- 2007-05-09
- 5,028
- 106,692
با سلام :سلام
دوست عزیز منظور از نحوه شبیه سازی چیه !؟
مدار که تغریبا همونه فقط من به جای ترانس در هر طرف یک مقاوت مثلا 0.001 اهم میزارم و جریان اونو اندازه گیری میکنم که تقریبا 150 امپر میده
شما لطفا سوالاتتونو دونه دونه و دقیق بپرسید من جواب بدم اخه نمیدونم کجارو باید توضیح بدم.
اصلا شما میخاین من فایل پروتیوسشو براتون تو ایمیل ارسال کنم شما باز کنین ببینین چی به چیه؟ البته برا اجراش باید پروتیوس ورژن 8 رو نصب داشته باشین.
واقعا شرمندم که اینقدر مزاحمتون میشم اخه این پروزه دانشگاهمه باید همه چیزش دقیق باشه
ممنون
شبیه سازی یا سیمولیشن همین که در پروتیوس ISIS مدار بسته و کلید RUN را میزنید تا فعل و انفعالات مدار تون را مشاهده میکنید { از نظر فرکانس و جریان و ولتاژ و.... انالیز میکنید }و همین که مدار رابسته و بجای ترانس از مقاومت استفاده کردین شبیه سازی هست .
مشکل اینجاست که شما توجهی به شکل موجها و فرکانس و سایر مختصات اشاره ای نمی کنید و اینکه بجای ترانس ازمقاومت استفاده میکنید نتیجه درست در نمیاد در سیم پیچ و ترانس شما با مقوله اندوکتانس سر کار دارید در حالیکه در مقاومت با مقاومت خالص ....
برای ارزیابی بازده چنین مداری !!! مدار را باید از دو دید AC و DC بررسی کنید و با مقایسه نتیجه انها و محاسبات مربوطه بتونید به مقدار واقعی بازده دست یازید برای رسیدن به چنین پاسخی نیاز هست تا مدار شما را در پروتیوس ارزیابی و نتیجه را ببینیم و ....
بنده سالهای مدیدی هست که با پروتیوس و ورژن های مختلف ان سرکار دارم و یکی از نرم افزارهای مهم سیستم من که همیشه موجود دارم پروتیوس با اخرین لایبراری و مدول های اپدیت میباشند .
فایل را رار کرده و در هاستی اپلود کنید و لینک انرا در همینجا بزارید { شما در حال حاضر نمیتونید از امکان اپلود مستقیم در این انجمن استفاده کنید باید کاربر VIP باشید } در خدمتون خواهم بود .
موفق باشید .