی دارد.ناگفته نماند که روی چند ایسی 2مگ و4مگ. تست کردم نشد

• Like

NICHICON

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
VIP PLUS
vip
vip افتخاری
کاربر
2012-03-01
1,502
12,117
به نام خدا
امکان اضافه کردن وجود داد
gms97c52 siemens

• Like

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
سلام
با P87C52 مشابه است ولی ای سی یکبار قابل پروگرام است و باید آنرا خوانده روی نمونه
UV از شرکت فیلیپس یا اینتل بریزید.

به نام خدا
امکان اضافه کردن وجود داد
gms97c52 siemens

بالا