287 ولت دو سر خازن های 400 دارمقبل از هر کاری باید ولتاژ خازن ۴۰۰ ولت رو اندازه بگیرید ببینید اونجا چقدر ولتاژ دارید .
287 ولت دو سر خازن های 400 دارمقبل از هر کاری باید ولتاژ خازن ۴۰۰ ولت رو اندازه بگیرید ببینید اونجا چقدر ولتاژ دارید .
دوست عزیز در قسمت گرم مدار ای سی tl494 یا ka7500 قرار داره که به دو تا ترانزیستور فرمان سویچ میده برای کنترل ماسفت های طبقه خروجی اگر یکی از این ترانزیستور ها معیوب باشه باعث میشه دوتا از فت های خروجی سویچ نشن که در نتیجه در خروجی ولتاژی حدود 110 تا 140 دارید من چند بار این مشکل برام پیش اومده بود که با تعویض این ترانزیستور ها مشکل حل شده البته این یکی از مشکلاتیه که این حالتو به وجود میاره
سلام شما مطرح نکردی اینورتر شما dc هست یا ac این اتفاق بیشتر در اینورتر های ac رخ میده زمانی که ماسفت های خروجی ی شما روی نیم سیکل سوئیچ میکنن و اون دوتا ماسفت دیگه کار نمیکنن در این حالت اگر یک لامپ ال ای دی به خروجی ی اینورتر وصل کنی متوجه ی خاموش و روشن شدنش میشی و یه صدای ریز تق تق میشنوی و ولتاژ خروجیت هم نصفه شما اول ماسفت های خروجی رو دربیار ولتاژ خازن خروجی رو بگیر اگر ولتاژش نزدیک سیصد ولت یا بالا دویستو پنجاه ولت بود درایور های خروجی و آیسی پالس و دیود زنر هارو رو چک کن وقتی چک کردی قطعات معیوب رو تعویض کردی ولتاژ گیت و فرکانس ماسفت هارو بگیر اوکی بود بزن جا ماسفت هارو احتمال زیاد مشکلت برطرف میشهسلام دوستان اینورتر ۱۲ به ۲۲۰ هست که ولتاژ خروجیش ۱۳۰ ولته . همه فت ها رو چک کردم سالم خازن های مدار رو هم عوض کردم ولی مشکل حل نشد لطفا کسی که تجربه این مشکلو داره کمک کنه