parse gade
کاربر
- 2010-09-26
- 326
- 557
بله.از الکتورنیک مهدی.البته سعید هم داره.ولی کیفیت فروشگاه مهدی بهتر و البته گرونتر.فکر نکنم تو هیچ دستگاهی استفاده شده باشه.
k:
البته در 4 سمپل گراند(GRAUND) هم قضیه بالا عکس دوم هم باید به تک سمپل تغییر کنه پین D6 برای سمپل اصلی هست و پین D7 میکرو هم برای سمپل گراند هست مثل عکس زیر
![]()
دوست عزیز مطالبی رو که عنوان کردید همه رو درست لحاظ کردم به غیر از سمپل گراند. البته من از یه سمپل تایم استفاده کردم نه 4 تا. حالا اگه ممکنه در مورد سمپل گراند بیشتر توضیح بدین و تو کجای برنامه کاربرد داره
با تشکر
البته اگه سمپل اول رو بلا فاصله بعد از شروع زمان میرایی گرفته بهش خیلی بهتره.چون تو این بازه به دلیل اینکه سیگنال برگشتی توان بالایی داره نویز کمتر تاثیر میزاره.اما با قطعات معمولی نمیشه تو این بازه نمونه گیری کرد
سلام
تقریبا میشه همون گراند بالانس البته نسبت به زمان نمونه گیری بالاخره تقویت کننده بصورت دیفرانسیلی هست دیگه
در مداراتی(مخصوا فلزیاب های انالوگ) یکی از پایه های ورودی تقویت کننده یا به زمین وصله و یا به ولوم بالانس البته در مدارات all metal ولی در مدارات دیجیتال چون zero اتوماتیک یا zero دیجیتالی داره اونوقت سمپل گراند بکار میاد تا سطح گراند ثابت و با دکمه zero بالانس میشه مخصوصا که بحث تفکیک هم هست بالاخره باید گراندهای 4 سمپل باید لحاظ شه
سمپل اول رو بعد تایم دیلی که متغییر هست آوردم در ضمن اگه به نمودار موج میرایی دقت کنی پاسخ فلزات مختلف متفاوته یعنی اول فلزات غیر مغناطیس و بعد فلزات مغناطیسی آشکار میشن پس اگه از اول موج نمونه بگیری بعضی فلزات حذف میشن. این واسه یه سمپل صدق میکنه حالا اگه چندین سمپل باشه قضیه فرق میکنه
خوب اگه بخواد سمپل اول خونده بشه و سمپل گراند رو لحاظ نکینم و خود مدار دیفرانسیل اینکار رو بکنه اونقت خوندن سمپل اول به چه کار میاد؟خوب خروجی باید تک سمپل خونده شده باشه و یا تفاضل دو سمپل از قسمت دیفرانسیل؟