عکس پنل لمسی رو هم دارید بزارید؟
K kakavand2222 کاربر 2023-08-08 2 1 تهران 2023-08-08 #31 H.kanbary گفت: کلیک کنید تا گسترش یابد... عکس پنل لمسی رو هم دارید بزارید؟
superstar VIP+ افتخاری کاربر +vip پلاس 2006-10-21 257 1,143 2023-11-24 #32 H.kanbary گفت: تشکر دوست من طبق بررسی که کردم ترانس چاپر در ورودیش دو سیم پیچ داره که دوتا به هم راه میداد و دوتا دیگه اتصال باز بود از داخل قعطی داره ظاهرا ای سی هم پایه 1و5678 هم بهم راه میدند پایه 1 طبق دیتاشیتvssو پایه ۵تا۸ هم swهستش کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام دوست عزیز ممنون از راهنمایی های ارزنده شما برای من دو ترانس جاپر سیم لاکی قطع بود و ای سی ulnهم سوخته بود با ترمیم چاپر و تعویضulnاوکی شد مرسی
H.kanbary گفت: تشکر دوست من طبق بررسی که کردم ترانس چاپر در ورودیش دو سیم پیچ داره که دوتا به هم راه میداد و دوتا دیگه اتصال باز بود از داخل قعطی داره ظاهرا ای سی هم پایه 1و5678 هم بهم راه میدند پایه 1 طبق دیتاشیتvssو پایه ۵تا۸ هم swهستش کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام دوست عزیز ممنون از راهنمایی های ارزنده شما برای من دو ترانس جاپر سیم لاکی قطع بود و ای سی ulnهم سوخته بود با ترمیم چاپر و تعویضulnاوکی شد مرسی