با سلام
من دیروز کل بازار قطعه فروشان در تبریز و تمام مراکز تعمیر تلوزیونی که به نظر موجه و آگاه بودند رو گشتم کریستالهای 10 و 4.43 رو به راحتی پیدا کردم ولی هر چی بیشتر به دنبال IF های ***** تصویر و صدا گشتم کمتر چیزی دستگیرم شد . فروشگاههایی که قطعات مربوط به تعمیرات تلوزیون رو می فروختند اظهار بی اطلاعی می کردند و تعمیر گاهها هم با شنیدن شرح با تعجب نه می گفتند فقط یک تعمیرگاه با شنیدن شرح گفت که در صورت بروز چنینمشکلی در پیدا نکردن یک IF ایشان اقدام به دوباره سیم پیچی IF های موجود می کرده اند . موضوع وقتی عجیبتر شد که من با مراجعه با یک تعمیر گاه کنسولهای بازی و در خواست برد sega های قدیمی که حاوی cax 1145 باشد با بردی بدون ***** ها ذکر شده روبرو شدم که فقط دو سلف معمولی آن هم در خروجی وجود داشت. با توجه به مطالب ذکر شده آیا امکان دوباره سیم پیچی یک IF معمولی برای استفاده در این برد وجود دارد و مقدار تقریبی IF اصلی به هانری جقدر است. من چندین برد تلوزیون و VCD اوراق خریداری کردم و حتی آی سی پردازش تصویر با کریستال 10MHz و 4.43MHz را هم روی این برد ها پیدا کردم اما IF های ذکر شده را روی هیچکدام ندیدم در مورد سندر هم ارزانترین آنها که به قیمت نزدیک به 20000 تومان در تبریز به فروش می رسد هم فاقد این ***** ها است. آیا در مدل خاصی از تلویزیون باید به دنبال این قطعات بگردم. ور نکته اصلی در پایان من که در تبریز از یافتن این قطعات نا امید شده ام. آیا امکان پیدا کردن این قطعات در فروشگاه خاصی در تهران وجود دارد در صورت امکان معرفی بفرمایید.
با تشکر