- 2013-05-05
- 433
- 1,683
با درود و سلام خدمت تمامی اساتید irantkو بخصوص استاد غزالسلام
ضمن تقدیر از آن استاد عزیز و ارجمندم جناب آقای فرهادی بابت موضوعات مطروحه بعرض میرسانم
تصویر و فیلمی که تقدیم کردم صرفا جهت نمایش تولید حرارت با تغییرات سریع میدان مغناطیسی بوده است که از این ویژگی جهت ساخت هویه قلمی با بازدهی بسیار بالاتر از هویه قلمی رایج استفاده کردم بطوریکه
1- همانگونه که اشاره فرمودید برخلاف هویه قلمی معمولی ، نوک این هویه بسرعت گرم شده و لازم نیست دائما متصل به برق باشد چنانکه حتی سریعتر از هویه هفت تیری آماده لحیمکاری میشه و بهمین دلیل معظل سوختن لحیم در نوک هویه و نیاز به تمیز کردن مداوم نوک هویه هم مرتفع میشه و مانند هویه هفت تیری لحیمکاری زنده ای را میسر میکنه
2- ازآنجاکه حرارت فقط در نوک هویه تولید میشود لذا بازدهی بسیار بالایی دارد و تلفات حرارت را بسیار ناچیز میسازد
3- همانطور که اشاره فرمودید نوک هویه کاملا ایزوله خواهد بود ، زیرا نیاز به تماس فیزیکی برای انتقال حرارت از منبع حرارتی به نوک هویه ندارد و خود نوک هویه حتی بدون کوچکترین تماسی با سیم پیچ ، منبع حرارتی خواهد شد ( لذا جهت استقرار نوک هویه با هیچ محدودیتی مواجه نیستیم و لذا استفاده از بهترین عایق حرارتی و بهترین عایق الکتریکی را مقدور میسازد
4 - کنترل حرارت هویه بمیزان دلخواه بسادگی با تغییر فرکانس میسر میگردد و نیاز به تمهیدات و مدار اضافی ندارد.
البته هویه موصوف بعنوان نمونه و بصورت دستی ساختم بگونه ایکه دسته چوبی و آجر نسوز زیر سیم پیچ را خودم خراطی کردم و قطعا شکیل نیست که در تولید انبوه و ماشینی با فیزیک شکیلی قابل تولید است هرچند حدود 20 سال پس از ارائه آن طالبی برای تولید انبوه آن پیدا نشده
تصویر نمونه هویه پیوست است و امیدوارم ابهام مربوطه را بدرستی درک کرده باشم و در غیراینصورت تقاضا دارم معایب مورد اشاره را تفهیم و ارشاد فرمایید
سپاس و تقدیر
مشاهده فایلپیوست 89950
مشاهده فایلپیوست 89951
مشاهده فایلپیوست 89970
استاد این طرح در صورتی که نمونه خارجی نداشته باشه و ثبت بشه میتونید برای انبوه سازی اقدام فرمایید
با تشکر