درود بر مهندس
گفته شما کاملا درست است من هم نگفتم که انرزی را افزایش میدهد گفتم به خاطر وزن زیاد انرزی را که به ان وارد شده دوباره به محور انتقال میدهد اگر به فیلم هم دقت شود در لحظه راه اندازی زمانی که متور را به برق وصل میکند با کمک دست چرخ را حرکت میدهد این نشان میدهد که انرزی زیادی را برای راه انداختن خود تلف میکند . و زمانی که شتاب متور به حد اکثر رسید ان موقع دو شاخه را از پریز جدا میکند
درسته که کار این وزنه در موتور وکاستهای قدیمی برای جلوگیری از تنشهای لحظه ای است ولی در اینجا برای انرژی که درون خود ذخیره میکند استفاده شده است
سلام
من هم چنین جسارتی نکردم که شما فرمودید بلکه اثر آنرا تشریح کردم
درواقع چرخ لنگ دقیقا شبیه خازن عمل میکنه
خارت تغییرات ناگهانی ولتاژ تغذیه را ملایم و لخت میکنه و چرخ لنگ تغییر ناگهانی تعداد دور را
و دقیقا همینطوره که فرمودید یعنی مانند خازن انرژی را ذخیره میکنه
من در نوجوانی اولین آزمایش را بشرح زیر انجام دادم که هیچوقت یادم نمیره که با افکار کودکانه تصور میکردم بزودی فتح الفتوح میکنم
بطوریکه وقتی دیدم با مک زدن شلنگی که یکطرفش درون آب است آب تا انتهای منبع بدون انرژی از شلنگ خارج میشه
لذا خواستم توربین کوچکی در مسیر جریان آب نصب کنم و سر شلنگ را در دریا یا سفره های آب زیر زمینی و با یک مک زدن تا ابد برق تولید کنم
ولی با خودم گفتم با بنکه آب کوچکی آزمایش کنم که آبروریزی نشه
لذا سر شلنگ را در بنکه قرار دادم و با مک زدن آب از شلنگ جاری شد و خواستم آب جاری را در بنکه برگردانم که از خواب پریدم زیرا باید بنکه بالاتر از انتهای شلنگ میبود تا آب جاری بشه و نمیشد آب به بنکه برگرده
زیرا سنگینی آبی که در شلنگ و پایینتر از بنکه است موجب مکش میشه
لذا کنار بنکه نشستم و دستم را زیر چانه گذاشتم و به بنکه خیره شدم و به فتح الفتوح خود خندیدم
ولی از رو نرفتم و آنقدر از این آزمایشات انجام دادم که اصل بقای انرژی را در کتاب علوم خواندم و به تمام آزمایشاتم خندیدم و حسابی از خواب پریدم
در این وادی طرح های خنده دار و حقه های کلاهبردار زیاده
حتی در رستوران یکی از کشورهای غربی ( که نامش در خاطرم نمونده ) چرخ دواری درست کرده بودند که با گلوله های گردی که درونش بود بصورت دائمی میچرخید و عاقبت پس از چند سال که مکان دیدنی شده بود و صاحبش کلاهبرداری خوبی کرده بود بالاخره گندش دراومد که انرژي گرداننده آنرا مخفی کرده بود.
بدلایل علمی دروغ بودن این داستان ها به اندازه داستان مسافرت انسان به مرکز خورشید خنده دار و مضحکه
سپاس