جناب استاد غزال همونطور که در فیلم دید بعد از مدتی لامپ را بر روی زمین قرار میده و چیزی هم دورو برش نیست پس این نمیتونه حقه باشه
اطلاعات بیشتر در موردش ندارم ولی اگه همچین چیزی شدنی باشه و بشه در ابعاد بزرگتر ساخت واقعا انقلابی خواهد شد
استاد غزال با تشکر از شما
ولی من که در هنگام لحیم کاری جرقه ای ندیدم و لذا فکر میکنم شما درخشندگی قلع مذاب را شبیه به جرقه دیده اید
اما در مورد منبع فکر نمیکنید منبعی که میگید ارزش چند دقیقه فیلم را داشته باشه و از همه مهمتر از کجا معلوم ناسا از این امکانات استفاده کنه و ما هم خبر دار نشیم
به نظر من خارجیها میدونند که ایرانیان دارای قدرت نبوغ بسیار بالایی هستند و برای همین همیشه همه چیزشون را رو نمیکنند
به هر حال نمیخوام موضوع را کش دهم
این فیلم را هم چون دیدم قرار دادم تا دیگران هم به نیم نگاهی داشته باشند
موفق باشید
سلام ...استاد غزال با تشکر از شما
ولی من که در هنگام لحیم کاری جرقه ای ندیدم و لذا فکر میکنم شما درخشندگی قلع مذاب را شبیه به جرقه دیده اید
اما در مورد منبع فکر نمیکنید منبعی که میگید ارزش چند دقیقه فیلم را داشته باشه و از همه مهمتر از کجا معلوم ناسا از این امکانات استفاده کنه و ما هم خبر دار نشیم
به نظر من خارجیها میدونند که ایرانیان دارای قدرت نبوغ بسیار بالایی هستند و برای همین همیشه همه چیزشون را رو نمیکنند
به هر حال نمیخوام موضوع را کش دهم
این فیلم را هم چون دیدم قرار دادم تا دیگران هم به نیم نگاهی داشته باشند
موفق باشید
باسلام
منهم از دوست عزیزمان ghoshiry بابت ارسال فیلم تشکر مینمایم
من فرمایش استاد غزال را رد نمی کنم
اگر واقعی باشد ولی آن ترانزیستور و بوببینها و مقاومت قدیمی و خازن زرد زمان رادیو لامپی چه نقشی دارد
ترانزیستورش احتمالا تریاک و یا ماسفت و یا IGBT و .... میباشد که یک جورهایی برق برای چند ثانیه ذخیره شده و لامپ را چند ثانیه با نور کمتر روشن نگه میدارد
از روشهای یک جور منبع تغذیه سوئیچینگ استفاده شده است؟
سیم پیچ با هسته تورید بزرگ زرد رنگ پودر آهن دارای سیم پیچ اولیه و ثانویه با سیم ضخیمتر است
تغذیه مدار هم با یک لحظه اتصال ولتاژ 220 برق شهر تامین میشود و...........
سلام
ضمن تشکر ویژه از استاد رضا و ghoshiry عزیز بابت ارسال اطلاعات و فبلم کوتاه و جالب ارسالی
ازآنجاکه مقصود مشخص نیست لذا اگر ghoshiry عزیز اطلاعاتی درخصوص فیلم دارند بذل عنایت فرمایند
(اگر دریافت انرژی از منبع زیر میز و بصورت القاء فرکانس بالا مورد هدف فیلم باشه قابل قبوله و درغیراینصورت اگر تولید انرژی از هیچ و پوچ مورد نظر باشه کذب و حقه است )
اما در راستای موضوع تاپیک سوال دیگری مطرح میکنم که پاسخ آن صحت نظریه استاد فرهادی را اثبات میکند بطوریکه :
اگر در ترانس های سوئیچینگ دقت کنید با این سوال مواجه میشوید کهچرا بجای سیم مفتولی و تک رشته از سیمهای افشان موازی استفاده میکنند؟هرچند در یکی از تاپیک ها به پاسخ مربوطه اشاره مختصری کردم اما ازآنجاکه دقیقا مرتبط با ویژگی مهم مکروفر است به تفصیل مورد بحث قرار میدهیم
سپاس
به نام خدا
به خاطر این از سیم های افشان استفاده می نمایند
تا اثر پوستی را از بین ببرند
یعنی اینکه در فرکانس بالا جریان از دور سیم (کناره ها) عبور میکند
و هر چه این تعداد رشته های سیم بیشتر باشد
ا