سلام و ارادت
والا من هیچ وقت خودمو از عالمتر از بقیه نمیدونم و اتفاقا برعکسش..همیشه جویای علم بوده و هستم. ولی با حرفتون کاملا موافقم و توی کشور ما متاسفانه اکثرا خودشون رو عالمتر از بقیه میدونن.
ولی چون خودم مدتی شدیدا پیگیر این موضوع بودم خواستم کمکی کرده باشم.
ولی در جواب اون حرفی که فرمودید خلق چنین دستگاهی محاله باید بگم که من هیچ موقع بدون سند و مدرک حرف نمیزنم و اقای حسین غنمی یکی از مخترعین بزرگ کشورمون هستند و این رو ای کاش قبل از اینکه چنین حرفی رو بزنید...اسمشون رو ی سرچ میکردید
اینم کلیپی که گواه ساخت این مولد رایگان برق میباشد
در ضمن این بزرگوار من نیستم...
و اگه همه همینطور فکر میکردند که خواستن توانستن نیست،امروزه شاهده این تکنولوژی نبودیم.مثال: اگه بیست یا سی سال قبل به ما از امکانات موبایلهای امروزی میگفتند قطعا خیلی از ما این رو قبول نمیکردیم و میگفتیم محاله...چون تا قبل اون هر وسیله ای که دیده بودیم با سیم بوده.
درود
از نحوه گزارش شما چنین استنباط میشه که در مقام قضاوت و داوری امور فنی علمی تشخیص دادید که شخصی به دانش لازم که از امور محال است دست یافته .
و چون شما قادر به تشخیص صحت ادعای وی بودید لذا باید دانش بالاتر از وی داشته باشید تا قادر به تشخیص و ارزیابی ادعای وی باشید.
اما با معرفی کلیپ مشخص شد که بر اساس ادعای کذب صدا و سیما و شخص مدعی اظهار نظر کردید.
اما ادعای مخترع مورد نظر دروغ بزرگی است که جهت اطمینان شما مجددا شرطی که در خلال تاپیک مطرح کردم تکرار میکنم.
که اگر شما بتوانید اختراع وی را برای آزمایش آماده کنید که مطابق ادعای دانشمندان کلیپ ، ژنراتوری پس از راه اندازی اولیه ، خودبخود برق تولید کنه و بخش از انرژی را برای چرخاندن خودش صرف کنه و الباقی انرژی قابل استفاده باشه دراینصورت اگر با چشمم ببینم ، علاوه بر هزینه هایی که برای آماده کردن اختراع صرف کردید و مکلف به جبران آن هستم ضمنا مبلغ یکصد میلیون تومان هم بشما هدیه میکنم.
حالا ببینم کی آماده میکنید و همینجا منتظر پیام شما هستم .
اما اگر نتوانستید و متوجه شدید دروغ بوده آیا حاضرید فقط یک میلیون تومان به یک فقیر بدهید ؟
متاسفانه اداره ثبت اختراعات ایران در قبال دریافت پول ، یک برگه بی ارزش بنام گواهینامه اختراع به مدعیان اختراع میده و در پشت برگه های قدیمی تاکید کرده که این برگه دلیل صحت ادعای مدعی نیست و این برگه ثابت نمیکنه که مدعی واقعا مخترع است .
و البته این حقیقت در برگه های جدید حذف شده ، اما میتوانید این حقیقت را در ماده ۳۶ ثبت علائم تجاری و اختراعات ببینید.
منم نمیدونستم و تا دلت بخواد از این برگه ها گرفتم غافل از آنکه لازم نیست اساسا اختراع واقعی خلق کرده باشید بلکه فقط کافیه کلمه هوشمند به هر وسیله و ابزاری اضافه کنید و مثلا برای لیوان بگویید لیوان هوشمند یا دیوار هوشمند یا قاشق هوشمند اختراع کردید .
سپس به اداره اختراعات مراجعه کنید و مبالغ ثبت آنرا پرداخت کنید و مخترع لیوان هوشمند شوید ، به همین سادگی .
من از لحظه ای که این واقعیت را فهمیدم هرگز برای ثبت بقیه آثارم اقدام نکردم و از اقدامات گذشته شدیدا پشیمان هستم که اطلاعات فنی مخلوقاتم را در اختیار چنین اداره ای گذاشتم .
به همین دلایل به هر کسی که دارای این برگه ها هست و مدعی کاذب باشد چنانچه بگویید نمونه اختراع و یا عملکرد اختراع خود را نشان بده بشما خواهد گفت نه نمیتونم چنین کاری کنم چون لو میره و نمونه ای که ساختم دست دانشمندان است و دارن بررسی میکنن و هیچوقت بررسی آنها تموم نمیشه که بشما نشان بدهم .
بنابرین به استناد همین برگه قبول کن اختراع کردم .
جالب اینکه در جریان ادعای کذب شخصی که علیه من شایعه کرده بود که اختراعات وی را دزدیده و بنام خودم ثبت کردم و ناگزیر به شکایت شدم ، حتی قاضی دادگاه نمیدانست این برگه ها بی ارزش است .
زیرا به وی گفتم چرا حتی یک اختراع بنام خودش ثبت نکرده و لذا وی که بهره هوشی ضعیف تر از افراد عادی داره ، خودش ثابت کرد این برگه ها بی ارزش است بطوریکه مثل برق و باد ، پس از چند روز چندین اختراع ثبت کرد که از بن و اساس دروغ و مغایر با علم است مثلا یکی از اختراعاتی که ثبت کرد ترمز هوشمند است که وقتی ترمز کنید چرخ های اتومبیل معکوس میچرخه و زودتر متوقف میشه درحالیکه چنین ادعا و اختراعی فقط برای خنداندن افراد کارآیی داره و در کارتن های برنامه کودک دیده شده و چنین ترمزی برای تصادف کردن مفیده و اتومبیل خیلی دیرتر متوقف میشه و قابل کنترل نمیشه و گویی روی یخ و برف ترمز کرده اید.
و اساسا ترمز abs ثابت کرد حتی توقف ناگهانی چرخ ها که عامل سر خوردن چرخ ها روی جاده میشه بسیار مضر است و توقف با تاخیر بیشتری حاصل میشه و اتومبیل غیرقابل کنترل و آماده تصادف میشه.
جالب تر اینکه وی قادر به تعویض لنت ترمز ماشین خودش هم نیست و وقتی قاضی را از حقایق و مواد قانونی مربوطه مطلع کردم برای وی فرصتی مقرر کرد تا یک نمونه از اختراعاتی که ثبت کرده برای ارزیابی کارشناسان ارائه کنه .
ولی فرصت وی تمام شد و هنور همه اختراعاتش در امریکا و اروپا نزد دانشمندان بودند و لذا فرصت جدیدی منظور شد که یک نمونه دیگه بسازه و ارائه کنه و نهایتا محکوم شد ولی حاضر به اجرای محکومیت و مجازات وی نشدم و از مجازات وی چشم پوشی کردم.
تصویر پشت برگه اختراع که صراحتا اعلام کرده این برگه ارزش نداره قبلا در یکی از تاپیک ها ارسال کردم و مجددا به پیوست ارسال میکنم.
سپاس
دقیقا تصویر ماده ۳۶ را ملاحظه فرمایید که پشت برگه اختراع نوشته .