روددرود
نمیخوای پاسخ منو بخونی ؟
چند بار تاکید کردم در تاپیک قبلی ادامه بده ولی گویا به خودم میگم و برای چندمین بار همینجا ادامه دادی.
در دو تاپیک چند بار تاکید کردم شماره T3 , T10 و T9 و T7 و T6,و T5 رو گزارش کن که چیه ؟
متاسفانه دیگه کار من نیست .
سپاس
روددرود
نمیخوای پاسخ منو بخونی ؟
چند بار تاکید کردم در تاپیک قبلی ادامه بده ولی گویا به خودم میگم و برای چندمین بار همینجا ادامه دادی.
در دو تاپیک چند بار تاکید کردم شماره T3 , T10 و T9 و T7 و T6,و T5 رو گزارش کن که چیه ؟
متاسفانه دیگه کار من نیست .
سپاس
درود
اتفاقا پست شما رو دیدم و پاسخ هم دادم که از الگویتم عیب یابی که تقدیم شده استفاده کنید و براحتی مشکل را پیدا کنید.
اینجا در پست ۴ همون تاپیکی که مشکل خود را مطرح فرمودید.
https://www.irantk.ir/threads/85277...1-702-بخش-هیتر?p=492438&viewfull=1#post492438
ممکنه بفرمایید چرا از روش عیب یابی استفاده نمیکنید ؟
مطمئنید ترایاک ها و خازن ها سوخته بود یا شانسی عوض کردید ؟
هیچ اطلاعاتی هم گزارش نکردید که چه بخشی از کار افتاد و چرا این قطعات رو عوض کردید و چه ولتاژهایی دارید ؟
لطفا پست ۴ تاپیک فوق الذکر را مطالعه فرمایید .
من باید همون مطالبو برات بخونم که شما تست کنید و نتیجه را اعلام کنید تا عیب مشخص بشه .
سپاس
درود استاد عزیزم
با توجه به ویژگی آپ آمپ ها در منابع تغذیه فرضا تغذیه متغیری با خروجی 0~15 به این معنی هست که دو سیم تغذیه آپ امپ به صفر ولت و ۱۵ ولت متصل هست که خروجی آپ امپ شده ۱۵ ولت
بنده منبع تغذیه متغیر صفر تا پانزده ولت متغیری با آپ آمپ lm723 دارم که ترانسی با خروجی ۱۵ ولت ۲ آمپر داره
ترانسی قویتر تهیه کردم با خروجی ۲۰ ولت و جایگزین ترانس قبلی همچنین بانک خازنی تقویت کردم بطوریکه قبلا یه خازن ۲۲۰۰ میکرو ۳۵ ولتی داشت و یه خازن دیگه با همین مقادیر اضافه کردم دستگاه روشن و تست کردم همون خروجی صفر تا ۱۵ ولت داره
حالا اگر بخوام خروجی افزایش بدم مثلا تا ۲۰ ولت باید تغذیه آپ امپ رو صفر و ۲۰ در نظر بگیرم که خروجی ۲۰ ولت رو بده
استاد هدفم تحقیق هست و نمیخوام پاسخ را حضرتعالی بفرمایید
اگر تا اینجا درسته میتونید با بله و خیر جواب بدید چون خودم میخوام این موضوع رو درک کنم ممنون میشم همراهی کنید
خیلی خیلی سپاسگزارم
درود
بدون ارزیابی نقشه قابل تشخیص نیست که چه تغییراتی لازمه.
سپاس