- 2012-03-18
- 10,107
- 80,114
سلام
نظر دوستان قابل احترامه . ولی فکر کنم از انسان خلاق و مبتکر هر نا ممکنی ممکن میشه .
درود
هرچند ادبیات و فرهنگ غنی ما قابل انکار نیست اما مثل ها و ضرب المثل های غلط و ناصحیح فراوانی هم داریم از جمله مورد اشاره که « کار نشد نداره » و یا « هر ناممکنی ممکنه»
اگر واقعا اینطوره ، من میخوام همگی خدا باشیم
یا میخوام انسان به مرکز خورشید بره و برگرده
پدیده های محال و ناممکن با ضرب المثل تبدیل به پدیده ممکن نمیشه و هیچ زمانی عملی نمیشه.
تصور میکردم در اوایل طرح تاپیک دلیل محکم و غیرقابل انکاری مطرح کردم و دیگه این موضوع موجب گمراهی دوستانی که مطالعه فرمودند ، نمیشه .
لذا با توجه به اینکه کلاهبرداری های بزرگی در این خصوص شده مجددا دلایل ساده و محکم مربوطه را با مثالی بشرح زیر مطرح میکنم.
اولا همگی واقفیم که دسترسی به بازدهی ۱۰۰℅ بویژه در کره زمین بسیار محاله و قابل تشکیک و تردید نیست .
ثانیا برای اینکه سیستم مورد نظر ، فقط انرژی مجانی ناچیز ۱ وات تولید کنه ، باید ژنراتور ۳ انرژی زیر را تولید کنه .
۱- انرژی مورد نیاز موتور (مثلا ۲ کیلو وات) برای چرخاندن ژنراتور
۲- انرژی ناچیز لامپ خواب ۱ وات مورد نیاز ما .
۳- تلفات تبدیل انرژی الکتریکی به مکانیکی و مکانیکی به الکتریکی و درواقع تلفات موتور و ژنراتور ، ناشی از اصطکاک و تلفات مقاومت سیم ها و فوکو و ... مثلا مقدار ناچیز ۵۰ وات .
یعنی اگر ژنراتور بتونه مجموع ۳ انرژی فوق را تولید کنه دراینصورت ۱ وات انرژی مجانی بدست آوردیم .
حالا ببینیم میتونه یا نه ؟
بطوریکه ، حتی جهت ساده شدن استدلال ، مهمترین مشکل یعنی کلیه تلفات انرژی را هم حذف میکنیم و فرض میکنیم بازدهی 100℅ داریم و کوچکترین تلفاتی نداریم .
و به این ترتیب ژنراتور لااقل باید مجموع انرژی های بند ۱ و ۲ یعنی ۲۰۰۱ وات تولید کنه تا بتونیم ۱ وات رایگان استفاده کنیم .
بنابرین با فرض محال که تلفاتی نداشته باشیم.
باید موتور با انرژی ۲۰۰۱ وات ژنراتور را بچرخونه تا ژنراتور هم بتونه ۲۰۰۱ وات تولید کنه .
اما موتور فقط با ۲۰۰۰ وات که دریافت میکنه داره کار میکنه و حتی با فرض چشم پوشی از تلفات ، چطور ۲۰۰۰ وات مصرف کنه و انرژی مکانیکی با قدرت ۲۰۰۱ وات تولید کنه و به ژنراتور منتقل کنه ؟
اگه بگیم از موتور ۲۰۰۱ واتی استفاده میکنیم دراینصورت ۲۰۰۱ وات که سهله ، حتی اگه از موتور ۱مگا واتی هم استفاده کنیم باید موتور ، بتونه ژنراتور را با قدرت ۱۰۰۰۰۰۱ وات بچرخونه تا ۱ مگا وات به خود موتور برگرده و ۱ وات باقیمانده را مجانا مصرف کنیم ، اما موتور فقط ۱۰۰۰۰۰۰ وات انرژی به ژنراتور میده نه ۱۰۰۰۰۰۱ وات چرا ؟
چون ۱۰۰۰۰۰۰ وات از تولیدات ژنراتور را به مصرف موتور اختصاص دادیم و اگه ۱۰۰۰۰۰۱ وات به موتور اختصاص دهیم دراینصورت ژنراتور باید ۱۰۰۰۰۰۲ وات تولید کنه تا ۱ وات مجانی داشته باشیم
اما ازآنجاکه موتور با قدرت ۱۰۰۰۰۰۱ وات ژنراتور را میچرخونه لذا ژنراتور خودشو بکشه همون ۱۰۰۰۰۰۱ وات تولید میکنه که صرف موتور میشه و دیگه انرژی نداره که ۱ وات هم به ما بده ( آنهم با چشم پوشی از تلفات)
یعنی اگه تلفات بسیار بدیهی بند ۳ را هم درنظر بگیریم درست و حسابی تر گندش درمیاد و محال تر میشه.
بنابرین تمام پروژه های تولیدِ خودبخودی برق مجانی حرف مفته ، بویژه اگر شما در این خصوص آزمایش و تجربه ای نداشتید ، اما من در اوایل فعالیت فنی که اطلاعات ناچیزی داشتم و معتقد به این شیوه ها بودم ، ظرف چند سال به وفور ، عملا آزمایش و تحقیق و تجربه شبانه روزی کردم و لذا ندید ، روی هر پروژه ای همینجا شرط میکنم هرچند اندوخته ای ندارم اما آنچه دارم چنانچه یکی از این ادعاها (که از هیچ و پوچ ، انرژی خودبخودی و مجانی بدست بیاد) ، صحت داشته باشه کلیه سرمایه های خودم را تا دینار آخر تقدیم میکنم .
البته استفاده از انرژی خورشید و یا انرژی موجود در مواد و اجسام مانند انرژی اتمی قابل اجرا و استفاده است و اگرچه ظاهرا مجانی است اما دراینصورت بخشی از انرژی موجود مورد استفاده قرار میگیره و ما از هیچ و پوچ انرژی تولید نکرده ایم که با هدف پروژه و سیستم مورد نظر تاپیک متفاوته .
بله با استفاده از انرژی های موجود خورشید و انرژی اتمی و امثالهم میتونیم انرژی الکتریکی بدست بیاریم .
سپاس
آخرین ویرایش: