چی شد ؟چشم
نتیجه رو اعلام میکنم.
چی شد ؟
دستت به ورودی ۲۲۰ نخوره باشه یه موقع
چشمخیر خرابی ایسی سویچ باعث اتصال به این شکل نمیشه
در ضمن یک لامپ برای تست استفاده کن . اگر با زدن کلید 1 قبل از سویچ اتصال دیدی سویچ نکنی پاور را .
همچنین از سلامت ترانزیستورهای سینک اولیه با بیرون آوردن و تست اطمینان حاصل کن .
اون دیود زینر نباید باشه . اون دیود 4148 هست فقط شبیه زنر هست .
دوستان تمام موارد گفته شده چک شد و رفع عیب گردید.
بعد از رفع عیب با یه لامپ ۱۰۰ وات سری بر روی ورودی تست شد پاور اتصالی نداشت تا لامپ روشن شود.
چندتا سوال:
در زمانی که لامپ سری با پاور بود ولتاژ سیم سبز مربوط به استار ولتاژ گیری شد ۵ ولت داشت. سیم استارت رو به زمین وصل کردم تا پاور روشن بشه ولتاژ سیم های ۱۲ ولت رو اندازه گیری کردم هیچ ولتاژ نداشت. لامپ رو باید بردادم و مستقیم به برق وصل کنم؟
با وجود لامپ اگه پاور سالم باشه روشن میشه؟
امکان داره با اینکه لامپ اتصالی رو نشون نداد دوباره یکی از ترانزیستورهای ورودی دود بشه؟
سلام برادرمسلام
تو ورودی اتصالی وجود ندارد ولی کماکان در خروجی مدار مشکل وجود دارد. استارت کردن اجباری تغدیه ( اتصال سیم سبز به سیم مشکی) بدون لامپ سری احتمال اینکه ترانزیستور قدرت مجددا بسوزد وجود دارد چون درصورت کارنکردن مدارات کنترل ، با استارت اجباری، اضافه جریان یا اضافه ولتاژ خروجی به قسمت اولیه تحمیل می شود. در صورتیکه خروجی پاور مشکلی نداشته باشد با وجود لامپ سری در مدار با استارت اجباری، ولتاژهای خروجی باید وجود داشته باشد البته در این حالت لامپ خاموشه ( در حالت بی باری) اگر از خروجی پاور جریان بکشیم مثلا یک مقاومت وات بالای اهم پایین به خروجی پاور وصل کنیم لامپ سری هم روشن می شود ( جریان خروجی بیشتر نور لامپ بیشتر)