سلام
حالا که خواستن توانسته شماصد لیتر اب را یک جا بخور یا وزنت را به بیست تن برسون.بدون وسیله با سرعت دویست کیلومتر بدو .جواب همه اش نمیشه است چرا؟ چون فیزیک بدنت اجازه چنین کاری نمیده .
هر کاری قواعد و قوانین خودشو داره خواستن توانستن است در مواقعی استفاده میشه که کاری با تلاش بسیار شدنی باشه نه اینکه از اساس نشدنی باشه
توضیحاتش را از زبان خودش شنیدم : میگه این جعبه هیدرولیک 70 درصد تلفات داره و سی درصد خروجی میده و ژنراتور هم یک سوم توانش را به موتورمیده .یعنی این جعبه هیدرولیک که هفتاد درصد تلفات داره کار ورودی را سه برابر می کنه؟! در عمل نه تنها سه برابر نمی کنه بلکه خروجی را یک سوم می کنه
اقای حسین غنمی سال 95 ادعای ساخت چنین وسیله ای را کرده که تا حالا هم به بازار نداده نهایتا جوابش اینه که میخوام کپی نشه .برق ورودی کارخونه خودش را قطع کنه و همینا بزاره اونجا تا دیگه پول برق نده یکیش را هم بزاره روی ماشینش که پول بنزین نده
----------------------------
سال اخردبیرستان دبیرمون اومد یک فرمول ساده روی تخته نوشت و گفت اثباتش کنید .
برای هر عددn>2 معادله X[SUP]n[/SUP]+Y[SUP]n[/SUP]=Z[SUP]n[/SUP] فاقد جواب صحیح است.
اتفاقا چند روز قبلش راجع به قضیه فرما خونده بودم اجازه گرفتم و گفتم:. این فرمول بعد از چهارصد سال به تازگی حل شده اونهم در صد صفحه که نیاز به بررسی درست بودن راه حل داره .با روش های دبیرستانی نمیشه
----------------------------------
حالا اینجا می بینیم که دوستان قضیه به ظاهر ساده انرژی ولی در اصل بسیار پیچیده را می خواهند با روش هایی نهایتا در حد دبیرستان حل کنند . نمیگم نمیشه ولی اینقدر ها هم ساده نیست
با سلام و احترام خدمت همه عزیزان
والا طبق فرمایشات مدیران عزیز سایت،هدف از ایجاد سایت همفکریه و نع تحمیل کردن حرف خودمون ب دیگران.
درباره جواب حرفتون که گفتید وزنتو ببر بالا و یا با سرعت ۲۰۰ کیلومتر حرکت کن باید بگم که کجای حرف من گویایی این بود؟ما داریم درباره تولید انرژی صحبت میکنیم اونم نع از هیچ....همه میدونند که تولید انرژی از هیچ امکان پذیر نیست و انرژی فقط میتونه تبدیل بشه و بازده صد در صدی هم نداره و در تبدیل انرژی تلفات داریم.اینجا هم انرژی اینرسی داره تبدیل به الکتریسیته میشه.
تا قبل از برادران راین،پرواز برای انسان امری محال و نشدنی بود ولی امروزه امری عادیست و اینکه اگر موضوعی از تفکرات فعلی ما خارج هست دلیل بر غیر ممکن بودن اون امر نیست و چ بسا در اینده شاهد ان باشیم.
من حتی برای جابجایی فرد با سرعت ۲۰۰ کیلومترکه شما فرمودید محاله عدله ای دارم که در این بحث نمیگنجه و شامل بحثهای تخصصی و دینی و مذهبی میباشه که اینجا نمیشه مطرح کرد چون باز به چالش کشیده میشه موضوع ولی لینکی رو پایین میزارم که توصیه میکنم حتما بخونید از معجزات امام جواد علیه السلام است
و موضوع معجزه امام بنده رو مجاب میکنه که تله پورت امکان پذیره ولی در حال حاضر از دیدگاه همگان غیره ممکن.
توی بحث خواستن توانستن است میشه بحث زیاد کرد حتی راجع به قمربازها....اونا که واقعا خواستن توی کارشون بهترینن و همیشه برنده
سپاه هم موشکی داره به اسم حوت که در زیر اب با سرعت ۱۰۰ متر بر ثانیه حرکت میکنه و این هم از محالاته چون مقاومت اب نمیزاره که به اون سرعت برسه و گویا این موشک توی اب حالتی رو ایجاد میکنه (مثلا حباب تولید میکنه) که انگار در هوا حرکت میکنه ولی خو قطعا مهندسی پیچیده ای پشت اون هست که کشورهای دیگه حتی امریکا اون تکنولوژی رو نداره و فقط توی انحصار ایران و روسیه است
اما در خصوص اقای غنمی که گفتین چرا برقشو خودش مصرف نمیکنه باید بگم که اتفاقا داره مصرف میکنه و چیزی که من از حرفاتون برداشت کردم اینه که همه دارن دروغ میگن حتی صدا و سیما که پخش سراسری داشته.
خواهشی که دارم فقط اینه که مغرضانه ب موضوع نگاه نکنید چون ب قول معروف تن ادمی شریف است ب جان ادمیت ن همین لباس زیباست نشان ادمیت،چون من و امثال من ی کاربر عضو و معمولی هستیم دلیل بر این نمیشه که اطلاعات کافی نداشته باشیم.
زکات علم یاد دادنه....و من خودم کوچیکه همتون هم هستم و خیلی هم از انتقاد استقبال میکنم ولی بدون غرض ورزی