پاسخ : Re: نیاز به نقشه فلز یاب لامینوس مدل 14000 ساخت2004
دوستان عزیز لطفأ کمکم کنید تا بتونم بورد لامینوس 14000 سال 2004 رو تعمیر کنم
کسی شماتیک بورد لامینوس 14000 رو داره؟ عکسی که اسم تمامی آی سی ها رو به همراه جایی که هر آی سی روی بورد قرار گرفته رو به همراه اتصالات نشون بده؟
خوب خداروشکرکه یکی تونسته تجربه ای ازاینگونه دستگاههاداشته باشه که خودش نکات اموزشی برای بقیه محسوب میشه
لطفامشخصات بیشتری ازاون دستگاههابیارین مثلاچندتاعکس ازبردشون واندازه ومشخصات لوپ ومیزان تغذیه مدار(12یا18ولت)وحساسیت به طلاویامیزان پایداری وثبات
البته قبول دارم که درمواردی به املاح وسفال جساسیت غیرقابل قبول دیده شده اماتااین حددیگه باورش غیرمنطقیه چاین نظرشخصی منه چون خودم هم بامدلهای دیگه کارکردم
یک سوال شماکه این فلزیابهاروبه این شدت ردمیکنی حتمافلزیاب قابل قبولی رودرنظردارین که ارزش کارکردن داشته باشه میتونی اطلاعاتی ازاون برای دوستان بیاری؟
سلام
برای تعمیر دستگاه لامینوس 14000 نیاز به اسم دقیق آی سی های پاک شده روی برد و همینطور نحوه اتصالات تمامی سیم های روی برد دارم. اینکه اتصال کویل کجای برد هست و اتصالات تمامی سیم های استفاده شده در برد به چه صورت هست.
خیلی کارم گیره، لطفا راهنماییم کنید که چیکار باید انجام بدم.
سلام
برای تعمیر دستگاه لامینوس 14000 نیاز به اسم دقیق آی سی های پاک شده روی برد و همینطور نحوه اتصالات تمامی سیم های روی برد دارم. اینکه اتصال کویل کجای برد هست و اتصالات تمامی سیم های استفاده شده در برد به چه صورت هست.
خیلی کارم گیره، لطفا راهنماییم کنید که چیکار باید انجام بدم.